Jump to content

Ulpian

Global Moderator
 • Content Count

  1,580
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Ulpian last won the day on March 27

Ulpian had the most liked content!

About Ulpian

 • Rank
  Legend
 • Birthday 04/29/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Elev.

Contact Methods

 • Skype
  -
 • Nickname Earth
  Ulpian

Recent Profile Visitors

7,406 profile views
 1. Pentru întrebări despre evenimentele întâmplate vă așteptăm pe discord: https://discord.gg/akY3Kvy | -> Camera principală.

 2. Am sa vorbesc cu tobacco ca pe viitor sa se informeze inainte de a schimba channel admin. Banul este acordat corect.
 3. Participanți la Olimpiada Facțiunilor: 1. Da Nang Boys (lider/coordonator: .Gabriel) -> 23 2 .Grovee Street (lider/coordonator: Alvarez) -> 7 3. News Reporters (lider/coordonator: Georgiana) -> 15 4. Los Vagos (lider/coorodonator: Geani). -> 11 5. Red Dragon Triads(lider/coordonator: Marian). -> 9 6. Taxi Las Venturas(lider/coordonator: Costy). -> 5 7 .Tow Car Company(lider/coordonator: Kuuro). -> 25 8. Avispa Rifa(lider/coordonator: Sp1ke). -> 22 9. The Ballas Family(lider/coordonator: Cristian). -> 10 10. LVPD(lider/coordonator: Al3x). -> 16 11. SFPD(lider/coordonator: Beast666). -> 18 12.SILV(lider/coordonator: MrPopeye). -> 13 13.FBI(lider/coordonator: Vlad.OG). -> 2 14. Taxi LS(lider/coordonator: Daani). -> 14 15. NG(lider/coordonator: Andrei_Mid). -> 3 16. Paramedic LV(lider/coordonator: Costy47). -> 4 17. Taxi SF(lider/coordonator: Gabriel.). -> 20 18. Si SF(lider/coordonator: GetRed). -> 24 19. LSPD(lider/coordonator: St3f). -> 1 20. Paramedic SF(lider/coordonator: iDenis47). -> 19 21. The Italian Mafia(lider: Mackned / coordonator: LwFFy). -> 21 22. Hitman Agency(lider/coordonato: M@n3vra). -> 12 Facțiuni neparticipante: 1. Los Santos Council(lider: Eminescu). -> 26 2. Los Aztecas(lider: ThanaBoobs). -> 8 3. The Russian Mafia (lider: Fever2Good4You.). -> 6 4. SI LS(lider/coordonator: NicaFlorin). -> 17 Coordonatorii pot să vorbească între ei de pe acum pentru a creea o echipa de 8 si 2 de 7 factiuni. Echipele trebuie făcute în așa fel încât echipele cu cele 7 facțiuni să aibe același număr de jucători ca echipa de 8 factiuni. În cazul în care numărul diferă, echipele cu cele 7 factiuni o să aibe avantaje la prima probă(de arme/mașini). Informații: Strângerea jucătorilor se face până în ora 15:40 maxim, liderul/coordonatorul trebuie să aibe minimum 10 jucători și maxim 20 la HQ. Toti membrii trebuie să aibe la ei toate cele 4 licențe valide(gun/fly/boat/drive). Orice mod de trișare / deranj / neascultare de organizator / de admini(care ajută) duce la eliminarea membrului din facțiune sau sancționarea acestuia cu FW / eliminarea facțiunii din olimpiadă. Toate acestea se decid în funcție de gravitate. Se interzice deținerea job-ului de Arms Dealer / Drugs Dealer la Olimpiadă, cine este prins cu acel job primește FW fără să aibe posibilitatea să îl șteargă. Se interzice deținerea de droguri asupra membrilor la Olimpiadă, cine este prins cu droguri, fără să îi fie oferite oficial la eveniment, primește FW fără să aibe posibilitatea să îl șteargă. Membrii participanți nu au voie să își părăsească grupul până la începerea probelor. Când ceasul a trecut de 15:50, coordonatorul cu membrii participanți sunt rugați să vină la CNN LS (doar după ce un admin le setează alt VW). unde se vor așeza într-un loc fără ca participanții să părăsească grupul. Cei care nu ascultă o să fie sancționați cu FW.
 4. Olimpiada Facțiunilor o să fie sustinuta vineri(10 aprilie 2020), începând cu orele 16:00. Până în data de 9 aprilie orele 20:00, cei care nu s-au înscris încă o pot face. War-urile o să fie anulate în acea perioadă. Conducătorii de echipe trebuie să își strângă oamenii până în 15:45.
 5. Într-o perioadă de 2 săptămâni cât a fost deschis la DNB, un lider capabil, cu un FH frumos, LP curat, să nu fie post-hunter si să nu joace pe 30 de conturi, nu a venit să aplice. După ce se ia o măsură pentru a avea lideri la facțiuni , se arată mulți capabili. O să dăm câteva exemple(2 -3), care s-au plâns că iei ar merita lider și cei actuali nu. 1. "DariuxuLovesSPT" = are 0 ore în ultimele 7 zile, LP-ul lui este actulizat la săptămână, singura lui facțiune unde se putea prezenta bine este scos cu Sfidare Lider, însă acesta este nemulțumit de alegere. | 2.  MarioSRT: Cu nici o mafie peste 30 zile la activ, având în LP ban pentru insulte staff și înjurând staff-ul în continuare prin colțuri, având pe contul secundar ban pentru AimBot, el să plânge că joacă de 3 ani și nu ia lider.| 3.RechinuSiLENT, care are LP plin cu sancțiuni, după cum se vede și în FH 3 la activ și acum o să fie și al 4-lea, el are pretenția să fie lider; iar lista poate să continuie| Nu vă mai expuneți în public doar părțile voastre bune, prezentați-vă în întregime. Membrii cu zile în mafii o să aibe mereu prioritate în fața celor din alte facțiuni, aceștia sunt aleși doar pentru a umple golurile. Faceți o schimbare, și atunci o să aveți șansa la o asemenea funcție.

