Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/07/2020 in all areas

 1. 20 points
  Pentru haiterii care ma tot bombardeaza cu mesaje pe Discord si joc cu 'Ce imi place ca ai luat remove', 'Felicitari pentru abuzul facut' si etc. Nu fratilor, nu am luat remove cum credeti voi, am renuntat singur la functie din cauza unor probleme de sanatate si lipsa timpului liber ce nu-l mai aveam pentru functia respectiva. Nu mai vorbiti aiurea daca nu cunoasteti situatia, ok? Asa ca va pup 'HAITERILOR'
 2. 8 points
  Marshmellow

  SUMMER QUEST 3|| MAP || By Marshmellow

  Salut, aici voi posta hartile pentru quest-ul actual. In fiecare zi, timp de 7 zile pot fi colectate 30 de obiecte. Minereurile se pot colecta folosind comanda [/collect]. Apoi trebuie procesate utilizand /transform la [/gps-Refinery] Premiul pentru finalizare (7/7 zile completate): 50.000.000$, 30 RP, 30 Rob Points, 50.000 RCP, 1 Skateboard si 2000 EXP Pet. Ziua 1: https://imgur.com/a/H1dUPXq . Ziua 2: Ziua 3: Ziua 4: Ziua 5: Ziua 6: Ziua 7: Daca aveti vreo problema cu harta ma puteti gasi pe joc cu nick: Marshmellow sau puteti lasa PM pe forum. Discord: marshmellow#4461 Thanks to @SofianTIGANU. Daca va place, un up/like m-ar ajuta enorm, mersi.
 3. 6 points
  Buna ziua, un minut de reculegere: https://imgur.com/a/LQrFcpB
 4. 6 points
  https://imgur.com/a/GFvSCTi - back in business
 5. 5 points
  https://www.youtube.com/watch?v=zZ_oN3Hx_Vw 300 like? Dacă vezi postarea aștept ″bani″ inapoi. glm.
 6. 4 points
  Cristiane, lasa-ne serverul in pace!
 7. 4 points
  Olivia

  reply cu id dacă vrei 100kk.

  reply cu id dacă vrei 100kk.
 8. 3 points
  A mai avut cineva eroarea asta pana acum?=))) https://imgur.com/a/w5QJQ8Y
 9. 3 points
  i s-a facut rau la server, a vomitat toti playerii
 10. 3 points
  kNg

 11. 3 points
  cLd

  ok

  ok
 12. 3 points
  Multumesc staff-ului pentru sansa oferita! @RaduSerifu @Aken アレックス
 13. 3 points
  sampistii sunt cei mai creativi, am spus-o! https://prnt.sc/twemf6
 14. 2 points
  Cine se ia de mine, se ia de @.Florin47 P.S: Era afk.
 15. 2 points
  Gabbi.

  ma rupt botu de pe discord

  ma rupt botu de pe discord
 16. 2 points
  Arian.2GOOD4U

  Hello guys!

  Hello guys!
 17. 2 points
  https://www.youtube.com/watch?v=wwzoRcOkibk&list=RDGo73TmNU2uE&index=27 :D <3
 18. 1 point
  Multumim, @Marshmellow!
 19. 1 point
 20. 1 point
  Multumim @Marshmellow, te pup.
 21. 1 point
  dupa 2 luni, am aruncat unu -> https://www.youtube.com/watch?v=Lq9Vd3w87YA
 22. 1 point
  xzten

  Cerere - Berthard - Avatar

  1. 2. 3.
 23. 1 point
  LiptoW.

  🙏

 24. 1 point
  Noul raport pentru factiunile School Instructors: Rank 1 - 25 licente, Rank 2 - 20 licente, Rank 3 - 15 licente, Rank 4 - 10 licente, Rank 5 - 5 licente.
 25. 1 point
  Popandau1993

  Sugestii pentru server

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Eu sugerez sa se scoata /call 112 cand facem spray, asa e imposibil, nu se intelege nimic cu poltistii care te freaca la cap, nu poti sa joci linsitit. Cred ca are ajuta foarte mult server-ul si nu numai.
 26. 1 point
  SpaicAF

  Bafta @Beast666

  Bafta @Beast666
 27. 1 point
  talonikmadcats

  BUNA

  BUNA
 28. 1 point
  Denis jefe graso

  re baieti mai traiti?

  re baieti mai traiti?
 29. 1 point
  S0bi

  La multi ani geooooooooo !!

  La multi ani geooooooooo !!
 30. 1 point
  La multi ani vtm @#NUSUNTGEO ;x
 31. 1 point
  THEALINGAMER

  La multi ani!!!!

  La multi ani!!!!
 32. 1 point
  La mulți (b)ani, toate cele bune, te pup
 33. 1 point
  Yeezus_FENOMEN

  La multi ani! 🥳

  La multi ani!
 34. 1 point
  @#NUSUNTGEO ;x la mulți ani
 35. 1 point
  St3f

  La multi ani! 💕 💓

  La multi ani!
 36. 1 point
 37. 1 point
 38. 1 point
  Funcker.

