Jump to content

BillyValentin

Premium User
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

About BillyValentin

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/06/2000

Contact Methods

 • AIM
  Doar pe CS:GO
 • MSN
  NELSONMANEVRAAAAAAA
 • Website URL
  https://earthpanel.og-times.ro/profile/BillyV
 • ICQ
  TRANSFERA 5 KK LA BillV SI APARE
 • Yahoo
  gamyng_tekon_west@yahoo.com
 • Jabber
  Ce plm e ala. Baga 50 kk sa ti-l zic p-asta.
 • Skype
  live:gamyng_tekon_west
 • Nickname Earth
  BillyV

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Banii, Bataile, Femeile de tip ,, Bomba,, Masinile, nu sunt o prioritate.
  Interesurile mele sunt legate de familia mea, de prietenii mei, daca te-ai luat de ei, te-ai luat si de mine, iar daca ai facut asta, Felicitari! Tocmai te-ai ars.

Recent Profile Visitors

228 profile views
 1. Nick:BillyV[.] Rank-ul detinut:4 Am dat test cu: Pogo1337 Data testului: 02/01/2020 Admis / respins:admis Numar greseli:1/3 Alte precizari:Succes.
 2. Nick: BillyV[.] Rank-ul detinut: 4 Am dat test cu: LuXor.[] Data testului:21.12.2019 Admis / respins: Admis. Numar greseli:2/3 Alte precizari: Succes
 3. Nick:BillyV[.] Rank-ul detinut:4 Am dat test cu:SIRBU Data testului:14.12.2019 Admis / respins:Respins Numar greseli:3/3 Alte precizari:Imi pare rau de tine, succes pe viitor.
 4. Nick:BillyV[.] Rank-ul detinut:4 Am dat test cu: Amalia_12 Data testului: 14/12/2019 Admis / respins: Acceptat Numar greseli: 2.5/3 Alte precizari: Succes cu factiunea.
 5. Nick:BillyV[.] Rank-ul detinut:4 Am dat test cu: Xx_Jordan_xX Data testului: 14/12/2019 Admis / respins: Acceptat Numar greseli: 2/3 Alte precizari: Succes cu factiunea.
 6. N ick:BillyV R ank: 1 V oi fi inactiv începând cu data de: 8.12.2019 V sau reveni pe data de: 12.12.2019 sau mai devreme. Z ile de inactivare: 5 M otivul inactivității: Probleme personale A lte precizări: Nu am.
 7. Sugestie: ?suggest Salutare. Eu sunt BillyV[.] liderul clanului Royal. si am o sugestie privind clan turfs-urile. Eu am ceva jucatori si zone, si activ clanul in fiecare zi, si cred ca sunt in masura sa vorbesc pentru clanul meu, dar si pentru aliatii mei, si cei cu care ne luptam pe zone. Ne-am saturat de politistii care vin langa turfs doar sa faca raport, as vrea sa faceti ceva in legatura cu chestia asta, sa fie ceva gen cand dai /call 112 sa primesti : Nu poti folosi aceasta comanda cat timp esti duty on la clan. Sau sa fie sistem la fel ca si la mafioti cu virtual world. De asemenea si cu virtual world trebuie sa faceti ceva, deoarece se buguieste mereu si trebuie sa dai duty on duty off si tot asa cand esti atacat pe alta zona. Si zona 4 nici macar nu poti da [/spray] ca pici in map ?Suggest O alta sugestie privind clanurile este sa fie un sistem asemanator cu cel de war-uri. Adica, cand un clan are o zona si cineva da [/spray] pe un perete al clanului, alte clanuri sa nu poata ataca acele 2 clanuri, si nici ele alte zone, si sa fie un virtual world permanent pana la terminarea acelui perete, sau pana ce dai fail. De asemenea doar cei cu case premium sa poata avea clan de spray, in caz in care va fi adaugat un sistem mai complex de war pentru a nu se bugui din cauza interioarelor ?suggest O sugestie privind toate clanurile ar fi ca un co-leader sa aiba acces sa ofere 3/3 clan warn,/uninvite si sa se scoata accesul de demote al unui co owner, altui co owner. Pentru ca daca un lider lipsteste 1 