Jump to content

qMaXx_

Premium User
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

About qMaXx_

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday August 12

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    https://earthpanel.og-times.ro/profile/qMaXx/
  • Skype
    privat
  • Nickname Earth
    qMaXx
  1. Nickname: qMaXx Rank detinut: 3 Câte zile ai stat în facțiune?: 21 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facțiune?: Nimic, e perfecta. Alte precizări?: Mersi mult. Dovada "/f Vreau sa fiu demis" (imgur.com): https://imgur.com/G35clHo.png
  2. Nick: qMaXx Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar si Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Pentru semnatura: https://imgur.com/O42C0bS.png . Ceva in genul acesta, dar sa scrie numele meu desigur (qMaXx) si sa fie Legend of Taxi Tema (In caz ca nu exista o imagine): Pentru avatar va rog sa fie o imagine frumoasa cu o fata/baiat/masina. Text: qMaXx dar putin mai modifcat cu fulgere/scantei daca se poate + scrisul cu og-times.ro Dimensiuni: Sa se potriveasca. Alte precizari: Va multumesc foarte mult!
  3. Nu merge. Imi da crash, am incercat.
  4. Nick: f0rsaken Level: 37 Rank: 2 Vechime (cât timp ai stat în facțiune): 8 zile De ce dorești să pleci din facțiune?: Ban. Poza din joc in care sa apara "Vreau sa fiu demis!": Banned. Ce ar trebuii schimbat la factiune?: Nimic. Alte precizări?: Bafta.
  5. Nick: F0rsaken Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): https://imgur.com/5fG6lok.png Tema (In caz ca nu exista o imagine): Imaginea de mai sus. Text: F0rsaken (+ OG.TIMES.RO - scrisul obligatoriu) Dimensiuni: Cele necesare pentru avatar de forum. Alte precizari: Sa fie puse si scantei si alte nebuneli daca se poate, multumesc mult.
  6. Revin cu o noua problema pe care o intampin. Cand incerc sa intru pe samp prima oara primesc aceasta eroare: Nu inteleg ce sa ii fac. Am incercat sa reinstalez samp, GTA, sa il instalez in alta parte, sa nu folosesc fps unlocker (samp.dll) si tot nu merge.
  7. Nu merge si nici nu are sens. Daca eu joc pe 800x600, nu are sens sa setezi rezolutia monitorului pe 800x600. A mers pana acum cateva zile...
  8. Problema: Nu ma lasa jocul sa fac screenshot-uri, de fiecare data cand apas F8 apare Screenshot Taken -sa-mp-000.png. Partea nasoala este ca jocul nu imi creeaza chatlog, screens si gta_set. Informatii cu caracter obiectiv ce consta in imagini/video despre problema: https://imgur.com/0nsncTY.png Alte detalii: Am incercat sa reinstalez SAMP, GTA-ul, sa il rulez ca administrator, sa il rulez pe alta versiune (Windows 98, Windows 7 etc), am descarcat jocul si din alta parte, am sters folderul GTA San User Files si tot nu merge. Va rog nu va obositi sa scrieti aici daca aveti vreo sugestie ca
  9. Nick: OpTiPl3X Level: 36 Rank: 1 Vechime (cât timp ai stat în facțiune): 2-3 zile De ce dorești să pleci din facțiune?: Banat. Poza din joc in care sa apara "Vreau sa fiu demis!”: Sunt banat. Ce ar trebuii schimbat la factiune?: Nimica, K3LLO e cel mai tare oricum. Alte precizări?: Bafta fratemiu, revin in curand.
  10. Nick: OpTiPl3X Level: 36 Rank: 1 Vechime (cât timp ai stat în facțiune): 2-3 zile De ce dorești să pleci din facțiune?: Nu mai am timp. Poza din joc in care sa apara "Vreau sa fiu demis!": https://imgur.com/RAJA8Dy Ce ar trebuii schimbat la factiune?: Nimica, K3LLO e cel mai tare oricum. Alte precizări?: Bafta fratemiu, revin in curand.
  11. Nick: OpTiPl3x Level: 36 Rank: 3 Vechime: (cat ai stat in factiune?): 19 zile Dovada [/r] ''Vreau demisia'': https://imgur.com/RAJA8Dy De ce doresti sa pleci din San Fierro Police Departament?: Nu mai am timp de joc. Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit?: Nimic, este perfect asa. Alte precizari?: Multumesc mult ptr timpul acordat!
×
×
  • Create New...