Jump to content

sKy.

Admin RPG
 • Content Count

  1,597
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by sKy.

 1. Nick: sKy Nickname discord(Ex: Harlyngton#8374): sKy#2689 Level: 86 Rank: 3 Vechime: (cat ai stat in factiune?): 33 Dovada [/r] ''Vreau demisia'': https://imgur.com/a/FVYjbxx De ce doresti sa pleci din San Fierro Police Departament?: Din cauza lipsei timpului liber si doresc sa iau o pauza de la acest joc. Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit?: Nimic, totul este bine asa cum este si imi pare rau ca trebuie sa renunt la aceasta. Alte precizari?: Mult succes baieti, poate ne mai auzim.
 2. Nick: sky Rank: 3 Voi fi inactiv începând cu data de: 13.10.2020 Voi reveni pe data de: 20.10.2020 Zile de inactivitate: 7 Motivul inactivităţii: Plecat în deplasare cu serviciul și nu pot activa deloc pe joc. Alte precizări: Mult succes all!
 3. Parca suna mai misto decat tzanca :D =]]

   

  1. Cristiann96

   Cristiann96

   ce suna mai bine ma, zici ca e tzanca de pe wish

  2. ePic

   ePic

   Alexandru acesta a ajuns mai rau fata de tarfa lui Cheloo (Guess Who) ala......

 4. -Nick in joc: sKy -Rank: 3 -Nickname-ul cei care ti-a acordat amenda: .Florin47 -Motivul: Limbaj vulgar pe [/r]. -Dovada cu [/gdeposit]: https://imgur.com/a/AIoCtXg -Data si ora la care ai acordat amenda: 10.10.2020 | 22:50 -Alte precizari: nub
 5. Nickname: sKy Rank detinut: 4 Câte zile ai stat în facțiune?: 36 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Doresc putina actiune asa ca o sa intru in PD. Ce ar trebui schimbat în facțiune?: Nimic, totul este perfect asa cum este in acest moment. Nume pe discord?: sKy#2689 Alte precizări?: Multumesc pentru tot si iti raman foarte recunoscator daani pentru tot, ne mai auzim pe DS cand ai chef de vb Dovada "/f Vreau sa fiu demis" (imgur.com): https://imgur.com/a/xPxX8fS
 6.  

  1. Stridox97

   Stridox97

   Ce mai merge la gratar asta!

 7. Astept lucrarile voastre aici: 

  Multumesc tuturor ❤️

 8. Nick: sKy Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): https://imgur.com/a/Q0YjTM8 Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: sKy / Junior admin / OG-Times Dimensiuni: Stiti voi mai bine Alte precizari: Multumesc!
 9. sKy.

  Upgrade

  Descriere: O scurta descriere despre film/serial: Situată în viitorul apropiat, tehnologia controlează aproape toate aspectele vieții. Dar când lumea lui Gray, un tehnofob autoetichetat, este răsturnată, singura lui speranță de răzbunare este un implant experimental de cip de computer. Genul: Acțiune | Sci-Fi | Thriller Anul: 2018 Trailer:
 10. sKy.

  Warrior Nun

  Descriere: O scurta descriere despre film/serial: Warrior Nun se învârte în jurul poveștii unei femei de 19 ani care se trezește într-o morgă cu un nou contract de viață și un artefact divin înglobat în spatele ei. Descoperă că face parte acum din vechea Ordine a Sabiei Cruciforme care a fost însărcinată să lupte cu demonii pe Pământ, iar forțe puternice care reprezintă atât cerul, cât și iadul vor să o găsească și să o controleze. Genul: Action | Drama | Fantasy Anul: 2020 Trailer:
 11. Descriere: O scurta descriere despre film/serial: Un câmp de forță invizibil și misterios coboară pe un mic oraș actual din Chester's Mill, Maine, SUA, prinzând rezidenți în interior, tăiați de restul civilizației. Orășenii prinși trebuie să descopere secretele și scopul „domului” sau „sferei” și originile sale, în timp ce vin să învețe mai multe decât au știut vreodată unul pe celălalt și despre animale. Genul: Dramă | Mister | Sci-Fi | Thriller Anul: 2013 Trailer:
 12.  

 13. Amintiri ❤️

 14. Mafioții ăștia de zic ca nu se implica admini deloc, am o întrebare pentru voi, dacă ați fi admini pentru o săptămână la war, ce credeți ca a-ți face? Sunt zile în care sunt 5+ reporturi de cheats pe minut și doar 10 admini on (sa zicem) iar tu dai report pe unu care poate a avut noroc și ți-a dat un hit mai ciudat sau poate a avut lag, te pui spec pe el și vezi ca iti ratează 8 din 10 gloante de m4, voi credeți ca este asa ușor ca să stai la war ca admin? Este ușor sa comentezi din perspectiva unuia care doar a luat un hit mai ciudat din 'bulan' sau poate chiar tu ai stat mai la vedere. Da, nu exclud ca sunt și mulți care chiar au cod, dau pereți și etc. Dar dacă voi dați report pe unu care da un hit mai ciudat și la 10 secunde iti da X perete și dai report iara, nu rezolvi nimic ca este logic ca adminul Y este spec pe primul 'codat' care poate, cum am zis mai sus, a avut puțin noroc ci nu cod. 

  1. Show previous comments  15 more
  2. ROLLZ

   ROLLZ

   teai vazut helper si acum nu mai suferi, daten @Cr3T1N3Luca rupeai statusurile acum 3 luni, deja teai ajuns???????????

  3. sKy.

   sKy.

   Dacă tu îmi dai mie un report pe unu care ți-a dat 10/10 cu m4 de la distanta mare ținând cont ca tu trăgeau în altu de pe C și nu aveai nicio tangemta cu ala din spatele tău care te ataca și el abia tine arma în mana, eu ca admin deja pierd cel puțin o jumătate de ora în care stau spec pe el crezând ca este codata ca tu ai dat report, dacă mai primești 4 / 5 reporturi din astea deja ziua de wars se încheie și tu abia dacă ai apucat sa îl sancționez pe unu pt cbug. Și vezi doamne tot admini sunt devina ca sunt 'inactivi la war'. Pai dacă tu îmi dai report din orice nimic ( văzut de multe ori chestia asta, la mulți mafioți cât timp am fost admin) e complet logic ca ala care chiar are cod, deja în ziua aia a scăpat. 

  4. BrickSen.

   BrickSen.

   coaie @Cr3T1N3Lu spune-mi si mie de cate ori ai fost banat pe nedrept (si de cate ori ai luat unban prin dovezile tale) in loc sa baneze cu adevarat codatii? :)))))))))

 15. Inca suna bine :D

 16. Votul meu a mers catre Diana alaturi de toata increderea mea ca o sa castige. Mult succes draga mea!
 17. Va suna cunoscuta? :D

  1. St.Vasii.

   St.Vasii.

   melodia asta e ascultata de catre copilasii aia din spatele blocului cand isi impart gumele de mestecat

×
×
 • Create New...