Jump to content

Error

Retired Staff
 • Content Count

  572
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Error last won the day on November 19 2019

Error had the most liked content!

About Error

 • Rank
  Legend
 • Birthday 12/03/1994

Contact Methods

 • AIM
  +Wall
 • MSN
  Nu.
 • Website URL
  http://www.og-times.ro/radio
 • ICQ
  Kick.
 • Yahoo
  shll.anonymus@yahoo.com
 • Jabber
  System32
 • Skype
  deejay.bebe89
 • Nickname Earth
  Error.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Girl of sex.

Recent Profile Visitors

2,921 profile views
 1. @RoLLz Sper sa fie ok pentru tine! Dimensiunile normale sunt 150x250/ 150x300 aia pe 150x200 se vede uratel! Te pup preten'vechi!
 2. http://forum.og-times.ro/index.php?/forum/446-aplicatii-dj/ 

  Va astept cu o aplicatie, nu e mare lucru! ❤️ Aplici si castigi!

 3. Sectiunea de interviuri este in curs de actualizare
 4. @NoYuuki Asta este tot ce am putut face, sper sa fie ok pentru tine!
 5. Radio OG-Times este un un post dedicat comunitatii. Informatii cu caracter orientativ: Fiecare membru din emisie nu este obligat de a citi diferite dedicatii ce contin un text indecent sau ce ofenseaza jucatorii printr-un mod sau altul! In fiecare emisiune nu sunt create obligatii catre personalul radio-ului prin care acesta sa redea un anumit gen muzical! Regulament DJ: Nu aveti voie sa cereti banii sau sa oferitii banii pentru dedicatii unui anume jucator nici macar ironic sau metaforic! Dj Radio OG-Times nu au voie sa se foloseasca de diferite pretexte pentru a primi anumite beneficii, acestea sunt comunicate doar administratorului radio-ului! Orice suma transferata pe joc cu o anume suma de banii nu creaza obligatii deoarece este considerata ca o suma oferita din placere nu din obligatie! Fiecare moderator de emisiune are dreptul complet de a sa isi selecteze dedicatiile. Tocmai din aceste motive punem la dispozitie un admin-panel pentru acestia prin care pot organiza dedicatile dupa bunul plac! Fiecare insulta grava adusa unui ascultator duce la intreruperea imediata e emisiei pe Radio! In cazul in care se constata ulterior dj-ul va fi cercetat disciplinar. Orele 16:00-22:30 sunt considerate ore de prime-time iar in acest interval orar fiecare emisie este programata in amanunt cu managerul. !Acest topic este in decursul modificarilor si a schimbarilor, pentru a fii la curent cu fiecare informatie noua, recomandam sa urmaritii topicul periodic!!
 6. @dns24 Calitatea cat si poza in sine nu sunt foarte facute in amanunt sau cu marii modificari! Mult succes si sper sa para cat de cat ok!
 7. Ideea in sine este una foarte constructiva si ceva ce o sa distreze jucatorii in timp-ul respectiv! Promitem ca fiecare eveniment organizat sa fie unul special si o sa incercam sa atingem apogeul distractiei Let's play me'freend !
 8. Sugestie: #Crearea unui nou shop pentru a mai egala putin economia pe server in urma quest-urilor [Shop Cash- Achizitionarea facilitatilor cu banii virtualii] -Acest shop sa fie activat atunci cand doreste fondatorul Facilitatii shop: #Rent Infernus - 20.000.000$/per/h -O sa ajute jucatorii la inceput pentru job-uri sau altele! #Buy premium- 2-5 Puncte Premium pentru 50(2PP)/100.000.000$$(5PP) -Pentru simplul fapt ca unele persoane mai au poate nevoie de putine puncte premium si deschid ticket peste tickete #Buy Race Point - 5.000 RCP - 15.000.000$$ #Licenses ilegal now - Driving ilegal licenses 5h-5.000.000$ -In cazul in care sunt opriti de politistii si scrie in paranteze "Driving licenses(false) :4H" primesc wanted 4 pentru documente falsificate fara drept de predare Gun licenses 5h -25.000.000$$ Fly licenses 5h- 10.000.000$$ Boat licenses 5h- 10.000.000$$ #Bomb Price: 50.000.000$$ -Ar ajuta sa plasezi o bomba unui jucator intr-o locatie eventual casa sau bussines plus ca ar crea un mediu mai placut si distractiv intr-un mod sau altul! Modificarii pentru functia de administrator: -Refresh automat pentru comanda [/spec] intr-un interval de 15 secunde daca acesta primeste kill, doar pentru cazurile in care HP-ul ajunge la 0! (i) Uneori ca admin, daca conexiunea ta la internet este slaba eventual ai puti lag ramai cu totul in laturii de la "Spectator mode" si trebuie sa facii spam cu [/spec] -Adaugarea comenzii [/aundercover <nume setat> <nivel>] pentru a ascunde functia din /admins unui admin si setarea pe [/id] numele respectiv si nivelul setat (i) Ar fii folositoare pentru ascunderea adminilor si ar ajuta mult mai mult la prinderea persoanelor ce folosesc programe/coduri interzise! -Permitearea mutarii intrebarilor pana si de un administrator de nivel 1 din lista intrebarilor in asteptare de catre un helper (i) Deoarece exista uneori intrebarii eventual probleme ce sunt de rezolvat insa nu a ajung la noi prin simplul fapt ca helperii/admini de grad mare nu sunt conectatii! -Verificarea raportului de aministrator intr-o comanda separata pentru a face exact calculul sa vada exact daca are sau nu raportul indeplinit sau nu: [/araport] Urmatoarele linii: -Total reports (130) -Total reports to day: 22 -Lost to day reports: -24 din raport (cele facute saptamana trecuta tot in aceasa zii! (i)Ar fii utila pentru ca nu de fiecare data un admin ar fii nevoit sa iese din joc pentru veriifcarea raportului! Ar ajuta cat si la organizarea fiecaruia in parte!
 9. Radio OG-Times Romania- Isi mareste echipa!! ❤️ 😘 

   

  1. ROLLZ

   ROLLZ

   @Error Sorry, we can't show this content because you do not have permission to see it.

 10.    Haide-ti tati sa ne marim si noi echipa! ❤️❤️ 

   

 11. @Yaboku - ErrorOGT#2795 astept mesaj de la tine ❤️❤️ Am o treabita mai complicata

   

  1. pantheraKGB

   pantheraKGB

   @DonYaboku asta e contul lui de forum. @Error

 12. Am nevoie de un designer bun, si un om ce cunoaste boostrap (html/php) ❤️ urgent!

 13. Sa iti poti pastra mereu valabilitatea gandirii trebuie sa iti pastrezi creierul antrenat din orice obiectiv de performanta 

 14. Cu tine am treaba, contact me pe discord sau TS! 

  1. Show previous comments  2 more
  2. Error
  3. Error

   Error

   te asteept ❤️ 

  4. DonYaboku

   DonYaboku

   @Error eu ti am dat cerere pe discord da-mi acc si da-mi mesaj si vorbim zilele astea, ca am cv probleme personale si nu pot sta pe PC. ms

 15. Nick:Error. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine):Radio/music/dj Text: Radio OG-Times Romania - Esentialul restul daca vreti ca un slogan puteti adauga orice, sa sune frumos "All for music!" " Play is party new" Dimensiuni: Care considerati ca sunt cat mai bune pentru un website! Alte precizari: Am nevoie pentru server-ul de Radio! Multumesc anticipat!
×
×
 • Create New...