Jump to content

GiGeLOG

Helper RPG
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About GiGeLOG

 • Rank
  Loyal Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Contact Methods

 • Nickname Earth
  Pericle

Recent Profile Visitors

309 profile views
 1. Sedinta din saptamana aceasta va fi la ora 14:30 pe data de 4.04.2020 in interiorul HQ-ului. Good Luck!
 2. Nick:GiGeL[]Rank:6Nickname-ul celui sanctionat:xAdySpanioluMotiv:Inactivitate mai mare de 72HSanctiune:Uninvite.Dovada:https://imgur.com/a/pwqFwyfAlte precizari:Succes.
 3. Nick:GiGeL[]Rank:6Nickname-ul celui sanctionat: .IvaNNMotiv:Inactivitate mai mare de 72HSanctiune:UninviteDovada:https://imgur.com/a/xN02JCaAlte precizari:Succes. Nick:GiGeL[]Rank:6Nickname-ul celui sanctionat:TheAnDrEiMotiv:Limbaj vulgar pe [/f]Sanctiune:Faction WarnDovada:https://earthpanel.og-times.ro/complaint/view/235227Alte precizari:Succes.
 4. Respinsa! Ai uitat sa pui dovada de pe [/f] cand ceri demisie! Respecta modelul de mai sus.
 5. Cerere respinsa! Incearca sa ai un limbaj decent si fara sa faci spam pe [/f]. Succes.
 6. Nickname:GiGeL[]Rank:6Testul cu numarul: -Nickname-ul celui testat: RareselGreseli facute de catre cel testat (x/3):0.5/3Poti prezenta dovezi cu greselile (la cererea liderului)?: Desigur.Admis / Respins:Admis
 7. Reprezint facțiunea:School Instructors Los Santos. Sunt (lider/co-lider/responsabil):Co-lider. Sunteti de acord ca la orice abatere a unui membru din facțiunea dvs. poate fi descalificată?:Da. Ce părere aveți despre premiile puse la bătaie(argumentați în minimum 2 rânduri):Consider ca premiile puse la bataie sunt foarte ok, tinand cont ca asa au fost in fiecare an.
 8. Sugestie:Salut, cer adaugarea unui nou radio:http://93.114.82.209:8050/. Pe acest radio voi fi in fiecare zi in emisie de la ora 12:00 pana la ora 14:00 chiar si mai mult. Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Cred ca ar ajuta server-ul prin faptul ca acest radio are melodii de tot felul. Este un radio universal.
 9. Nick:GiGeL[]Rank:6Nickname-ul celui sanctionat:Yella.Motiv:Limbaj vulgar.Sanctiune:Avertisment verbal.Dovada:https://earthpanel.og-times.ro/complaint/view/234780Alte precizari:Succes.
×
×
 • Create New...