Jump to content

Heinrich

Premium User
 • Content Count

  890
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Heinrich last won the day on March 18

Heinrich had the most liked content!

About Heinrich

 • Rank
  Gras, frumos & norocos
 • Birthday 02/14/2004

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Nickname Earth
  Heinrich

Recent Profile Visitors

2,743 profile views
 1. Salut prietenii mei, am revenit si eu pe aici. Heinrich in game, contact me.

 2. Nick: Lawrence47. Level: 10 Rank: 3 Vechime: (cat ai stat in factiune?): 26 zile. Dovada [/r] ''Vreau demisia'': https://imgur.com/a/q2U6Et5 De ce doresti sa pleci din San Fierro Police Departament?: Nu mai am timp si nu doresc sa ocup loc degeaba. Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit?:Nimic. Alte precizari?:-
 3. Inainte de a posta trebuie sa fiti informati de urmatoarele reguli: Sa aveti un numar de posturi mai mare sau egal cu 25, aceasta regula nu se aplica si moderatorilor. - 7 zile blacklist celor ce încalcă regula.
 4. Nick: Lawrence47. Rank: 2 Voi fi inactiv începând cu data de: 07.07.2019 Voi reveni pe data de: 12.07.2019 Zile de inactivitate: 5 Motivul inactivităţii: Sunt plecat la mare. Alte precizări: Bafta si succes.
 5. Nick: Lawrence47. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Prison Break Tema (In caz ca nu exista o imagine): Prison Break Text: Lawrence47. Dimensiuni: Potrivite, stiti voi. Alte precizari: Multumesc Nick: Lawrence47. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://i.imgur.com/AKuQn5Z.png Tema (In caz ca nu exista o imagine): Am pus o poza mai sus, sa fie ceva de genul. Text: Lawrence47. Dimensiuni: Potrivite, stiti voi. Alte precizari: Multumesc.
 6. La multi ani, mult succes atat pe plan virtual cat si pe plan real, iti doresc sa ajungi unde iti doresti.
 7. La multi ani, mult succes atat pe plan virtual cat si pe plan real, iti doresc sa ajungi unde iti doresti.
 8. Misto o sa fie super.
 9. Salut, am decis sa imi prezint si eu creatiile ca de ce nu xxxx P.S: Orice parere e bine venita.
 10. Nickname: Kluivert Rank detinut: 5 Câte zile ai stat în facțiune?: 80 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Nu am timp sa intru pe server si nu vreau sa ocup loc degeaba. Ce ar trebui schimbat în facțiune?: Nimic. Alte precizări?: Bafta Dovada "/f Vreau sa fiu demis" (imgur.com): https://imgur.com/a/HLI7FIV
×
×
 • Create New...