Jump to content

Massive

Founder
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

Massive last won the day on November 15

Massive had the most liked content!

About Massive

 • Rank
  Founder of OG-Times
 • Birthday 09/15/1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Nickname Earth
  Massive

Recent Profile Visitors

12,275 profile views
  1. exafiusyrn

   exafiusyrn

   Apreciem punctajul la russian si grove, se stie ce si cum :v

 1. Acest topic se adreseaza mai mult jucatorilor care fac parte dintr-o factiune de tip mafie, asadar voturile acestora vor fi luate in considerare inainte de toate. In cazul in care decideti sa lasati un comentariu va rog sa argumentati. De asemenea, puteti da click pe poze pentru a le vedea la o calitate mai buna. Turf-urile noi pentru: - Los Santos - San Fierro - Las Venturas
 2. [v.1.02.21 - v.1.02.22] - schimbat aspectul speedometer-ului. - schimbate turf-urile cu cele noi conform topicului. - alte bug-uri minore rezolvate. Special Quest II - adaugat un nou quest special ce consta in indeplinirea unor activitati in schimbul token-urilor. - token-urile pot fi folosite apoi pentru a cumpara anumite premii dintr-un shop special aflat in meniul /specialquest. - fiecare activitate indeplinita va ofera +1 token. - veti primi +5 tokens bonus atunci cand indepliniti 7/14 si 14/14 activitati intr-o zi. - posibilitatea de a primi tokens bonus se reseteaza in fiecare seara la ora 00:00. - pentru fiecare activitate indeplinita in intervalul 20:00 - 22:00 veti primi de doua ori mai multe fragmente. (x2 Fragment Hours) - activitatile indeplinite se reseteaza automat dupa 24 de ore. Lista de activitati: Prinde si vinde 15 pesti Livreaza 10 pachete la jobul Lyft driver Livreaza 10 pachete de pizza Obtine materiale de 2 ori de la jobul Arms Dealer Proceseaza droguri de 2 ori Obtine o ora jucata pe server (3500+ sec la un payday) Castiga 5 runde la ruleta Castiga 8 maini la barbut Indeplineste cele 2 quest-uri zilnice Obtine locul 1 la race Castiga de 3 ori la horserace Condu o masina inchiriata pana cheltui $15000 Condu un vehicul personal pentru 10km Finalizeaza 2 jafuri (4 cp total) / Elibereaza 4 prizonieri In shop-ul special al quest-ului au mai fost adaugate: x1 tag special pentru vehicul 13 iteme noi care pot fi atasate pe skin skin-ul unic (99) ticket de participare la tombola pentru FBI Rancher (1 Dec) [v.1.02.20] Monster Truck in dealership - au fost adaugate cate 10 modele din fiecare tip de Monster Truck pentru o perioada limitata de timp. - vehiculele de tip Monster sunt permanente si vin cu peste 45,000km si tag inclus. [momentan doar 5 pe tot serverul] Marketplace Update - a fost adaugata o cladire speciala menita pentru vanzarea/cumpararea de bunuri. (/gps - Marketplace) - in total exista 20 de mese unde jucatorii isi pot desfasura activitatea. - o masa costa 15.000.000$ si este valabila pentru 12h pentru cei care nu detin cont premium si 24 ore pentru cei premium. - administarea unei astfel de mese se face prin accesarea sagetii din fata acesteia. - momentan puteti cumpara si vinde accesorii, skin-uri, vouchere, drugs si mats. (incurand mult mai multe) - in caz ca sunteti offline iar unul dintre bunuri este cumparat sunteti instiintati printr-un email, de asemenea valoarea obiectului o veti primi (in banca) dupa conectarea pe server. - bunurile scoase la vanzare, nevandute, sunt returnate automat de catre server indiferent daca sunteti online/offline daca masa va expira. Giftbox A fost readaugat giftbox-ul, iar premiile ce pot fi castigate sunt: - 60 vehicule de tip Alpha - Puncte Premium - Puncte de Race - Bani - Respect Points - Hidden - Fireworks - Rob & Escape Points - Clear Vehicle Days & KM - Clear Warns - anticheat imbunatatit impotriva codurilor de tip troll-hack.
 3. @ogtimes.romania check it out.

  1. Andrei_Mld

   Andrei_Mld

   Misto Market

  2. KrabbyPatty

   KrabbyPatty

   zici ca-i mega image

  3. RoLLz

   RoLLz

   Dupa ce ca am 10 mega image prin Giurgiu.. acum si pe og?.. ma simt bantuit..

   btw, arata forta, kw

   fa ceva la mafiiiii!

