Jump to content

V.L.D.

Retired Staff
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

About V.L.D.

 • Rank
  Legend

Contact Methods

 • AIM
  on.
 • Nickname Earth
  V.L.D.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Tw 11.

Recent Profile Visitors

1,062 profile views
 1. Nick: VELEDEU. Level: 52 Rank: 2 Vechime: (cat ai stat in factiune?): 15 De ce doresti sa pleci din Las Venturas Police Departament?: - Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit? - Dovada cu ''Vreau sa fiu demis pe /r'': https://imgur.com/a/6UEiT Alte precizari?: -
 2. Nick: VELEDEU. Level: - Rank: - Vechime: (cat ai stat in factiune?): - De ce doresti sa pleci din Las Venturas Police Departament?: - Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit? - Dovada cu ''Vreau sa fiu demis pe /r'': https://imgur.com/a/6UEiT Alte precizari?: -
 3. Sugestie: Cand folosesti comanda [/mdc] in drept-ul wanted-ului sa fie aratat de cine a fost acordat. Ex: Runner - wanted by VELEDEU. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Nu e de ajuns ca membrii departamentelor trebuie sa aduca dovezi la aproape orice, asa puteti usura munca departamentelor sa nu mai posteze cate 3 dovezi intr-o reclamatie ce necesita dovada cum ca tu ai oferi wanted-ul respectiv.
 4. Sugestie: Readaugarea rubricii unde jucatorii pot vedea cine primeste / pierde functia de lider, helper, admin pentru a fi informati cu actualizarile membrilor din staff. Cum crezi ca ar ajuta jucatorii/utilizatorii?: Jucatorii ar putea fi mai usor informati despre noie schimbari din staff.
 5. Sugestie: Ca regulamentele factiunilor sa fie gasite in topicul unde isi au locul, adica in topicul factiunii respective (ex: regulamentul departamentelor, in topicul LSPD, LVPD, SFPD, etc). Cu ce ar ajuta?: Jucatorii noi nu se asteapta cum ca ar fi 2 regulamente intr-o factiune (ei ar citi doar regulamentul gasit in topicul factiunii respective). Asa ar putea sa citeasca doar 1 regulament si bine pus la punct.
 6. Sugestie: Adaugarea unui sistem de Achievement (Realizari). In ce consta acest sistem, este o multime de sarcini pe care trebuie sa le realizezi pe parcursul evolutiei tale pe Server. [sa fie realizat o caseta unde sa-ti arate urmatoarele realizari] 1. Prima masina - Cumpara prima ta masina (Premiu: 1.000.000$ bani si 3 respect points). 2. Prima casa - Cumpara prima ta casa (Premiu: 3.000.000$ bani si 5 respect points). 3. Job skill 6 - Atinge skill 6 la jobul X, Y, Z, etc. (Premiu: 10.000.000$ si 15 respect points). 4. Rank 5 intr-o factiune - Obtine rank 5 intr-o factiune (Premiu: 5.000.000$ si 10 respect points). 5. Functia de lider - Obtine functia de lider intr-o factiune pe serverul OG-Times (Premiu: o medalie pe forum {la fel ca etichetele din profil "Legend, StarDom, etc"}). 6. Functia de helper - Obtine functia de helper pe serverul OG-Times (Premiu: o medalie pe forum {la fel ca etichetele din profil "Legend, StarDom, etc"}). 7. Veteran OG-Times - Atinge 1000 zile de la crearea contului tau (Premiu: grad special pe forum). Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Jucatorii ar avea mai multe lucruri ce sa faca pe server si sa fie mai motivati sa le obtina. Sugestie: Adaugare comanda prin care sa deschizi aplicatiile in joc ale unei factiuni si automat sa transmita un mesaj pentru toti jucatorii online, ca aplicatiile acelei factiuni au fost deschise (cand se inchid aplicatiile nu se va anunta). Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Asa nu vom mai auzi plangeri din partea liderilor cum ca nu afla jucatorii cand sunt deschise aplicatiile unei factiuni.
 7. Idei pentru quest-uri zilnice: Pentru orice jucator: 1. Foloseste 3 droguri. - (inafara de membrii din Departamente). 2. Mergi cu barca 500 metri. 3. Vinde 90 kg de faina la un Burger Shop. 4. Inoata 45 secunde in mare/ocean (apa). 5. Zboara cu un vehicul de tip Maverick 700 metri. 6. Cumpara o parasuta de pe muntele chilliad. 7. Cumpara mancare (1 data) dintr-un business de tip Burger Shop sau Pizza. 8. Plaseaza 1 contract pe un politist. 9. Foloseste ochelarii timp de 45 secunde. 10. Deplaseaza-te cu un vehicul de tip "Bike" pana la Skate Park. (Pentru politisti): 1. Ofera 3 amenzi. 2. Ofera 2 wanted-uri. 3. Mergi cu girofarele pornite timp de 45 secunde (Cu masina din Factiune). PS: Sa fie scos quest-ul cu "Cumpara 10.000 droguri" pentru politisti.
 8. Nick: VELEDEU. ​Rank: 2. Nick-ul celui care ti-a acordat amenda: FlorinN. Motivul: Caps-lock ON pe [/r]. Poza cu [/gdeposit]: https://imgur.com/a/27Bbh
 9. Nickname pe server: VELEDEU. Ma inscriu la eventul cu numar( 1, 2, 3): 2 Numarul de zile avut in factiune: 7. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Sunt un membru destul de activ ce priveste orele jucate. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Minim 100 zile. Cate ore ai acumulat?: 50 ore jucate. Dovezile ( video obligatoriu ): https://youtu.be/6-RIyO7-xG0 Alte precizari: Multumesc.
 10. Sugestie: Adaugarea gradul de tester pe panel la sectiunea members dintr-o factiune. Cum crezi ca ar ajuta jucatorii/utilizatorii?: Jucatorii care sunt acceptati pentru teste intr-o factiune, se pot uita rapid pe panel la sectiunea members pentru a vedea cu cine poate da testul de intrare intr-o factiune, in loc sa intrebe membrii factiunilor cine e tester in factiunea respectiva.
 11. Nick: VELEDEU. Level: Un 50 ceva. Rank: 6 de legenda. Vechime: (cat ai stat in factiune?): 40 si. De ce doresti sa pleci din Las Venturas Police Departament?: Isi deschid astea ba Cloud. Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit? Sa fie LVPD legenda in continuare. Dovada cu ''Vreau sa fiu demis pe /r'' : http://imgur.com/a/yeuuA Alte precizari?: LVPD legenda.
 12. Nickname: VELEDEU. Rank-ul detinut: 6 Nickname-ul celui sanctionat: Cr.Cessar Sanctiunea aplicata: AV. Motivul: Wanted acordat gresit. Data sanctionari: 10.04.2017. Link reclamatie : https://earthpanel.og-times.ro/complaint/view/69404
 13. Nick: Veledeu. Rank-ul detinut: 6 Am dat test cu: Ogica9. Data testului: 6/04/17 Admis / respins: Admis. Numar greseli: 1.5/3. Alte precizari: Bafta!
 14. Sedinta de saptamana aceasta se va tine pe data de 08.04.2017 (ora 20:00). Evidenta rapoartelor 19:30. Prezenta obligatorie.
×
×
 • Create New...