Jump to content

iCristian.

Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About iCristian.

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/15/2004

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Contact Methods

 • Nickname Earth
  iCristian[.]

Recent Profile Visitors

369 profile views
 1. Nick: iCristian[.] Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnătură. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Va rog mult să fie gif cum ar fi asta Click. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Am reprezentat-o mai sus. Text: S3RG1U. Tester of San Fierro Paramedic Departament. Dimensiuni: Nu le știu, din păcate. Alte precizari: Vreau să fie înlocuit skin-ul cu ID '279' Click, aproximativ ca ăsta și să fie gif cum este semnătura reprezentată din dovadă, la fel cu aripi și cu efectele acelea. Mulțumesc anticipat, și sper să mă ajutați. Si sper sa nu primesc block, ca sunt la prima abatere.
 2. - Nick: iCristian[.] - Rank: 3. - Nmarul de zile: 29. - Motivul plecării tale: M-am decis sa joc pe contul S3RG1U., imi pare foarte rau ca am luat aceasta decizie in serios, si sper sa pup o alta sansa si sa intru iar la dvs., va multumesc frumos pentru toate momentele bune pe care le-am avut, va iubesc mult. - Ce crezi că ar trebui schimbat la Hitman Agency?: Nimic. - Cate FW-uri ai? 0/3. - Dovada pe [/f] "Vreau sa fiu demis": https://imgur.com/a/qRr1Vuw - Alte precizari : Succese! ;[.
 3. Nick: iCristian[.] Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): https://imgur.com/a/uOBBZBB Tema (In caz ca nu exista o imagine): https://imgur.com/a/uOBBZBB Text: S3RG1U. si un skin va rog de paramedic, cum ar fi acest a lu COSTy, cu acest effecte daca se poate, doar ca cu skin si cu text: Member of San Fierro Paramedic Departament (stiti voi cum mai bine). Dimensiuni: Cum este ceea din poza, va rog mult. Alte precizari: Sper foarte mult sa ma ajutati, va multumesc pentru atentia acordata si sper sa nu imi dati cu seen fara nici un raspuns ci sper sa ma ajutati.
 4. Iti multumesc frumos, daca poti, imi mai poti face inca una? Dar cu alta foto?
 5. Nick: iCristian[.] Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): https://imgur.com/a/39LVYtI Tema (In caz ca nu exista o imagine): https://imgur.com/a/39LVYtI Text: S3RG1U. in mijloc frumos, adica sub masina (stiti voi) si sa fie undeva sus OG-Times frumos pe acolo, va rog mult. Dimensiuni: 150x280. Alte precizari: As fi dorit foarte mult sa fie gif cum ar fi asta: doar ca cu numele meu si cu foto pe care am pus-o mai sus, va rog si sper foarte mult sa imi faceti avatar deoarece foarte mult mi-o doresc, va urez succese si multumesc pentru atentia acordata.
 6. Acorda free de 3 ori. (pentru politisti)
 7. Propun sa fie adaugat nou sistem de rank up, adica zile mai putine.
 8. Propun sa fie adaugat update-ul atunci cand intra un prieten pe server sa scrie in chat ca: * prietenul tau x s-a conectat pe server!
 9. De ce sunt unele momente cand dispare numele si capul unui personaj din SAMP?
×
×
 • Create New...