 39. 1 point
  Nickname: VvsRank: Rank 1Nickname-ul celui care ti-a cerut testul: .DaniDovezi: https://imgur.com/a/iVSEbXcAlte precizari: Ms
 40. 1 point
  Cerere acceptata. Cerere acceptata.
 41. 1 point
  Eclips3

  Sugestii pentru server

  Sugestie: Propun să se adauge Tag(normal + special) + neon pe Vehiculul Duneride. Propun să se adauge Neon + Tag special (supreme) pe Monster Truck. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar aduce un aspect plăcut noului stil de joc. Playerii vor fi mai activi încercând să poată obțină un astfel de vehicul cu un aspect plăcut pe care îl crează neonul + tag-ul special, iar activitatea serverului va fi una mai sporită.
 42. 1 point
  Eclips3

  Sugestii pentru server

  Sugestie: Propun să fie adăugată o nouă facțiune ce constă în vânzarea de înghețată. Mașinile facțiunii să fie MrWhopee. Odată cu această facțiune să fie adăugat și un nou sistem de foamete, care obligă playerii în achiziționarea unei înghețate. Facțiunea să aibă numele : Ice Cream LS/LV/SF. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar aduce un aspect plăcut noului stil de joc, vor intra mai mulți playeri pe server, iar activitatea va fi una mai sporită.
 43. 1 point
  daca-mi iese asta, mergem in Dubai clan https://prnt.sc/ttxph3
 44. 1 point
  Toate ca toate, dar @St3f e baiat de milioane si super corect, se implica super mult. Pacat. Nu stiu care a fost faza, poate a ajutat pe cineva, din ce zic sanpistii pirliti, dar implicare pe care o avea nu i-o putea lua nimeni. Love Stef cutitaru`!
 45. 1 point
  DOWNMASTER

  [PORTOFOLIU]DOWNMASTER

 46. 1 point
  ra1ng0d

  [Portofoliu] - ra1ng0d

  Mersi, n-a furat nimeni nimic, stai linistit.
 47. 1 point
  Ketanov

  Sugestii pentru server

  Propun ca functia de tester sa ramana in FH-ul jucatorilor demisi cu acea functie, lucru ce ar foarte benefic jucatorilor CE isi asuma responds ilitatile propuse de acea functie.
 48. 1 point
  AdYK

  Sugestii pentru server

  Legalizati Cruise Control, @Lolecs a zis de cateva luni bune ca va fi legalizat dar nu vad nicio miscare, sincer.
 49. 1 point
  DaGGoTh.

  DaGGoTh - CopCMD varianta finală

  Nickname: DaGGoTh Numele modului: CopCMD Descriere mod: Acest mod este făcut pentru a ajuta polițistii și este actualizat la zi. Prezentare prin fotografie sau videoclip mod (minim 1): https://imgur.com/a/cWI8iQ9 Tip mod (cleo/txd/.asi/picture): Cleo. Link download pentru CLEO cu SAMPFUNCS: Link de download 1 / Link de download 2. Link download doar pentru modul cleo: Link de download 1 / Link de download 2. Link scan(www.virustotal.com): Pentru a vedea, poti da un click aici. Modificări ale acestui CopCMD: • Comenzile au fost actualizate în (/copcmd), iar modul a fost optimizat. • În momentul în care anuntaţi că un suspect este sub custodia dumneavoastră, comanda (/cf), puteţi merge în zona de arrest şi apăsaţi pe tasta „3”, iar acesta va fi arestat. • În cazul în care folosiţi comanda (/mdf <id>), puteţi apăsa direct tasta 'K' şi o să someze acelaşi jucător. • În cazul în care aţi dat (/so) pe un anumit ID, acesta va rămâne până îl schimbaţi dumneavoastră, nu mai există acel bug prin care se pierdea jucătorul somat. • Puteţi folosi comanda (/run <id>) pentru a da wanted pentru 'Runner' şi totodată (/ca <id>) pentru a da wanted pentru 'Atacare politist'. • De asemenea, există comanda (/condus <id>) prin care îi daţi wanted jucătorului pentru 'Condus neregulamentar” şi după folosirea acestei comenzi, puteti apăsa tasta 'K', deoarece o să-l şi someze direct. • Dacă apăsaţi tasta 'X' va fi o scurtătură pentru (/duty). Tasta 'R' pune - Deagle în mână, iar 'G' pune 'M4'. • Comanda (/wantedplayers) funcţionează şi indică dacă sunt jucători cu wanted în zona dvs. • Comanda (/mdcc), va da /mdc pe toţi jucătorii cu wanted din zonă. • Modul este actualizat continuu şi cel de aici, e ultima variantă. Pentru ca modul să funcţioneze în condiţii optime, recomand descărcarea CopCMD-ului integral, mai exact cu ultima versiune de SAMPFUNCS. Dacă apreciezi interesul acordat pentru acest CopCMD, poţi lăsa un (+1)! Mulţumiri lui @Kristyan pentru ajutor!
 50. 1 point
  ScHiZ0r1

  Salut!

  Salut!

Announcements

×
×
 • Create New...