Jump to content

Error

Retired Staff
 • Content Count

  572
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Error last won the day on November 19 2019

Error had the most liked content!

About Error

 • Rank
  Legend
 • Birthday 12/03/1994

Contact Methods

 • AIM
  +Wall
 • MSN
  Nu.
 • Website URL
  http://www.og-times.ro/radio
 • ICQ
  Kick.
 • Yahoo
  shll.anonymus@yahoo.com
 • Jabber
  System32
 • Skype
  deejay.bebe89
 • Nickname Earth
  Error.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Girl of sex.

Recent Profile Visitors

2,607 profile views
 1. O sa discutam sa vedem ce iese! Cerere partial acceptata!
 2. Cerere acceptata, astept sa vorbim pe discord! -O sa primesti gradul dupa test!
 3. Cauta-ma zilele astea pentru a discuta restul aspectelor, -Acceptat (etapa:1/3)
 4. Te astept pe server-ul de discord al comuntatii sa discutam despre asta! @Ivanescu
 5. Acceptat ~Contacteaza-ma pe joc sau pe server-ul de discord pentru sustine testul!
 6. Acceptat! Astept sa imi dai mesaj pe game, eventual pe discord pentru test!
 7. Cererea ta a fost acceptata, si esti trecut pe lista de asteptatare petru a sustine testul de intrare in echipa! ~locked
 8. @RoLLz Sper sa fie ok pentru tine! Dimensiunile normale sunt 150x250/ 150x300 aia pe 150x200 se vede uratel! Te pup preten'vechi!
 9. http://forum.og-times.ro/index.php?/forum/446-aplicatii-dj/ 

  Va astept cu o aplicatie, nu e mare lucru! ❤️ Aplici si castigi!

 10. @NoYuuki Asta este tot ce am putut face, sper sa fie ok pentru tine!
 11. @dns24 Calitatea cat si poza in sine nu sunt foarte facute in amanunt sau cu marii modificari! Mult succes si sper sa para cat de cat ok!
 12. Ideea in sine este una foarte constructiva si ceva ce o sa distreze jucatorii in timp-ul respectiv! Promitem ca fiecare eveniment organizat sa fie unul special si o sa incercam sa atingem apogeul distractiei Let's play me'freend !
 13. Sugestie: #Crearea unui nou shop pentru a mai egala putin economia pe server in urma quest-urilor [Shop Cash- Achizitionarea facilitatilor cu banii virtualii] -Acest shop sa fie activat atunci cand doreste fondatorul Facilitatii shop: #Rent Infernus - 20.000.000$/per/h -O sa ajute jucatorii la inceput pentru job-uri sau altele! #Buy premium- 2-5 Puncte Premium pentru 50(2PP)/100.000.000$$(5PP) -Pentru simplul fapt ca unele persoane mai au poate nevoie de putine puncte premium si deschid ticket peste tickete #Buy Race Point - 5.000 RCP - 15.000.000$$ #Licenses ilegal now - Driving ilegal licenses 5h-5.000.000$ -In cazul in care sunt opriti de politistii si scrie in paranteze "Driving licenses(false) :4H" primesc wanted 4 pentru documente falsificate fara drept de predare Gun licenses 5h -25.000.000$$ Fly licenses 5h- 10.000.000$$ Boat licenses 5h- 10.000.000$$ #Bomb Price: 50.000.000$$ -Ar ajuta sa plasezi o bomba unui jucator intr-o locatie eventual casa sau bussines plus ca ar crea un mediu mai placut si distractiv intr-un mod sau altul! Modificarii pentru functia de administrator: -Refresh automat pentru comanda [/spec] intr-un interval de 15 secunde daca acesta primeste kill, doar pentru cazurile in care HP-ul ajunge la 0! (i) Uneori ca admin, daca conexiunea ta la internet este slaba eventual ai puti lag ramai cu totul in laturii de la "Spectator mode" si trebuie sa facii spam cu [/spec] -Adaugarea comenzii [/aundercover <nume setat> <nivel>] pentru a ascunde functia din /admins unui admin si setarea pe [/id] numele respectiv si nivelul setat (i) Ar fii folositoare pentru ascunderea adminilor si ar ajuta mult mai mult la prinderea persoanelor ce folosesc programe/coduri interzise! -Permitearea mutarii intrebarilor pana si de un administrator de nivel 1 din lista intrebarilor in asteptare de catre un helper (i) Deoarece exista uneori intrebarii eventual probleme ce sunt de rezolvat insa nu a ajung la noi prin simplul fapt ca helperii/admini de grad mare nu sunt conectatii! -Verificarea raportului de aministrator intr-o comanda separata pentru a face exact calculul sa vada exact daca are sau nu raportul indeplinit sau nu: [/araport] Urmatoarele linii: -Total reports (130) -Total reports to day: 22 -Lost to day reports: -24 din raport (cele facute saptamana trecuta tot in aceasa zii! (i)Ar fii utila pentru ca nu de fiecare data un admin ar fii nevoit sa iese din joc pentru veriifcarea raportului! Ar ajuta cat si la organizarea fiecaruia in parte!
 14. Super interesant! Dupa munca si progres ! Ceva nou si captivant din perspectiva mea! -Avantaje pentru cucerirea zonei ce cred ca ar fii interesante: #O anumita suma de banii # Job Booster # +500 Heal la masina personala # Armura +15 pana la un anumit numar de kill-uri # Pentru mai multe zone cucerite un anumit numar de Puncte premium! # Race Point #Dublu-respect point pentru un anumit numar de payday-uri -Cateva sugestii: (Nu stiu daca s-a implementat sau nu dar poate ajuta) #Adaugarea unei comenzi separate de cele normale [/cripturfs] pentru a vedea zonele respective #Comanda pentru a vedea exact daca exista o batalie in acest moment. #NEWS direct pe server ce comunica jucatorilor cea mai activa mafie din punct de vedere al cuceririlor %% O sa revin cu un #edit daca mai gasesc ceva
 15. Radio OG-Times Romania- Isi mareste echipa!! ❤️ 😘 

   

  1. ROLLZ

   ROLLZ

   @Error Sorry, we can't show this content because you do not have permission to see it.

×
×
 • Create New...