  1. Show previous comments  24 more
  2. Lutes

   Lutes

   Ar fii o victimizare din partea mea, recunosc, nu am meritat iertare pentru faptele savarsite, dar din moment ce tu ulpian ai facut control la toate factiunile si ai scos 2 lideri mafioti intr o singura zi(intr o perioada atat de grea pentru alegerea unu-i lider mafiot) fara macar un post activ, atunci, eu cred ca iti permiti sa alegi alti 2 mafioti in loc, altfel nu vad de ce ai merge la asa masuri, sau poate conturile alea 2 bagate fara deelay chiar sunt o imensa greseala, sau pe mark ce i-ati dat 3 lw uri intr-o zi chiar era nevoie de asa ceva, cat de narcisist nu ar suna, dar noi eram mafioti frate, nu incerc sa iti arat ca ai gresit actionand asa, dar iti arat ca putea fii si alta solutie in locul acestei reguli.

  3. Kelie616

   Kelie616

   Cel mai bun exemplu pe care pot sa l dau este cel al lui Mihaita de a fost lider paramedic nu stiu cate zile si a stat mafie 30 de zile si dupa a iesit si a zis ca a stat doar pentru fh si ca nu s ar mai intoarce in veci in mafii. E prea stresant. Am aproape 2 ani de mafii si crede ma ca nu stii ce vorbesti. Eu nu pot sa mi dau cu parerea despre un lider Taxi de exemplu pentru ca nu stiu cu ce se mananca, dar fiind lider de 2 ori pe comunitatea asta cred ca imi pot da cu parerea. Am cred ca peste 400 de zile in mafii si iti jur ca in fiecare mafie, oricat de slaba ar fi iti futi nervii in fiecare seara. Hai macar sa ti prezint cam ce ai de facut. Du-te tu te rog frumos, co lider in news reporters sau nu mai stiu eu unde si da attack pe turf-uri, daca nu prinzi attack sa stai 20 de minute ca n ai niciun turf si tre sa dai si tu attack pe ceva sa nu te injure toti ca esti prost si nu esti in stare sa ti faci o mafie, sa stii ca nu vine nimeni la tine, iar cand te ajuta cineva sa fie lag, codati in alte mafii si sa nu reusesti sa te intelegi cu nimeni pentru ca toti mafiotii se cred cei mai buni si abia tin o pozitie. Coordoneaza tu in fiecare seara 2 ore 20 de oameni ( daca ai mafia full ) si zi le fix ce sa faca, unde sa se duca, unde sa stea si sa vezi ca nu esti ascultat. Cred ca abia o sa astepti sa ti vina toti  baietii posibil cu oferte de co lider sau cu faptul ca te scort daca nu le dai co lider. O sa ai orgasme cand iti da DanNuIauBanPeOgTimes 3/3 de fiecare data cand te bati cu el si sa nu si ia ban pentru ca se mai fac si favorizari. Va rog eu, inainte sa aplicati la o mafie, stati macar 60 de zile intr o factiune de acest tip si experimentati toate chestiile astea si nu mai stiu cate si dupa aplicati la functia asta, daca va considerati capabili, nu va futeti FH-ul ca aveti voi chef de experiente noi. Pun pariu ca nici macar nu aveti modpack de mafii sau nici macar nu stiti cum sa va faceti unu simplu. E trist sa vezi ca se intampla asa ceva.

