Jump to content

DaiN

Premium User
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

About DaiN

 • Rank
  Loyal Member
 • Birthday 06/30/2003

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Nickname Earth
  DaiN

Recent Profile Visitors

237 profile views
 1. Nume in joc: DaiNRank-ul detinut: 3 Numar de zile petrecute in factiune: 23De ce vrei sa iesi din factiune: Deoarece nu o sa pot accesa calculatorul pe o perioada mai mare de timp.Parerea ta despre aceasta factiune: A fost o factiune cu niste membri decenti si un staff capcabil.Pune dovada ca tu ai facut demisia (La dovada pentru demisie trebuie sa spuneti pe /f ca doresti sa fii demis si faceti poza.) : Nu am acces la calculator si nu pot intra pe SAMP. Nume pe discord : DaiN Alte precizari: Multumesc pentru tot.
 2. Nickname: DaiNRank: 3Cererea cu numarul: 1Tipul cererii (invoire / inactivitate) inactivitateData sedintei: -Perioada de inactivitate: 22.06 - 27.06Alte precizari: Placa mama de la PC mi s-a ars, daca nu ajunge cea noua până pe 27 probabil o să-mi dau demisia.
 3. Nickname: DaiNRank: 1Nickname-ul celui care ti-a cerut testul: AdyK[]Dovezi: Alte precizari: -
 4. Nickname: DaiNRank: 1Nickname-ul celui care ti-a cerut testul: HidroDovezi:
 5. Nickname: DaiNRank: 1Nickname-ul celui care ti-a cerut testul: AdyK[]Dovezi: Alte precizari: -
 6. Bravo bro, ai +1 de la mine.
 7. Suspend-ul nu se ia degeaba, daca acesta este permanent fa ticket, daca nu asteapta sa expire.
 8. Îmi place foarte mult semnătura, mai aștept avatare.
 9. Nick: DaiN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Anime/Fete Text: DaiN OG-TIMES Dimensiuni: Stiti voi mai bine. Alte precizari: Mersi ! Nick: DaiN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): https://imgur.com/a/MxbrAKF Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: DaiN Member of School Instructors Los Santos Dimensiuni: Stiti voi mai bine Alte precizari: Semnatura sa aiba skin 189, mersi!
 10. Daca vrei sa postezi un modpack aici consider ca ar trebui sa il faci tu nu. Ca toata lumea poate sa caute pe youtube Modpack SAMP Low PC si sa-l posteze aici, macar sa ii fi schimbat si tu ceva. Pentru cine nu ma crede vedeti dovada aici!
 11. Arată bine, dar nu consider că trebuia să schimbi crosshair-ul la fiecare arma în parte. In rest arată bine.
×
×
 • Create New...