Jump to content

AdYK

Premium User
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About AdYK

 • Rank
  Loyal Member
 • Birthday 05/24/2003

Contact Methods

 • AIM
  -
 • MSN
  -
 • Website URL
  http://-
 • ICQ
  -
 • Yahoo
  -
 • Jabber
  -
 • Skype
  -
 • Nickname Earth
  AdYK[].

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Te cheama aks?

Recent Profile Visitors

234 profile views
 1. Nick: Akawa[] Level: 19 Rank: 5 Vechime: (cat ai stat in factiune?): 82 Dovada [/r] ''Vreau demisia'': https://imgur.com/a/XtWYYeU De ce doresti sa pleci din San Fierro Police Departament?: Sincera sa fiu, as mai fi stat, insa nu mai am timp de raport + cand ma apuc de el, multi jucatori nu opresc la somatii, si e numai o chinuiala, sincer. Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit?: Raport micsorat, multi nu avem timp si nici nu avem cum sa facem wanted/ticket/permise. Alte precizari?: Multumesc pentru tot, colegii mei dragi. O sa ma reintorc cand o sa am timp de raport, promit. Va salut si va doresc mult succes.
 2. Nick: Akawa[] Rank: 5 Voi fi inactiv începând cu data de: 12.11.2019 Voi reveni pe data de: 15.11.2019 Zile de inactivitate: 3 zile Motivul inactivităţii: Lipsă de timp pentru a mă apuca de raport + nu pot intra, și nu vreau să ies pe inactivitate. Alte precizări: Sper să mă înțelegeți, mulțumesc.
 3. Nickname: AdYK[]Rank:2Nickname-ul celui care ti-a cerut testul: GabiSPINDovezi: https://imgur.com/a/1ntRkn7 (am o problema cu laptop-ul, dupa ce termin raportul, remediez problema si voi reveni cu dovezi video). Alte precizari: Bafta!
 4. Nickname: AdYK[]Rank:2Nickname-ul celui care ti-a cerut testul: GabiSPINDovezi: https://youtu.be/t_aIgNvk5z4 | https://youtu.be/x5237yfCkIQ Alte precizari: Bafta! (sorry, m-am incurcat la f2.)
 5. Nick: AdYK[] Cine ti-a cerut testul: GabiSPINMeD Rank: 1 Licenta acordata: Gun Dovezi: https://youtu.be/5ZOY1Lgzpdo Alte precizari: Hai salut
 6. Nick: Akawa[] Rank: 5 Ma invoiesc de la: sedinta Data:02.11.2019 Motiv: Sunt plecata la ora la care se tine sedinta. Numarul de invoiri din aceasta luna: 1. Alte precizari?: Va multumesc si va doresc o zi placuta in continuare. Am reusit sa ma prezint, multumesc oricum!
 7. Nick: AdYK[] Rank:1 Cine ti-a cerut testul?:GabiSPIN Ce licenta ai acordat?:Gun Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=uugijl7e-dA&feature=youtu.be / https://youtu.be/uugijl7e-dA
 8. Nick: AdYK[] Rank:1 Cine ti-a cerut testul?:GabiSPIN Ce licenta ai acordat?:Gun Dovada: https://youtu.be/qdb3_YH8tIY / https://youtube.com/watch?v=qdb3_YH8tIY&feature=youtu.be
 9. Nick: Akawa[] Rank: rank 4. Ma invoiesc de la: sedinta Data:26.10.2019 Motiv: ies cu prietenii în oraș. Numarul de invoiri din aceasta luna:0 Alte precizari?:-
 10. Salut, tuturor. Din punctul meu de vedere, Eminescu[] merită această funcție deoarece este un băiat cu bun-simț, a jucat foarte mult, a organizat evenimente in cadrul serverului care au ajutat civilii, mai mici de level 10, nu am fost plătit de catre acesta să vin de partea sa, ci după listă, nu prea văd persoane cu mare interes, mai ales Beleaua, cât despre Odin77, ar fi de luat in vedere, dupa ce va renunta Eminescu, avand o experienta de co-leader. Votul meu se îndreaptă cu Eminescu, punct.
 11. Salut, Denis. Din auzite, am inteles ca a fost odata in practica si aceasta "Scoala de GFX", insa proiectul a fost abandonat, banuiesc ca din cauza lipsei de timp pentru atatea ore de curs. Incearca sa folosesti stock-uri usoare, sa te axezi pe text foarte mult, deoarece efectele le faci usor, text-ul in totdeauna, conteaza, eu folosesc putine efecte pe pozele care au o anumita culoare si care-mi plac mult. Dar sunt si lucrari, care din Alb/Grii poti "colora imaginea" cu diverse efecte. As putea sa te ajut eu si liderul meu de GFX, cu care am facut multe dueturi, si care m-a ajutat sa capat multa experienta. Daca doresti acest lucru, putem discuta pe discord sau in mesaj privat. Te salut.
 12.                                              Care lucrare s-o pun? 

                 x                                                                       x

  versiunea-5.png.93a8411b7c92001af5ac98d6a884cfd7.png                    sau   vERSIUNEA-12.png.80e5e323a2805a0418be377babce95ec.png                   

  1. Mihnea

   Mihnea

   prima ca pe a doua nici nu stii sa pui poza cum trebuie

  2. darkadv1337
 13. Aveti idei bune si ma bucur ca v-ati gandit la o idee care sa ne mai faca sa ne distram si noi dupa atatea ore. Astept aceste update-uri cu nerabdare, frumos din partea voastra oricum!
 14. Nickname: ADYK[] Rank:4 Numele celui care ti-a acordat amenda: iBobo Motivul: Folosirea chat-ului /d aiurea. Dovada cu [/gdeposit]: https://imgur.com/a/P4RCQKZ Alte precizări?: Data viitoare, viata mea, sa ai casa aia de marcat cu plata pe card, ca a trebuit sa-i cer la mama bani ca sa-ti platesc cash.
 15. Profilul vostru de pe panel: https://earthpanel.og-times.ro/profile/AdyK[]Descrierea bug-ului intampinat: Nu am primit rank-up, s-au schimbat zilele? Am avut raport done, zilele necesare(42 zile), a trecut o sapt. si eu n-am primit r-up..Dovezi (imagini/video): https://postimg.cc/gallery/28r0xoh8i/
×
×
 • Create New...