  4. BNadir

   BNadir

   @AlinCheliosu616adevaru' e ca si cei care au aplicat nu au fost nici macar la paint in viata lor si au rupt stilu'. Puteau sa stea la locul lor.

 6. Este competiția organizată și creată de către staff-ul comunitatii OG-Times pentru a dovedi de ce este în stare fiecare facțiune pentru lucrul in echipă. Acest eveniment are ca scop desemnarea primelor locuri în urma unor diferite probe. De asemenea astfel alungăm monotonia de zi cu zi organizând diferite ediții la perioade de timp diferite. Regulamentul de desfășurare al evenimentului: - din fiecare facțiune pot participa minimum 10 membrii - maxim 20 membrii. - fiecare facțiune trebuie să aibă un conducător (liderul/co-liderii/un reprezentat pus de aceștia) - În caz contrar echipa este descalificată. - pentru a putea participa la eveniment, trebuie să dețineți licența de arme/boat/fly/car. În caz contrar nu o să primiți arme. - meciurile se desfășoară în 4 probe, la fiecare probă o să existe excluderi, astfel încât la ultima proba să ajungă doar 2 facțiuni. - membrii trebuie să asculte în permanență de responsabilul facțiunii respective. - orice spam inutil sau nesupunere la comenzile noastre duce ca facțiunea sa să fie descalificată. - nu aveți voie să dețineți job-ul de 'Arms Dealer, Drugs Dealer', responsabilul facțiunii este rugat să iși verifice membrii, în caz contrar facțiunea sa o să fie descalificată. - puteți participa la eveniment DOAR prin urma unei înscrieri atunci când se anunță deschiderea oficiala. - înainte cu 30 de minute de eveniment, responsabilul facțiunii este rugat să iși aleagă echipa și să se pregătească ca un admin sa vină dupa ei. - înainte ca meciurile să înceapă ne strangem toți într-un loc pentru a face diverse fotografii pentru a vedea cum ne organizăm și pentru a avea amintiri frumoase. - pentru o bună organizare vă rugăm să ascultați în permanență de organizatorii evenimentului, în caz contrar puteți să fiți descalificați. - adminii nu au voie să participe pentru a nu exista discuții legate de favorizare ș.a.m.d. - liderii / coordonatorii fiecarei factiuni sunt rugati sa informeze membrii sa nu foloseasca comanda [/call 112], pentru a nu da wanted celor care îi omoară pe durata evenimentului, în caz contrar pot fi sanctionați. Înscrierile o să fie deschise până joi(9 martie 2020) la orele 20:00, când se va închide topicul și se vor prezenta echipele. Cum se aleg meciurile? Meciurile se aleg pe baza facțiunilor înscrise și pe baza unui tabel cu meciurile ce vor avea loc. Meciurile sunt puse aleatoriu, pentru a nu exista discuții. Model de inscriere facțiune: Reprezint facțiunea: Sunt (lider/co-lider/responsabil): Sunteti de acord ca la orice abatere a unui membru din facțiunea dvs. poate fi descalificată?: Ce părere aveți despre premiile puse la bătaie(argumentați în minimum 2 rânduri): Premiile editiei: Probele sunt urmatoarele: 1. Facțiunile înscrise o să fie împărțite in 3, fiecare echipă având câte un oras cu niște puncte de apărare. Echipa care cucerește toate cele 3 orașe(punctele de apărare) o să poată trece in runda următoare. 2. Facțiunile rămase o să trecă printr-o probă de box / culutură generala(la alagere). Din această probmă, vor trece doar ultimele 2 în ultima proba. 3. În ultima probă, se vor face meciuri de deagle 1 vs 1. Ambele facțiuni o să aibe un număr egal de membrii, câștigătoare fiind facțiunea care rămâne cu ultimul membru în front. Mulțumim lui M@n3vra și lui Sofian pentru poze.
