Jump to content

Drake™

Premium User
 • Content Count

  482
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Drake™ last won the day on May 24

Drake™ had the most liked content!

About Drake™

 • Rank
  intagram : moorrroo
 • Birthday 09/22/1999

Contact Methods

 • AIM
  -
 • MSN
  -
 • Website URL
  https://www.facebook.com/morrrrooooo
 • ICQ
  -
 • Yahoo
  drakeogt9969@yahoo.com
 • Jabber
  -
 • Skype
  m.a.c....99
 • Nickname Earth
  Drake

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,822 profile views
 1. Nick: DRAKE -Nick-ul player-ului care a sustinut testul: iBobo -Data testului: 30.05.2020 -Acceptat / Respins: Acceptat. -Greseli: 2/3 -Alte precizari: Bafta cotei!
 2.  

  bagati un big up aici va rog

 3. Sugestie : In loc de Market Place unde playerii pot vinde skin-uri si alte accesorii, sa fie adaugata o comanda [/trade] prin care noi sa putem sa tranzactionam anumite bunuri. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Un prim argument ar fi acela ca nu am mai sta la rand sa prindem o masa ca sa putem face o afacere care este de moment. Altul este ca mereu prin textura din parcarea marketului cad masinile si bubuie sau ajung sa fie urcate una peste alta. Si un ultim argument este ca acel Market provoaca si putin lag, mereu trebuie sa iesim din market deoarece acele checkpoints nu mai apar. Am facut propunerea aceasta in urma unui Status Update postat inainte unde am primit in mare parte feedback pozitiv. http://forum.og-times.ro/index.php?/profile/1779-drake™/&status=3389&type=status Multumesc si succes in tot ceea ce faceti!
 4. Ce parere aveti ca in loc sa existe acel market unde mai marea majoritate a noastra de chinuim sa prindem o masa sa existe o comanda [/trade] prin care sa putem vinde accesoriile, skinurile, voucherele si multe altele. Eu cred ca ar simplifica cu mult tot acest chin de a prinde masa, de a tot iesi din market de n ori pentru ca nu se vede acel checkpoint sau faptul ca masinile cad prin textura din fata si bubuie.

   

  Lasati un like si o parere in comentarii!

  1. Show previous comments  8 more
  2. Drake™

   Drake™

   @vLd47 o sa o propun oricum, daca este luat in considerare bine, daca nu, aia e, incercarea moarte nu are,

  3. Letting™

   Letting™

   Ce-ai zice sa fi original

  4. Drake™

   Drake™

   @Letting™ cu originalul asta al nostru ne scad playerii. 

 5. Sugestie : Daca un membru TCC tracteaza o masina la in Los Santos, playerul (proprietarul) sa o poate recupera tot din Los Santos de la un sediu prestabilit. La fel si in LV si in SF. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Cum pentru ei a fost setat checkpoint de tractare a masinilor in LS pentru ca este drumul prea lung pana in SF, asa se poate face si pentru noi un mijloc de recuperare mai aproape pentru a nu merge pana in SF dupa masina.
 6. Sunteti de acord sa fac o propunere prin care daca masina ta a fost tractata in LS, tu ca proprietar sa o poti lua tot din LS, daca e in LV sa o iei din LV , etc?

  D.p.m.d vedere este o idee foarte buna. 

  Astept comentariile voastre.

  1. .Badman

   .Badman

   Ar fi o idee buna 

 7. =]]]]]] daca si pe arena se da cu cod, e clara frustrarea unora ca sunt slabi
 8. Pot primi niste pareri in legatura cu mafiile? Vreau sa stiu daca ma pot distra sau o sa mi se umfle o vena la cap din cauza codatilor daca intru.

  1. AlexandruSiLENT

   AlexandruSiLENT

   mizez pe a doua varianta

  2. Drake™
  3. ZERKOvRETIRED

   ZERKOvRETIRED

   sa fii multumit daca ti se umfla doar o vena ;)

 9. Nickname: Drake Cine ti-a acordat amenda?: Noxu007 Pentru ce ai primit amenda?: CT sub 100. Dovada cum ca ai depozitat banii in seif-ul factiunii (imgur.com): https://imgur.com/a/ARsqgrP Suma amenzii: 6.000.000$ Alte precizari: Bafta!
 10. Nick : Drake Rank : 2 Zile în facțiune : 12 Vreau să amân(FW) : FW Motivul pentru care ai primit FW : CT sub 100m. Dovada pentru care ai primit FW : https://imgur.com/a/kTdKsCe Data când ai primit FW: 27 MARTIE 2020 Optez pentru opțiunea(1) Dovadă cu depunerea banilor(poză/video) : https://imgur.com/a/ryQAbdK Am depozitat suma : 80.000.000$ Alte precizari : Mersi!
 11. listen to this + feedback in comments

 12. Salutare tuturor! De astazi am revenit pe server!

  1. Show previous comments  4 more
  2. Marian1947

   Marian1947

   Wlc back

  3. Costy47

   Costy47

   succes la teste

  4. Mihai_OG

   Mihai_OG

   Welcome!

 13. Nume in joc: DrakeRank-ul detinut: 6Numar de zile petrecute in factiune: 40De ce vrei sa iesi din factiune: Deoarece nu mai am timpul necesar.Parerea ta despre aceasta factiune: Una foarte buna.Pune dovada ca tu ai facut demisia (La dovada pentru demisie trebuie sa spuneti pe /f ca doresti sa fii demis si faceti poza.) : https://imgur.com/a/cEtb4EIAlte precizari: Multumesc.
×
×
 • Create New...