Jump to content

Massive

Founder
 • Content Count

  448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  93

Everything posted by Massive

 1. treceam si eu linistit pe langa PNS si observ asta:

   

   

  1. KrabbyPatty

   KrabbyPatty

   mor baaa, asa ceva :)))

  2. ROLLZ

   ROLLZ

   ce inventivi sunt baietii, da le un voice chat si aia e )))

  3. CosminOG

   CosminOG

   Maine ora 19:00 ‘Regii tik-tok-ului’ la Acces Direct

 2. Iti apare microfonul in F11? L-ai selectat din lista?
 3. Da, trebuie sa accesezi dealership-ul din interiorul unei case, de la un calculator. Nu este bug, intra intr-o casa si cauta calculatorul, te duci langa el si apesi F pentru dealership.
 4. Daca ai moduri acestea ar putea fi cauza, incearca pe un gta clean, fara moduri. Daca nu ai moduri incearca sa muti pe desktop folderul 'gta san andreas user files' din 'my documents'.
 5. Massive

  bug

  Incearca sa iti faci un cont nou.
 6. Pune aici o poza cu folderul principal al jocului tau si iti dau eu destinatia pentru installer, ca sa iti fie mai usor. Nu functioneaza imaginea. Incarc-o pe img.bb sau imgur.com Incearca sa muti pe desktop 'GTA San Andreas User Files' din 'My Documents'.
 7. Cand rulezi installer-ul debifeaza 'bing bar' de la fereastra DirectX. Install the Bing Bar - sa fie debifata.
 8. Ce windows folosesti? Da-mi pm si lasa-mi si id-ul tau de pe discord ca sa testam. Sterge fisierul d3d9.dll daca il ai cuvma in folderul jocului. Muta pe desktop 'Gta San Andreas User Files' si incearca iar.
 9. Apasa F11 si dai click pe Microfon, asigura-te ca ti-ai selectat microfonul corect din lista 'dispozitiv de intrare' si ca volumul este mai mare ca 50.
 10. Problema va fi rezolvata la urmatorul update.
 11. Este bug de la joc, nu are legatura cu serverul.
 12. Le mai punem pe server? 🧙‍♂️

  Va lasam pe voi sa decideti.

  1. Show previous comments  7 more
  2. AriaN47

   AriaN47

   Baga l varu*, da parca ma faci sa ma reapuc de mafii😂

  3. .Florin47

   .Florin47

   Normal, dai sa mearga!

  4. Darisian18

   Darisian18

   Nimic nou nu strica

 13. Da, nu iti va functiona pe alte servere, trebuie sa il dezinstalezi sau sa muti fisierul asi din folder.
 14. Debifeaza 'Bing Bar' din fereastra DirectX, iti apare cand deschizi installer-ul, dupa ce selectezi directorul destinatie al jocului.
 15. Incearca pe un gta clean si iti muti dupa din moduri in el, pe rand, ca sa descoperi care mod iti cauza probleme.
 16. Verifica cu atentie directorul in care ai instalat jocul, poti pune o poza din el? Iti apare textul de la conectare cu 'Apasa B pentru a vorbi' ?
 17. Jocul este clean sau mai ai si alte moduri?
 18. Voi rezolva problema, te rog sa incerci maine seara!
 19. Trebuie sa te conectezi pe joc pentru a primi premiul.
 20. Voi rezolva problema, te rog sa incerci maine seara!
 21. Incearca pe un gta complet clean, varianta de 4gb. Verifica folderul cleo, sa nu fie cumva de la vreun mod de-al tau. Ai facut instalarea cu jocul oprit? In plus, cand ti-a aparut fereastra cu DirectX ai bifat Yes la instalare? Muta pe desktop folderul 'Gta San Andreas User Files' din My Documents.
 22. Sunt prea multe conectari in acest moment, incearca mai tarziu, daca problema persista te astept cu alt reply.
 23. Daca ai instalat tot corect ar trebui sa functioneze. Seteaza-le la recording devices din windows ca default. Verifica tutorialul ca am precizat. Daca nu iti apare textul de la conectare inseamna ca nu ai modul in folderul jocului, poti pune o poza aici cu ce fisiere ai in folderul principal al jocului? Arata ce ai in folderul principal al jocului. Incearca pe un gta clean fara moduri, eventual poti muta pe desktop Gta san andreas user files din My Documents. Ce problema intampini? Primesti mesajul de la conectare cu alb, "Apasa B pentru a vorbi"? Inseamna ca modul nu s-a initializat, arata-mi ce ai in folderul principal al jocului. Arata ce ai in folderul principal al jocului. Cand pornesti installer-ul debifeaza BING BAR de la fereastra care iti apare cu numele DirectX, uita-te cu atentie ca e o caseta de debifat. Fara DirectX nu o sa iti functioneze. Reia instalarea.
 24. Ti-ai selectat microfonul de la recording devices din windows? Daca nu atunci cauta in tutorial unde am precizat. Nu functioneaza link-ul, mai incarca poza odata
×
×
 • Create New...