 7. [3.2] - 10.03.2020 - Nu mai există nici un timp de așteptare între co-lideri.(4.02.2020). - După adăugarea unui co-lider în funcție liderul nu are voie să îl scoată imediat din funcție și nu are voie să îl demită în următoarele 3 zile. ( 4.02.2020). - Nu mai au voie în funcție co-liderii care au în FH: insulte(lideri, co-lideri, staff) sau abuzuri de orice fel. (1.02.2020). - Masinile din cadrul mafiilor au fost modificate. - Arma rifle o să aibe 50 gloanțe(la war-uri). - În cadrul departamentelor se pot alege 2 co-lideri. ) 10.03.2020 - Rapoartele au fost modificate(mărite) la anumite facțiuni. - 9.03.2020 Update în cadrul departamentelor: > National Guard -- Membrii de rank 1-7: pot merge doar dupa cei care nu au drept de predare, dar nu pot acordă amenzi, nu pot confisca permise sau droguri/materiale şi nu pot face controale de rutină, pot merge dupa cei care fac "Trafic de organe" in orice interval orar. > Los Santos Police Department, Las Venturas Police Department şi San Fierro Police Department -- Membrii de rank 1: pot merge după toţi jucătorii cu wanted, cu excepţia playerilor ce au wanted fără drept de predare. De asemenea, ei pot da amenzi, dar nu pot confisca permise, droguri/materiale sau face controale de rutină. -- Membrii de rank 2-4:pot merge după toţi jucătorii cu wanted, cu exceptia playerilor ce au wanted(Robbery,Runner,Atacarea unui politist, Omoararea unui politist), doar daca este acordat de el(Omoararea unui politist/Atacrea unui politist).. De asemenea, ei pot da amenzi şi pot confisca permise, dar nu pot confisca droguri/materiale sau face controale de rutină. -Membrii de rank 3+:pot merge după jucătorii cu wanted, cei cu drept de predare. De asemenea, ei pot da amenzi si pot confisca permise, dar nu pot confisca droguri/ materiale, pot merge dupa cei care fac "Trafic de organe" doar daca au prezenta o dovada informativa de pe "Dispecerat", doar intre orele 8:00AM - 00:00. Membrii de rank 5: pot merge după toți jucătorii cu wanted, cei cu drept de predare sau fara drept de predare(ex:Robbery,Runner,). De asemenea, ei pot da amenzi si pot confisca permise, dar nu pot confisca droguri/ materiale, pot face controale de rutina doar "Traficantilor de organe" intre orele "8:00AM-00:00". > Federal Bureau of Investigations -- Membrii de rank 1-7: pot merge doar dupa cei care nu au drept de predare, pot confisca droguri, pot confisca materiale dar nu pot acorda amenzi, nu pot confisca permise şi pot face controale de rutină, pot merge dupa cei care fac "Trafic de organe" in orice interval orar. > Organe Organele se vor confisca de către membrii din departamente automat când folosesc comanda [/frinsk] pe un jucător și îl omoară. După folosirea comenzii [/frisk] jucătorul în cauză primește automat wanted 6 fără drept de predare dacă are asupra sa organe. După omorârea unui jucător cu wanted-ul respectiv, polițistul care l-a omorât primește jumate din suma care i se cuvenea inculpatului. Cei care au intrat în jail în urma traficului de organe nu vor putea cumpăra free. Membrii din departamente nu au voie să pândească zona job-ului / locului secret doar în cazul în care se fac razii organizate de manager. Din când în când pe chat vor apărea de la "dispecer" detalii informative despre cei care au vândut organe. Controlul de organe poate să fie făcut oricărui jucător indiferent de zona în care se află și de către toți membrii care au drept să facă acest lucru. > Razii: Prin razii se înțelege blocarea totala a unui oraș de către departamente si controlarea tuturor jucatorilor care vor sa treaca granita în alt oraș. În fiecare săptămână se va organiza câte o razie care poate dura de la 30 minute până la o oră. Data exactă o să fie anunțată obligatoriu cu 48h înainte de începre pe forum/ server(gmotd) / discord. Prezența nu este obligatorie, însă se dorește un număr cât mai mare