Jump to content

A@ndrew

Premium User
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About A@ndrew

 • Rank
  Newbie

Contact Methods

 • Nickname Earth
  A@ndrew

Recent Profile Visitors

149 profile views
 1. -Nick in joc:A@ndrew -Rank:3 -Nickname-ul cei care ti-a acordat amenda:GrandDuke -Motivul:Limbaj vulgar pe /r -Dovada pentru amenda: nu am apucat sa fac ss ca nuj daca tre sau nu :))) -Dovada cu [/gdeposit]: https://imgur.com/a/GuBZdsV iute aci 2 ss uri -Data si ora la care ai acordat amenda:24.08.2020 ora 18:00 -Alte precizari:Multumesc.
 2. Nick:A@ndrew Rank:17 Ma invoiesc de la: sedinta Data:09.08:2020 Motiv:Trebuie sa merg la sala. Numarul de invoiri din aceasta luna:0 Alte precizari?:Multumesc.
 3. Nick:A@ndrew Rank:5 Câte zile ai stat în facţiune?:44 De ce doresti sa părăseşti facţiunea?:Deoarece cred ca voi lua o pauza de la acest joc. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic, doar sa nu mai traiasca in samp unele persoane. In ce factiune doresti sa intri acum?:Nu m-am decis inca. Pune dovada că tu ai facut demisia (La dovadă pentru demisie trebuie să spuneţi pe /r că doreşti să fii demis şi faceţi poză.):https://imgur.com/a/w5SOkBy Nume pe Discord:Aandrew#2643 Alte precizari?:Bafta noului lider si viitorului co lider cu factiunea si poate ne mai revedem.
 4. Nickname:WaLLy47 Rank detinut:5 Cate zile ai stat in factiune:69 De ce doresti sa parasesti factiunea?:Deoarece simt ca nu prea mai am cheful de a sta sa ma joc , si nici timpul necesar. Ce ar trebui schimbat in factiune?:Nimic totul este perfect. Dovada ca ai spus pe [/f]: "Vreau sa fiu demis."(Dovada facuta cu F8):https://imgur.com/L4V741l Nume pe Discord:WaLLy47#2643 Alte precizari?:Bafta Eminescu si hai cu un nou co lider.
×
×
 • Create New...