Jump to content

Arnold

Member
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

About Arnold

 • Rank
  Legend
 • Birthday 09/09/1999

Contact Methods

 • AIM
  Ce aim? Dau 3/3 fara.
 • Skype
  Andy.jr77
 • Nickname Earth
  .Arnold

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  ##Imi place sa ma joc pe PC
  ##Iubesc SA:MP-ul <3
  ##Iubesc fetele care joaca SA:MP! <3
  ##Imi place sa imi fac prieteni noi!
  ##Imi place sa fiu Reporter! <3
  ##NEWS REPORTERS <3

Recent Profile Visitors

1,289 profile views
 1. Nick: imbalance21 Cine ti-a dat amenda: aguero Amenda in valoare de: 8kk de sarac Dovada platii: https://imgur.com/a/TYc9L5y Alte precizari?: Aguero ti-ai facut dusman, numai in /ceretest te tin fraere
 2. Accepted, apreciez ca esti fan Messi deci nu o sa-ti mai cer testul Acceptat
 3. Nickname: ImBaLaNcE21 Numele membrului ales sa participe la urmatorul interviu: @RoDY De ce?: Consider ca RoDY este pregatit sa raspunda la intrebari, el este foarte nerabdator pentru a face asta. In primul rand RoDY va face o treaba de minune, sunt sigur de asta! In concluzie pe baza argumentelor aduse ar trebui sa ii oferiti aceasta sansa lui RoDY!
 4. Nickname: ImBaLaNcE21 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): https://imgur.com/a/Lxx6C Tema (In caz ca nu exista o imagine): As vrea sa puneti blur pe ea si un efect fain. Text: ImBaLaNcE21 community member sau ceva de genul. Dimensiuni: Le stiti voi. Alte precizari: Multumesc.
 5. Model de postare: - Nick:.ARNOLD, dar puteti sa-mi spuneti seful la bani. - Rank:1 - Nmarul de zile:7 - Motivul plecării tale: ma las de sv - Ce crezi că ar trebui schimbat la Hitman Agency?: nimic - Dovada pe [/f] "Vreau sa fiu demis": https://imgur.com/a/A8qVp - Alte precizari : Ba n-am nimic de zis, raul e cel mai tare il pup si-l respect, mikey nab, adda iubi meu <3 Restul nu va bag in seama, arfe de legenda. VA PUP SI VA IUBESC <3 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 6. Nick: .ARNOLD Level: 32 Rank: 3 Vechime: (cat ai stat in factiune?): 21 de zile De ce doresti sa pleci din Las Venturas Police Departament?: Am decis sa incerc si altceva. Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit? Nimic. Dovada cu ''Vreau sa fiu demis pe /r'' :https://imgur.com/a/WAKUE Alte precizari: Vreau sa spun ca iti multumesc Sheick pentru tot ce ai facut pentru mine, iti urez succes mai departe. Esti un lider foarte bun si te respect pentru ceea ce faci, iti inteleg si problemele din viata reala. Mult succes tuturor din factiune!
 7. Nickname-ul tau: .ArnoLd De ce vrei sa pleci?: Nu am timpul necesar pentru aceasta factiune. Cate zile ai in factiune?: 14 zile. Daca ai putea, ce ai schimba la aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Ce parere ai despre colegii tai? Dar despre lider?: Colegii sunt ok, liderul la fel. Dovada cu poza cum ca vrei sa fii demis pe [/f] (ex: "Vreau sa fiu demis!"): Alte detalii: Georgianna multa bafta, esti un lider foarte capabil si care isi merita functia! Sper ca pe viitor sa mai colaboram.
 8. Salut, recent am creat un server de discord, este destul de folositor si consuma mai putine resurse. Eu sper sa va placa, am facut si cateva reguli, poate pe viitor va fi un server oficial al comunitatii noastre. Link: https://discord.gg/55F3n2
 9. As mai vrea sa vad cateva semnaturi, inca nu m-am decis, poate si un avatar cu superman dar cu efecte.
 10. Nick: .ArnoLd Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): https://earthpanel.og-times.ro/images/avatars/100/208.png Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Arnold Trial Helper & Member of Hitman Agency sau ceva de genul. Dimensiuni: Le stiti voi. Alte precizari: Multumesc. Apropo vreau ceva mai HD cu mai multe efecte. Nick: .ArnoLd Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/r5q5m Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: .Arnold Trial Helper of OG-TIMES sau ceva de genul. Dimensiuni: Le stiti voi. Alte precizari: V-am lasat mai multe variante de a alege, va multumesc pentru timpul acordat.
 11. Cerere de demisie acceptata. - Nu se cere rank-up, pentru cultura ta cont cumparat. Ai fost demis. Cerere de demisie acceptata. - Nu se cere rank-up, pentru cultura ta cont cumparat. Ai fost demis.
×
×
 • Create New...