Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/26/2020 in all areas

 1. 7 points
  Mafioții ăștia de zic ca nu se implica admini deloc, am o întrebare pentru voi, dacă ați fi admini pentru o săptămână la war, ce credeți ca a-ți face? Sunt zile în care sunt 5+ reporturi de cheats pe minut și doar 10 admini on (sa zicem) iar tu dai report pe unu care poate a avut noroc și ți-a dat un hit mai ciudat sau poate a avut lag, te pui spec pe el și vezi ca iti ratează 8 din 10 gloante de m4, voi credeți ca este asa ușor ca să stai la war ca admin? Este ușor sa comentezi din perspectiva unuia care doar a luat un hit mai ciudat din 'bulan' sau poate chiar tu ai stat mai la vedere. Da, nu exclud ca sunt și mulți care chiar au cod, dau pereți și etc. Dar dacă voi dați report pe unu care da un hit mai ciudat și la 10 secunde iti da X perete și dai report iara, nu rezolvi nimic ca este logic ca adminul Y este spec pe primul 'codat' care poate, cum am zis mai sus, a avut puțin noroc ci nu cod.
 2. 7 points
  M@n3vra™

  <3

  <3
 3. 5 points
  Incredibil asa ceva. Nu, nu sunt suferinte, e adevar curat: Mi-am luat la secunde / 3/3 din run de m-am plictisit, zilnic reports, ma, macar un c-bug, abia alea 2 - 3, azi s-a rupt c-bugu pe mine non stop, si dupa tot el: https://imgur.com/a/yy5mChb, adica nu iti e putin rusine, se divulga cap coada tot, ala care nu nimerea 2 gloante si era meme-ul liderilor de mafie acum e mare magician. Eu unul m-am saturat fratilor, Da, un server nu e alcatuit din mafioti & suntem considerati cea mai mare suferinta, dar daca calculezi toate mafiile + cati sunt la war zilnic, eu zic ca meritam si noi macar sa jucam niste wars in care sa se acorde un suspend, macar atat. Ma joc aici din 2016 si e timpul sa incetez, ca nu-si are rostul.. m-am plictisit sa dau reports inutile, sms-uri care probabil ajung nicaieri ca de, /aaa3 si afk. Puteti sa-mi dati suspend pe forum / status update si aia e, dar nu cred ca sunt singurul care s-a saturat sa se joace in asa conditii, bft.
 4. 4 points
  Am inceput sa ma joc e curand pe un cont secundar in mafii, ce am realizat? Ca admini nu se implica mai deloc, dau report pentru cheats de 5 ori si absolut nici un admin nu se pune spec, dau pe report - alta problema, specific id-ul respectivului jucator cu problema pe care o am, imi vine helperu 'acordam sprijin intrebarilor complexe' pai ba vere, dau de 5 ori report pe acel jucator, nu se pune nimeni spec, si ca sa ma bag in seama dau report pe sectiunea alta problema si nici acolo nu am sprijin din partea staff-ului, ce e de facut?
 5. 4 points
  cLd

  skill 9999 photoshop

  skill 9999 photoshop
 6. 2 points
  Funcker.

 7. 1 point
  Cr3T1N3Lu

 8. 1 point
  darkkk

  nu vezi koroana?

  nu vezi koroana?
 9. 1 point
  Kess

  #queen

  #queen
 10. 1 point
  that s my boy https://imgur.com/gallery/E77sXCt
 11. 1 point
  Dubioase mai sunt TW-urile in zilele noastre pe OG, la un TW imi gaseste patern renko, la altu nu mi l gaseste, totusi am sau nu renko clan ( btw nu eu am jucat pe LilLutes )
 12. 1 point
  KrabbyPatty

  Cerere - Narc - Avatar

 13. 1 point
  St.Vasii.

  cum pun si eu ceva la semnatura ?

  cum pun si eu ceva la semnatura ?
 14. 1 point
  coaie abia înteleg cum ați reușit sa mi dați mie helper, dar ăstuia =)))))))))))))))) te pup creti succes cu funcția
 15. 1 point
  AriaN47

  Sugestii pentru server

  Sugestie: Propun sa fie adaugate turfurile din perioada 2017, sau mai bine zis acestea: https://imgur.com/a/U69KTFf sau macar altele asemanatoare. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Este destul de evident de ce doresc eu si mai multi mafioti acest lucru, deoarece efectiv nu ai cum sa joci pe un turf de aproximativ 200x200 m si sa nu mai precizez faptul ca pe acel patratel trebuie sa ne batem aproximativ 40-50 de jucatori in fiecare zi ( exceptie weekend ). @S0bi @ROLLZ @Warriyo. @Zuper @Cr3T1N3Lu@dnsMARINARU @pantheraKGB@Cristiann96 @Gabi dati si voi mai departe.

Announcements

×
×
 • Create New...