Jump to content

Lutherkov69

Member
 • Content Count

  243
 • Joined

 • Last visited

About Lutherkov69

 • Rank
  Legend
 • Birthday 07/29/2000

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Contact Methods

 • Nickname Earth
  LUTHERKOV
 1. Nick:LutherkovPolitaiRau Rank:3 Motivul plecării tale:Vreau sa încerc și altă facțiune plăcută mie. Dovada [/r] ''Vreau demisia'':https://imgur.com/a/Hho4J Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Nu, totul e ok.
 2. Astept mapa full, ca daca incep asa dupa iar le incurc si stau sa caut de 3-4 ori la rand in fiecare oras din nou.
 3. Nume in joc:Lutherkov Rank-ul detinut:5 Numar de zile petrecute in factiune:50 days. De ce vrei sa iesi din factiune:Doresc sa intru intr-un departament, e mai multa actiune, imi pare rau. M-am simtit bine in aceasta factiune! Parerea ta despre aceasta factiune:O factiune buna cu un Lider foarte de treaba si amuzant, pare rau popeye! Mult succes pe mai departe poate o sa ma mai intorc, multumesc de sansa acordata si functiile pe care mi le-ai dat. Pune dovada ca tu ai facut demisia (La dovada pentru demisie trebuie sa spuneti pe /f ca doresti sa fii demis si faceti poza.) :http://imgur.com/a/raZOT Alte precizari:Mult succes! O sa-mi fie dor de voi <3
 4. Nick-ul tau: Lutherkov Rank:Rank 5 (Senior) Nick-ul celui testat: Ciupi[] Greseli facute de catre cel testat (x/3):3/3. Poti prezenta dovezi cu greselile (la cererea liderului)?: Da. Admis / Respins:Respins
 5. Nick-ul tau: Lutherkov Rank:Rank 5 (Senior) Nick-ul celui testat: Gabriel907 Greseli facute de catre cel testat (x/3):0,5/3. Poti prezenta dovezi cu greselile (la cererea liderului)?: Da. Admis / Respins:Admis.
 6. Vei primi un Test Warn pentru ca nu ai /timestamp on! La doua Test Warn-uri vei primi FW! Data viitoare ai grija si respecta regulule corect!
 7. Nick:Lutherkov Rank:4 Nickname-ul celui sanctionat:Nelu2002 Motiv:Lipsa dovezi. Dovada: http://imgur.com/a/BxQhG
 8. Nick:Lutherkov Rank:4 Nickname-ul celui sanctionat:Simonaa28 Motiv:Acumulare 2 Test Warn-uri. Dovada:http://forum.og-times.ro/index.php?/topic/284-school-instructors-lv-teste-verificate-checking-tests/page-66&do=findComment&comment=293227 Alte precizari:Succes!
 9. Vei primi 1 TW (Test Warn) pentru ca in prima poza pe care ai pus-o nu este /pagesize 20. Si mai primesti inca 1 TW (Test Warn) pentru ca nu ai /timestamp ON in prima poza. Automat vei primi FW pentru ca ai obtinut 2 Test Warn-uri! Data viitoare ai grija. Succes!
×
×
 • Create New...