deoarece vă ajută la raport foarte mult. Raziile se pot desfășura în timpul scolii(de luni până vineri doar după orele 20:00 până în 23:00 și sâmbătă/duminică după orele 15:00, până în orele 00:00.) În cazul în care este vacanță(de luni până duminica între orele 15:00 - 00:00). Cele mai utilizate zile o să fie sâmbăta și duminica. Organizarea unei razii se face doar de către un rank 6 / rank 7 ( având acces la comenzile /rbs ; /addrb ; /removerb). În timpul raziei cei 2 / 3 conducători au acces la free chat pe [/d] iar prezența celor participanți la razie este obligatorie pe discord în camera "departamente/razii/activități comune". Microfonul nu este obligatoriu, trebuie doar să ascultați de conducători pentru o coordonare mai bună. În timpul raziei jucătorii trebuie să asculte de conducători, cei care deranjează prin orice metodă razia, o să fie sancționați pe server cât și pe discord. La începutul unei razii se pleacă de la HQ cu toate mașinile puse la dispoziție astfel încât să acopere toată șoseaua. Procedeul de oprire este următorul: se lucrează în echipă, când un jucător se apropie de voi pe jos / în mașină, voi trebuie să vă duceți cât mai mulți la el cu arma îndreptată spre cap iar unu să il amenințe prin [/so], dacă acesta are tentativa de a fugi, aveți dreptul să îi acordați wanted 6 motiv "runner"(chiar dacă este pe jos) chiar dacă s-a folosit o singură data comanda [/so] și să îl omorâti pe loc. Regula cu [/so] se aplică doar în zona unde sunt amplasate barierele. În cazul în care jucătorul se conformă polițiștilor, în urma unei perchezii corporale, se dau amenzi / wanted-ul necesar. Se dau toate amenzile, chiar și de rutieră dacă sunt dovezi(ex: l-ati văzut că circulă fără faruri după 20:00). În cazul în care a primit wanted cu drept de predare, acesta este omorât pe loc. În cazul în care jucătorul are wanted fără drept de predare/cu drept de predare când l-ați oprit la razie, acesta i se va face percheziția, o să fie sancționat dacă este cazul și după omorât. Aveți dreptul să folosiți și tazerul [/ta] pentru siguranța voastră. Cei care vor încerca să ocolească baricada impusă de poliție(prin înot, sarituri de pe deal ca să ajungi pe partea cealaltă, zborul cu un avion/elicopter) o să primească w6 "runner" și omorâț pe loc. În timpul raziilor este interzis să se dea free jucătorilor din jail. Cei care deranjează razia o să fie sancționati cu warn/ban/Fw/unvinite în funcție de gravitate și de persoana care a deranjat-o(ex: un jucător face kamikaze, acesta ia warn). În timp raziilor, chat-ul [/d] este folosit doar de conducători( în orice scop) și membrii participanți doar dacă au ceva de anunțat. La început și la final, conducătorul o să facă 2 poze pentru a putea ține evidența membrilor care au participat. Razia se sfârșește când toți cei 2 / 3 conducători o decid(nu mai mult de o oră). Pentru orice acțiune din timpul raziei este nevoie de dovadă în caz de POST pe panel.
 8. Nick-ul tau: Ulpian De ce vrei sa pleci?: treaba prin alte factiuni. Cate zile ai in factiune?: 68 Daca ai putea, ce ai schimba la aceasta factiune? De ce?: - Ce parere ai despre colegii tai? Dar despre lider?:- Dovada cu poza cum ca vrei sa fii demis pe [/f] (ex: "Vreau sa fiu demis!"): Nu e nevoie. Alte detalii:-