 4. Am rezolvat problema, poti vizita cazanul. De asemenea am marit intervalul de colectare al dovlecilor cu o ora, deci ai timp pana la 01:00.
 5. [v.1.02.19] Halloween Update Au fost adaugate decoratiuni specifice in toate orasele, in special in zonele populate. A fost activata schimbarea gratuita de hidden, giftbox-ul a fost inlocuit acum cu cazanul vrajitoarei din padurea bantuita. (/gps - haunted forest) Pe durata evenimentelor de Halloween a fost adaugata posiblitatea de a purta un costum specific din meniul /costume. In total sunt 3 nivele ce pot fi indeplinite in decursul a 4 zile si anume Magic Hunt, Special Mission, Secret Map. Magic Hunt Odata la un anumit interval de timp serverul spawneaza dovleci in 3 locatii diferite. Foloseste dovlecii pentru a colinda casele disponibile. O casa colindata iti va aduce 1 bomboana. Pe zi poti colinda maxim 50 de case si vei avea nevoie de un costum din /costume. Acumuleaza 25 de bomboane si viziteaza taramul vrajitoarei din meniul /halloween. Dupa intoarcerea din taramul vrajitoarei vei putea obtine o recompensa din padurea bantuita. Pentru a ridica un dovleac foloseste tasta Y. Pentru a colinda o casa foloseste comanda /carol. Dovlecii se pot colecta doar in intervalul orar 08:00 - 01:00. La 200 de case colindate vei primi 35.000.000$, 20 RP, 50.000 RCP, 1 Vehicle Hidden, 1 Vehicle Slot si un obiect special de tip dovleac. Special Mission Pentru aceasta misiune vei avea nevoie de 200 de case colindate. Poti afla cum se colinda din sectiunea Help - Magic Hunt. Odata la un anumit interval de timp 5-10 min un totem bantuit apare in zona in care te afli. Acest totem trebuie distrus altfel te va omora! HP-ul iti va incepe sa scada odata cu aparitia acestuia. Vei avea nevoie de o arma cu mai multe gloante, un totem bantuit are 2.000 HP. Distruge in total 10 toteme bantuite pentru a te putea teleporta apoi in mapa secreta. Secret Map Dupa terminarea misiunii speciale te vei putea teleporta o singura data intr-o mapa secreta cu puncte premium. Aduna cat de multe puncte premium poti, vei avea la dispozitie doar cateva secunde. Dupa expirarea timpului vei fi teleportat inapoi in padurea bantuita din San Fierro. Teleporteaza-te cand esti pe deplin pregatit, nu te vei putea teleporta decat o singura data! The Witch's Boiler (cazanul vrajitoarei) - bani - hidden - obiecte speciale (nu se vor mai putea obtine de la alte evenimente) care pot fi purtate - vouchere si boost-uri de diferite tipuri - clear fp si clear warns - un vehicul din cele 60 de modele de tip Alpha Pe data de 29,30,31 octombrie la ora 22:00 serverul va acorda un Halloween Bonus tuturor jucatorilor conectati, happy halloween!
 6. când bagi quest-ul frt

 7. Nu sunteti pregatit pentru ce urmeaza de Halloween 😈

  1. Show previous comments  4 more
  2. CacamutaNervoasa

   CacamutaNervoasa

   @Massive bagi si getgift? Daca da, cand bagati update ul? Saptamana asta sau saptamana viitoare?

  3. EmY

   EmY

   Haidee

  4. Demonn..

   Demonn..

   Surpriza =))

    

 8. [v.1.02.18] - mici modificari la comanda /v. - comanda /spawnchange a fost refacuta, acum va puteti alege spawn-ul printr-un meniu. - rezolvata o problema la expirarea automata a faction warn-urilor. - interiorul tuturor bancilor a fost schimbat. - acum exista locuri separate in banca pentru comenzile /transfer, /withdraw si /deposit. Clan Updates - adaugata posiblitatea de a schimba culoarea clanului. (/clan - set clan color) - adaugata posiblitatea de a schimba numele si tag-ul unui clan deja existent. (/clan - clan settings - set clan name/tag) - adaugata posiblitatea de a stabili hq pentru clan la locuinta personala. (/clan - clan settings - set clan hq) - hq-urile de clanuri pot fi stabilite doar in interioarele premium. - hq-urile de clanuri sunt acum diferentiate de casele normale printr-o iconita cu doua cranii. - pe langa spawn in clan hq, membrii clanului vor putea beneficia si de comanda /hguns. (liderul clanului va putea cere contributii (materiale) membrilor) Clan Chest: - daca un clan detine 16/30 zone la ora 18:00 atunci fiecare membru va primi un clan chest. - acesta poate fi deschis prin comanda /clanchest doar daca faceti parte dintr-un clan. - premiile stabilite la clan chest vor mai suferi modificari pe parcurs, momemtan puteti obtine: bani, rp, pp si materiale.
 9. Probabil nu ai avut raportul complet, de aceea nu ai primit rankup.
 10. Dupa cum bine stiti urmeaza sa implementam un nou update pentru factiunile de tip mafie. Pe langa vesnicul war ne-am gandit sa adaugam ceva nou, batalii pe cartiere, care se vor desfasura doar intre anumite intervale orare: 12-14 + 18-20 L-V, iar S-D 12-20. Nu voi intra in amanunte despre cum puteti sa cuceriti aceste zone, aceste lucruri le voi dezvalui odata cu update-ul. Am creat acest topic cu scopul de a va afla opiniile si sugestiile in legatura cu avantajele cuceririi unor astfel de zone. Momentan urmatoarele lucruri au fost stabilite: - odata cu cucerirea unui cartier veti fi intrebati pentru ce anume vreti sa il folositi: amplifier (va oferi un bonus intregii factiuni atat timp cat cartierul va fi detinut) safe-house (va facilita in timpul war-ului, veti avea posibilitatea de a va spawna si utiliza /order in crib-urile detinute pentru a ajunge mai repede pe turf) marketplace (veti putea adauga oferte de vanzare sau cumparare a materialelor/drogurilor, in asa fel jucatorii vor putea vizita aceste crib-uri si prelua ofertele disponibile - vor vinde mai usor materialele si drogurile iar mafiotii isi vor intarii rezerva proprie) - crib-ul va detine interiorul specific factiunii dupa cum se poate vedea si in clipul de mai sus. - durata unei astfel de batalii este de 15 minute, delay-ul nu a fost stabilit inca. Asteptam mai multe sugestii cu privire la acest update, in caz ca vreti sa lasati o opinie va rog sa argumentati.
 11. Problema a mai fost raportata inainte, s-a rezolvat la restartul de astazi.
×
×
 • Create New...