Jump to content

THEALINGAMER

Premium User
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About THEALINGAMER

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/31/2005

Contact Methods

 • AIM
  Am
 • MSN
  Nu stiu ce e asta.
 • Website URL
  https://earthpanel.og-times.ro/profile/THEALINGAMER
 • ICQ
  IQ -100
 • Yahoo
  -
 • Jabber
  Nici asta nu stiu ce este.
 • Skype
  Nu folosesc.
 • Nickname Earth
  THEALINGAMER

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

639 profile views
 1. La multi ani @vLd47 !!!!!!

 2. Bagati jobul de Drugs dealer ca pe serverele de FiveM, adica sa nu vinzi numai la playerii de pe server droguri, sa vinzi pe la case cum e la traffiker, si nu numai marijuana, bagati si cocaina, heroina si altele, mai pe scurt sa fie ca traffiker-ul dar nu cu organe, ci cu droguri.
 3. Nickname pe server: THEALINGAMER Ma inscriu la evenimentul cu numarul (1, 2, 3): 2 Numarul de zile avut in factiune: 69 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am un comportament decent si sunt destul de activ. Cate arrest-uri/runners/amenzi ai acumulat? 131 runners Dovezile (informatiile le gasiti in reguli): https://imgur.com/a/LijPAqY
 4. Nick: THEALINGAMERRank: 5 Zile în facțiune: 68Vreau să amân (FW): FWMotivul pentru care ai primit FW: Prezentarea la razia altor departamenteDovada pentru care ai primit FW: https://imgur.com/a/hsfah6cData când ai primit FW: 20-06-2020Dovadă cu depunerea banilor (poză/video): https://imgur.com/a/wRcVJsyAm depozitat suma de: 80kkAlte precizări: Succes!
 5. Nick: THEALINGAMER Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Masini / fete / motociclete. Text: THEALINGAMER Dimensiuni: Nu ma pricep. Le stiti voi mai bine. Alte precizari: Spor! Astept ceva frumos!
 6. Cam veche dar merge :)

  1. ePic

   ePic

   Ai curaj sau nu? Cu asta te nasti, e in ADN. Il ai sau nu?

  2. CacamutaNervoasa

   CacamutaNervoasa

   veche, dar buna :D

  3. Daniel$

   Daniel$

   Cum a mai spus un om înțelept. "Old, but gold"

 7. Nick: THEALINGAMER Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Fete / masini. Text: Textul principal THEALINGAMER, iar jos sa fie Member of Los Santos Police Departament, Dimensiuni: Le stiti voi, eu nu ma pricep. Alte precizari: Astept ceva frumos. Succes!
 8. The King is Back!

  1. Catalin47.

   Catalin47.

   e blanaaaaa

 9. Playerii ce au donat vor primii PP-urile, insa de cei ce au castigat Bullet-uri Suvenier nu stiu absolut nimic ce se va intampla cu ei, probabil vor fi despagubiti intr-un fel sau altul.
 10. Momentan asa cum a spus si @vLd47 se lucreaza pentru a se recupera si salvarile cu masiniile, casele, biz-urile etc. Totusi, e bine ca s-au recuperat orele de pe conturi, factiuniile si multe alte chestii importante, iar daca nu vor reusi sa recupereze masiniile, casele, biz-urile si asa mai departe, veti avea masiniile pe care le-ati avut inainte de 22.04.2020. Cat despre deschiderea serverului nu este o data/ora exacta, din cate am auzit serverul se va deschide in decursul zilei de maine.
 11. Momentan nu stim acest lucru, dar in cazul in care se va acorda rollback, questul va reincepe din nou avand doar 30 de misiuni.
 12. Multumim @Massive, @Lolecs, @vLd47 pentru munca pe care ati depus-o pentru recuperarea datelor si salvarea conturilor dar nu in ultimul rand pentru ca ne tineti la curent cu tot ce se intampla in perioada asta mai proasta, #FORTZA OG.

  1. MrD3n1S.Jr

   MrD3n1S.Jr

   +1

 13. Nick: THEALINGAMER Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Masini, motociclete sau fete. Text: Textul principal THEALINGAMER, iar sub textul principal sa fie Member of Los Santos Police Departament. Dimensiuni: Le stiti voi. Alte precizari: Mult Succes si astept ceva frumos.
×
×
 • Create New...