Jump to content

Hardcore.

Premium User
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Hardcore.

 • Rank
  Loyal Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Contact Methods

 • Nickname Earth
  HardC0X

Recent Profile Visitors

185 profile views
 1. Nickname: Lowcore Rank: 2 Mă învoiesc de la war Data:29.05.2020 Motiv: nu am curent Numărul de învoiri din aceasta saptămană: 1 Alte precizări: .
 2. Nickname: Lowcore Rank: 2 Mă învoiesc de la war Data:28.05.2020 Motiv: nu pot ajunge in timp la war Numărul de învoiri din aceasta saptămană: 0 Alte precizări: .
 3. Nick-ul dvs : Hardcore Nick-ul Reclamatului : Michael Scofield SteamID-ul Reclamatului : steamID32: STEAM_0:0:461922141 Motivul reclamatiei : Cheats Dovada :
 4. Nickname: Lowcore Rank: 1 Mă învoiesc de la war Data: 22.05.2020 Motiv: nu am dormit 2 zile si nu ma pot trezii sa ajung la war Numărul de învoiri din aceasta saptămană:1 Alte precizări:Multumesc.
 5. Nickname: Lowcore Rank: 1 Mă învoiesc de la war Data: 21.05.2020 Motiv: nu pot ajunge la war Numărul de învoiri din aceasta saptămană:0 Alte precizări:Multumesc.
 6. Nickname: Lowcore Rank: 1 Mă învoiesc de la war Data: 19.05.2020 Motiv: Nu pot ajunge la war. Numărul de învoiri din aceasta saptămană: 0 Alte precizări: Multumesc frumos.
 7. Am incercat chesti cu compatibility si reduced color mode, dar niciuna nu merge, nici impreuna nu functioneaza. Am la descarcat modpack-ul tau low pc mafie boostat, sa vad daca acela functioneaza.
 8. https://imgur.com/a/livsBg9 Asa imi apare uneori cand intru dar imi da crash imediat dupa. https://pastebin.com/gRNGYDFL Asta este crash log-ul care apare dupa ce intru si primesc instant crash.
 9. Deci, am urmatoarea problema, vreau sa folosesc fake-esc, dar nu vreau samp addon, iar cand incerc sa intru in sa-mp (cu moduri sau curat) iau crash. Cel mult imi apare logo-ul de la samp foarte distorsionat in 100 de culori diferite, dupa care iau crash instant. incerc sa folosesc acest fake-esc. http://www.girlshare.ro/3769913121.7 Am incercat aproape tot la ce ma puteam gandii, directx, drivere la placa video, vcredist toate versiunile le am, net.framework, alta versiune samp, nu mai stiu ce sa-i fac. am windows 10 pro 64 bit, daca conteaza. Dar am avut pe windows 7 ultimate 64 bit si mergea, si inainte de asta tot pe 10 pro si mergea, nu stiu ce am uitat sau ce poate cauza sa iau crash de fiecare data cand intru, dar am nevoie de ajutor...
 10. Nickname pe server: Hardcore Ma inscriu la evenimentul cu numarul( 1, 2, 3): 2 Numarul de zile avut in factiune: 1 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am reusit sa fac 100 de heal-uri in prima zi de cand am intrat in factiune. Cate heal-uri ai acumulat?: 100. Dovezile ( informatiile le gasiti in reguli) : https://imgur.com/a/3ZWMoIF Alte precizari: Salut.
 11. Nick: Hardcore Rank: 5 Nickname-ul celui sanctionat: eduard.tma Motiv: test licenta respins Sanctiune: test warn Dovada: www.imgur.com/a/MQdoEYW Alte precizari: .
 12. Nume in joc: HardcoreRank-ul detinut: 5.Numar de zile petrecute in factiune: 50De ce vrei sa iesi din factiune: Am un PC nou, si pot filma, si vreau sa ma duc intr-o factiune de tip PD.Parerea ta despre aceasta factiune: Este o factiune ok, stafful acesta este super, foarte multe momente bune si amintiri super.Pune dovada ca tu ai facut demisia (La dovada pentru demisie trebuie sa spuneti pe /f ca doresti sa fii demis si faceti poza.) : https://imgur.com/a/uEpE2etAlte precizari: Bafta.
×
×
 • Create New...