Jump to content

4Gamers

Premium User
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About 4Gamers

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Nickname Earth
  4Gamers

Recent Profile Visitors

87 profile views
 1. Doresc: Font OG-TIMES COMMUNITY Imaginea: https://prnt.sc/pic4a5 Alte detalii (optinal): Mersi.
 2. Nick: RazvanG. Level: 17. Rank: 3 Vechime: (cat ai stat in factiune?): Am stat 23 de zile. Dovada [/r] ''Vreau demisia'': https://imgur.com/a/W47W3 De ce doresti sa pleci din San Fierro Police Departament?: Nu mai am timp de San Andreas Multiplayer, si doresc sa ma apuc de alt joc mai serios. Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit?: Totul este bine acum. Alte precizari?: Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat de la inceput. Va urez multa bafta.
 3. Nickname: RazvanG. Rank detinut: 4. Câte zile ai stat în facțiune?: Am stat 33 zile. De ce dorești să părăsești facțiunea?: Nu mai fac fata raportului, si nu mai am destul timp. Ce ar trebui schimbat în facțiune?: Momentan totul este ok. Alte precizări?: Succes tuturor colegilor mei, si imi pare rau Tyran pentru ca m-am comportat aiurea ieri. Dovada "/f Vreau sa fiu demis" (imgur.com): https://imgur.com/a/rNWLK .
 4. Nume in joc: 4Gamers Rank: 1 Numar de zile: 15 De ce vrei sa iesi din factiune: Nu imi place activitatea in factiune. Parerea ta despre aceasta factiune: Nu am o parere. Dovada(in care ati cerut pe /f sa fiti demisi): http://imgur.com/a/djrQu Alte precizari: N/A .
 5. Nick: 4Gamers Rank: 1 Cine ti-a cerut testul?: Amot Ce licenta ai acordat?: Boat Dovada: http://imgur.com/a/qunsO Alte precizari: N/A
 6. Nick: 4Gamers Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Sa fie ceva legat de masini. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Masini. Text: 4Gamers Dimensiuni: Nu am niste dimensiuni anumite, insa as dori sa fie perfecta pentru forum. Alte precizari: Multumesc mult!
 7. Sugestie: Sugestia mea este ca ar trebui de adaugat Clear Faction History in schimbu unor punte premium. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Multi playeri au fost dati afara din factiuni cu un motiv buna/rau. In cazul meu am fost dat afara din 2 factiuni cu motivul inactivitate. Acum mie imi este foarte greu sa intru intr-o factiune, practic imposibil, deoarece liderii se uita peste FH meu si vad ca am fost de exexplu Inactiv. Sper ca va fi adaugat.
 8. Nick: 4Gamers Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Transparent, doresc doar acel "Text". Text: Romania Factions Dimensiuni: 364x364 Alte precizari: Multumesc mult!
 9. Nickname: 4Gamers Rank detinut: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 7 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Nu imi mai place , si ma las de server. Ce ar trebui schimbat în facțiune?: Nimic , e perfect asa cum este. Alte precizări?: Bafta.
 10. Nickname: RazvanG. Rank: 1 Motivul absentei: Plecat din oras. Data sedintei: 25.06.2016 Alte precizari?: Nu.
×
×
 • Create New...