zi si unul incepe sa faca spam si alte chestii, nimeni nu poate face nimic in lipsa leaderului. ?Suggest Tot privind toate clanurile, o ultima sugestie ar fi sa se adauge masini pentru clan pe care le poti cumpara cu premium points/bani. Sunt multi nou veniti in clan care nu au o masina asa vor putea conduce una gratis, iar fiecare clan sa inceapa cu 2 sloturi si sa poata cumpara pana la 5 sloturi daca are 50 de membrii, sau 10 sloturi daca are 100, fiecare slot fiind un anumit numar de Premium Points. Aceasta ar ajuta pe toti, si m-ai ales pe cei cu clanurile de tip ''Spray'' deoarece insurance la masini creste cand esti explodat pentru ca majoritatea clanurilor spray au membrii cu nivel mic , iar acestia fac DM pe tine. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Parerea mea este ca ar ajuta cu mult serverul atragand mai multi playeri, si mai multe clanuri facute, mai multe donatii primite pe baza de clan cars, clan days, create clan pentru ca multi vor fi atrasi. Si bineinteles va fi mai multa distractie pe server. Iar faza cu co-leaderii ar ajuta clanurile sa nu se destabilizeze. Multumesc!
 8. Nick:BillyV[.] Rank:2 Nick-ul celui care ti-a acordat amenda: Andrian40 Motivul:limbaj pe /r Poza cu [/gdeposit]: https://imgur.com/a/ric00tH
 9. N umele tău: emyn R ankul tău: 1 S uma depusă: 2kk D ovada: https://imgur.com/a/jqdO6iS D ata sanctiune: 4.12.2019 M otivul amenzii: Worst -7
 10. Sugestie: Ce sugerez eu este ca FW-ul sa fie din nou o problema la rank-up. Din cauza ca Faction Warn nu iti mai afecteaza rank-up-ul mai toti membrii din factiuni numai respecta regulamentul, nefiind interesati de sanctiuni. Eu cred ca ar ajuta mult acest lucru, pentru ca Regulamentul este scris ca sa fie incalcat, nu ca sa: ,, Fa-mi post nu ma intereseaza un fw nu ma afecteaza cu nimic, oricum expira, si tot iau rank up,,. Cum crezi ca ar ajuta serverul? Ar face ca toti membrii din factiune sa respecte intocmai regulamentul.
 11. Nick: BillyV. Level:61 Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):6 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Pentru ca am luat BAN din cauza unui admin care nu stie sa isi faca treaba. Dovada [/f] ''Vreau sa fiu demis'' :Nu am deoarece am fost banat. Ce ar trebui schimbat la factiune?:Nimic,totul este bine si frumos.
 12. Sugestie: Avand in vedere ca FBI Rancher Buletproof a fost bagat pe server cei care fac DM-Cop sunt foarte greu de prins cu acest FBI-rancher, si nu doar ca fac DM aiurea pe tine, dar stai linistit la permise, sau tickete/arr, etc si vin ei si te omoara intr-una se tin dupa tine, te sacaie etc. Propunerea mea este ca cele 2 FBI-Rancher de la FBI sa fie inlocuite cu unele BulletProof. Si daca se poate bineinteles, masinile blindate sa fie si ele Bulletproof. Multumesc anticipat si sper sa luati in calcul aceasta sugestie, spun eu ca este destul de importanta. Cum crezi ca ar ajuta serverul? Ar face jucatorii si politistii egali in urmariri.
 13. Nick:BillyV[.] Rank:2 Nick-ul celui care ti-a acordat amenda: Andrian40 Motivul: /d Aiurea Poza cu [/gdeposit]: https://imgur.com/a/23P0cBp
 14. Nick:BillyV[.] Rank:2 Nick-ul celui care ti-a acordat amenda: Andrian40 Motivul: Limbaj vulgar pe [/r] Poza cu [/gdeposit]: https://imgur.com/a/f4nVJoc
 15. Nick:BillyV[.] Rank:2 Nick-ul celui care ti-a acordat amenda: LaurRiaN Motivul: Limbaj vulgar pe [/r] Poza cu [/gdeposit]: https://imgur.com/a/V76NxTq
×
×
 • Create New...