 9. [3.1] - 12.12.2019 De la ultimul update (3.0) au fost făcute următoarele modificări: - Un membru are voie să plătească pentru un singur clear FW într-o lună(30 zile). - Membrii facțiunilor nu mai pot cumpără clear AV. - Liderii nu mai trebuie să recruteze atunci când au minimum 5 locuri libere și nu mai trebuie să aștepte să treacă un anumit număr de ore sau să se strângă un anumit număr de ore. - Topicul "Event" din cadrul facțiunilor(pe forum) o să fie deschis pe rând la toate facțiunile(până pe 25 decembrie se adaugă). - Ședințele se vor susține odată la 3 săptămâni. - Membrii se pot învoii odată la 3 luni la ședință. - Următoarele sancțiuni care erau sancționate cu AV, acum sunt sancționate cu FW: DM ușor pe jucători ; Neplăceri aduse colegilor din facțiune ; acordarea unui free unui jucător care are interdicție ; furt vehicul(on duty). -> au fost aplicate acum mult timp. - Începând cu rank 5, membrii departamentelor ( LSPD, LVPD, SFPD ) au dreptul să meargă după toți suspecții care au wanted cu drept de predare sau fără, pot da amenzi de circulație, pot confisca permise, dar nu pot face controale de rutină și confisca droguri/materiale. -> a fost adăugată acum mult timp. Programul de sărbători(23 decembrie 2019 - 3 ianuarie 2020): - Raportul o să fie opțional(doar cei care vor să ia rank, trebuie să îl facă). - În perioada specificată nu se vor susține deloc war-uri. - Liderii/co-liderii nu au voie să susțină ședințe/antrenamente obligatorii, astfel dacă ședința unor anumite tipuri de facțiuni pica în perioada programului de sărbători, acesta trebuie anulată și făcută peste alte 2 săptămâni. - Membrii pot face cereri de inactivitate până la 10 zile(nu trebuie editat pe forum). - Liderii/co-liderii nu mai trebuie să aibe un anumit număr de ore obligatorii.
 10. Nick: Ulpian Rank: 2 Motivul plecării tale: Am treaba prin NR Dovada [/r] ''Vreau demisia'': Nu e nevoie. Eu sunt Ulpian Ce crezi că ar trebui schimbat la departament: -
 11. • Nickname: Ulpian • Nivelul actual: 57• Numărul de telefon: 911• Pachetul ales (specifică numărul acestuia): 4• Intervalul orar între care să fie plasate anunţurile (minim 3 ore): 20:00 - 23:00• Anunţul(urile) (care pot fi diferite): Clanul Kalu caută jucători activi la spray între orele 22:00 - 00:00. Acestia au salarii în functie de rank. Contact: [/id Kalu].
 12. [3.0] - 23.09.2019 - Când te omoară un poliţist (membru FBI), acestia nu mai au dreptul să dea /punish şi să facă controlul pe tine, atunci când mor. Controalele de rutină se vor face doar pe stradă conform regulamentului sau în inctina închisorii. - Au fost scoase ședințele săptămânale, acestea o să fie făcute 2 pe lună(o săptămâna ședință, una pauză). Liderilor fiindu-le interzis să facă două ședințe una după alta. - În cadrul facțiunii de tip Taxi, membrii acestora au voie să ducă un client în maxim 3 locații cu condiția ca cel transportat(clientul) să cobore în mod obligatoriu când ajunge la prima cerintă cerută. Dacă clientul refuză acest lucru, taximentrul are voie să îi dea [/eject]. - Un membru are voie să facă o singură învoire la ședință pe lună. - Mai multe topicuri, cum ar fii: Hall Of Fame, Staff-ul facțiunii, Cerere Rank Up, Raport de activitate, Hall Of Fame ; ai fost băgate în arhivă(șterse). - Topicurile de anularea sancțiunilor a fost editat.. - În cadrul facțiunilor de tip Mafie au fost setate 20 sloturi. - În facțiunea TCC au fost setate 30 de sloturi. - În facțiunea Hitman au fost setate 35 sloturi. - Topicul "event" din cadrul facțiunilor a fost pus pe "hide" până când o să fie editat și repus în funcție în luna octombrie. - Regulamentul liderilor a fost editat conform noului update de rank up / evidențe automate; Ce a fost schimbat în regulamentul liderilor: - Liderii trebuie să aibe mereu în ultimele 7 zile câte 5 ore jucate. - Co-liderii trebuie să aibe mereu în ultimele 7 zile câte 4 ore jucate. - Un lider nou are 24 de ore la dispoziție să rezolve reclamațiile existente și să deschidă aplicațiile(dacă este cazul). pentru a începe recrutările, dar după ce a rezolvat sarcinile