Jump to content

NicaFlorin

Premium User
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

About NicaFlorin

 • Rank
  Legend

Contact Methods

 • Nickname Earth
  NicaFlorin

Recent Profile Visitors

335 profile views
 1. Nick:NicaFlorin Rank:7 Nickname-ul celui sanctionat: Cosmin47. Motiv:Inactivitate mai mare de 72h. Sanctiune:Uninvite Dovada: https://imgur.com/a/j3bTH5V Alte precizari:
 2. !!!ANUNT FOARTE IMPORTANT!!! De astăzi liderul nu mai răspunde de greșelile co-liderului. Fiecare co-lider o să primească FW pentru fiecare greșeala(nu există AV pentru ei). Liderul care pune un co-lider să facă o acțiune doar ca să nu fie el sancționat o să fie de rău pentru lider. Dați șansa celor de rank 5 la o asemenea functie, ajutații să învețe! Regula: "Orice greșeală a co-liderului ce ține de funcția de lider (oferirea unui răspuns greșit la o reclamație, acordarea unei sancțiuni aiurea unui membru etc.) va avea urmări pentru co-lider(scoaterea din funcție / fw). În cazul in care liderul pune intenționat co-liderul să facă o acțiune doar ca să nu fie el sanctionat, liderul o să fie tras la răspundere."
 3. Nick:NicaFlorin Rank:7 Nickname-ul celui sanctionat:Mafiozo Motiv: Acordare licenta intr-un spatiu public. Sanctiune:Test Warn. Dovada: https://earthpanel.og-times.ro/complaint/view/242609 Alte precizari:
 4. Primesti 25kk. Contacteaza-ma pe server pentru premiu.
 5. In aceasta saptamana nu se va tine sedinta! Good luck! Link discord : https://discord.gg/akY3Kvy
×
×
 • Create New...