Jump to content

Sandu_Tulburr

Premium User
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Sandu_Tulburr

 • Rank
  Newbie

Contact Methods

 • Nickname Earth
  Sandu

Recent Profile Visitors

33 profile views
 1. Nickname:ExtaZz.Rn Rank:1 Nick-ul celui care ti-a acordat amenda:Gabriel. Motivul pentru care ai primit amenda:d aiurea Dovada cu [/gdeposit]:https://imgur.com/a/vrzYRvg
 2. Nick:ExtaZz.Rn Rank:3 Motivul plecării tale:Nu am timp sa-mi fac raport-ul saptamanal. Dovada [/r] ''Vreau demisia'': https://imgur.com/IsTXfll Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Raport-ul sa fie miscorat.
 3. Nick:ExtaZz.Rn Level: 15 Rank: 5 Vechime: (cat ai stat in factiune?): 63 zile De ce doresti sa pleci din Las Venturas Police Departament?: Deoarece nu mi-am implinit scopul pe care mi l-am propus. Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit? Cam nimic. Dovada cu ''Vreau sa fiu demis pe /r'' : https://imgur.com/a/F4hDOZn Alte precizari?: Succes.
 4. Sugestie: Sa se dea warn/sanctiune daca dai /q cand esti surprins de radar ca ai intrecut limita de viteza. Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Ar putea ajuta politistii , deoarece e greu sa faci permisele cand ai surprins pe cineva peste limita de viteza si el da /q ,si cea mai mare parte din playeri dau /q pentru a nu se li se confisca permisu. Sper sa fie buna.
 5. Nume in joc: ExtaZz.RnRank-ul detinut: 3Numar de zile petrecute in factiune: 28De ce vrei sa iesi din factiune: Ca mi s-a luat , dar si din cauza ca trebuie deja sa am rank 4, dar inca am rank 3.Parerea ta despre aceasta factiune: O factiune buna.Pune dovada ca tu ai facut demisia (La dovada pentru demisie trebuie sa spuneti pe /f ca doresti sa fii demis si faceti poza.) : https://imgur.com/a/6O6jSA1Alte precizari:mda , Popeye , trebuie sa mai pun odata demisia ca sa-mi dai?
 6. Nume in joc: ExtaZz.RnRank-ul detinut: 3Numar de zile petrecute in factiune: 28De ce vrei sa iesi din factiune: Ca mi s-a luat , dar si din cauza ca trebuie deja sa am rank 4, dar inca am rank 3.Parerea ta despre aceasta factiune: O factiune buna.Pune dovada ca tu ai facut demisia (La dovada pentru demisie trebuie sa spuneti pe /f ca doresti sa fii demis si faceti poza.) : https://imgur.com/a/6O6jSA1Alte precizari:Va saluttt!
×
×
 • Create New...