Jump to content

AdiPeForum

Helper RPG
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

About AdiPeForum

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday June 16

Contact Methods

 • AIM
  N-am
 • Website URL
  cauta-ma pe net
 • ICQ
  125.
 • Yahoo
  N-am
 • Jabber
  Ce-i ala?
 • Skype
  N-am
 • Nickname Earth
  Adi

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

445 profile views
 1. Frumoasa prezentare, nu multi stiu de acest mod si e foarte tare ca l-ai postat pe umilul nostru forum. Felicitari pentru munca depusa!
 2. Foarte frumos, felicitari pentru munca depusa @St3f!
 3. Felicitari pentru munca depusa! Multumesc.
 4. Un 'post-hunter' este cel care face reclamatii total aiurea chiar daca in trecutul apropiat le-au fost inchise pe motive care nu ii avantajeaza, este un termen inventat de jucatori pentru a se ascunde de faptul ca au gresit si trebuie sa fie sanctionati. Consider ca majoritatea care au votat cu 'Pro' faceti parte din aceasta categorie si imi pare foarte rau ca nu puteti sa acceptati/sa va asumati unele greseli. Daca de exemplu primiti ban sau sunteti sanctionati in vreun fel imediat unii se trezesc sa caute motive pe panel, ala e post-hunter, nu un jucator care isi vede de treaba lui si cineva se trezeste sa faca 'Deathmatch' pe el.
 5. Cred ca ai multe amintiri cu factiunea ta de suflet pe care ai condus-o atata timp si imi dau seama cat iti e de greu sa te desparti de ea. Bafta in continuare @iDenis47. Mereu vei fi un paramedic in sufletul tau.

  1. Show previous comments  4 more
  2. ezeNtrix

   ezeNtrix

   ho că n-a murit omul

  3. AdiPeForum

   AdiPeForum

   😂 @BrickSentu ce comentezi ba injurateas in araba

  4. SofianTIGANU

   SofianTIGANU

   Condoleante!

 6. La multi ani ba mosule! 🍺 @ROLLZ

  1. ROLLZ

   ROLLZ

   Mersi frumos ❤️❤️

 7. Nick: Adi Rank: 5 Motivul plecării tale: Vreau sa incerc ceva nou, new chapter. Dovada [/r] ''Vreau demisia'': https://imgur.com/a/dSsuXgN Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: nimic, sunteti minunati asa cum sunteti, succes Vlad/Mini si Red, tuturor, va iubesc!
 8. Nickname in joc: Adi Rank: 5 Nickname-ul celui care ti-a acordat amenda: Vlad.og Motivul: caps lock pe /r Dovada cu [/gdeposit]: https://imgur.com/a/8qCYaaw Alte precizari: -
 9. Nickname in joc: Adi Rank: 3 Nickname-ul celui care ti-a dat amenda: Rhobert Motiv: deranj sedinta Dovada: https://imgur.com/a/2AtJzu4 Alte precizari: mam suparat
 10. Nickname in joc: Adi Rank: 3 Nickname-ul celui care ti-a dat amenda: Redline[] Motiv: /d aiurea Dovada: https://imgur.com/a/rDid6yY Alte precizari: mam suparat
 11. Nume in joc: Adi Rank-ul detinut: 5 Numar de zile petrecute in factiune: 128 De ce vrei sa iesi din factiune: Vreau sa incerc ceva nou. Parerea ta despre aceasta factiune: O parere minunata, nu am cuvinte sa descriu toate amintirile stranse in timp in School Instructors alaturi de voi, a fost prima mea factiune si in care de departe m-am simtit cel mai bine, un lider cu experienta si niste membri de nota 10, va iubesc oameni dragi! Pune dovada ca tu ai facut demisia (La dovada pentru demisie trebuie sa spuneti pe /f ca doresti sa fii demis si sa faceti poza) : https://imgur.com/a/vVmgt8n Alte precizari: Multa bafta in continuare, va pup.
 12. Nick: Adi Doresc: Avatar/Semnatura. Imagine: Avatar - Semnatura - o poza la dorinta voastra totusi ce ar avea la baza skin-ul 115 daca e cu putinta, totusi modificat, hd si ce puteti face voi pentru a iesi o imagine cat mai frumoasa. Tema: As dori un avatar si o semnatura ce ar putea reprezenta investirea mea in functia de helper. Text: Adi/HELPER RPG si alte detalii ce raman la discretia voastra, la fel ca aranjarea in pagina. Dimensiuni: - Alte precizari: Multumesc!
×
×
 • Create New...