din joc. - Fiecare lider, indiferent de tipul facțiunii pe care o administrează, poate avea un singur co-lider în funcție( mixte / departamente / pașnice) și 2 co-lideri în mafie. -Orice greșeală a co-liderului ce ține de funcție lider (oferirea unui răspuns greșit la o reclamație, acordarea unei sancțiuni aiurea unui membru etc.) va avea urmări pentru lider și co-lider. -Un lider poate avea 2 co-lideri într-o lună ( factiuni pasnice / mixte ) si 3 co-lideri intr-o lună ( mafii ) calendaristică, fiind considerați drept co-lideri în acea lună doar cei ce au primit funcția în acea lună. - Mixte (Hitman Agency): 60 ore jucat pentru a putea aplica. - Funcția de responsabil a fost desființată, astfel că testerii vor avea atribuțiile de responsabil. - Se pot alege maxim 3 testeri într-o facțiune. - Cei care sunt scutiți de raportul de activitate sunt adminii,liderii,co-liderii și testerii îl au doar înjumătățit. - Membrii ale căror inactivități le sunt acceptate, nu vor fi scutiți de raport. - Un membru trebuie să ofere suma de 80.000.000$(80kk) pentru a putea să cumpere clear FW indiferent de câte zile mai are până la clear și 40.000.000$(40kk) pentru a putea să primească clear la AV. - Au fost șterse multe chestii care țineau de fostul sistem de rank up / evidențe rapoarte(dacă am ratat ceva, vă aștept cu un PM). - Un AV se șterge doar atunci când membrul face 2/2AV și ajunge la FW. Înainte se lua clear AV când se promova în rank. - Rapoartele din cadrul facțiunilor a fost micșorat față de săptămâna trecută. Noul update: "Adaugate rapoarte automate - raportul este acum verificat automat de catre server odata la 7 zile dupa intrarea in factiune. - in cazul in care un jucator are raport incomplet, tot progresul ramas nefinalizat va fi automat adaugat pentru saptamana urmatoare. - veti primi uninvite automat de la AdmBot in cazul in care aveti 2 rapoarte incomplete la rand. - un faction warn expira acum automat dupa 7 zile de cand a fost dat, fara a afecta perioada de promovare. - rankup-ul se primeste acum in mod automat daca raportul stabilit pentru factiune este complet in ziua verificarii. - optiunile din /members legate de setarea / stergerea fw-ului au fost actualizate. - faction warn-urile actuale vor fi adaugate sub noua forma (expirare in 7z) in aceasta seara. - rapoartele actuale au fost modificate/marite." _____N.R.______ -A fost adăugat un vehicul de tip „Maverick” cu acces de pilotaj de la rank 4. -Live-ul va conţine maximum 4 (patru) întrebări de tip „păreri” şi maximum 2 (două) întrebări de tip „top”. Cine încalcă această regulă, cu o întrebare în plus, decât limita permisă, va fi sancţionat la prima abatere cu avertisment, urmând ca la a doua abatere să primească FWarn. În cazul în care în acelaşi live, se acceptă cu două întrebări de tip păreri / top mai mult, decât limita permisă, membrul va primi direct FWarn. -Membrii de minim rank 4, vor avea posibilitatea de a-şi formula propriile întrebări pentru live, dar de asemenea pot apela şi la modelul clasic de pe forum. Atâta timp cât întrebările sunt despre SA:MP, decente, membrul nu va fi sancţionat, dar în cazul în care întrebările sunt formulate şi adresate greşit (întrebări aiurea) / la mişto), membrul va fi răspunzător pentru ceea ce face, fiind sancţionat cu FWarn; -Nivelul de intrare în facţiune a fost modificat. Pentru a intra în factiune, ai nevoie de minim nivel 7. -Jucătorii pot beneficia de pachete de anunţuri, din partea membrilor News Reporters. -> -Au fost şterse anumite topic-uri de pe FORUM.
 13. Propunerile se vor face de acum pe discordul serverului, în camera "sugestii". Link: https://discord.gg/akY3Kvy
×
×
 • Create New...