Jump to content

WarLord95

Premium User
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About WarLord95

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/22/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  sex

Contact Methods

 • Nickname Earth
  Warlord95

Recent Profile Visitors

165 profile views
 1. Las si eu war montage-ul asta aici , mentionez ca nu prea le am cu ele dar am zis sa fie :)) !

 2. Nick: WaRLoRd.ARMY Level: 17 Rank: 5 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 47 De ce doresti sa pleci din factiune?: Deoarece renunta liderul si vreau sa incerc alta mafie . Dovada [/f] ''Vreau sa fiu demis'' : https://imgur.com/mtdgzBK Ce ar trebui schimbat la factiune?: Nimic. Alte precizari?: Mult succes cu noua functie .
 3. Voice chat-ul ok , codatii cand ? Nu este zi de war ca vagos sa nu ia ban pe 3 - 4 membrii . Joaca-te la war ms !

 4. Nick: Warlord95 Mă învoiesc de la: war Data:15 octombrie 2020 Motiv: Intampin cateva probleme la internet din cauza vremii , de obicei nu fac cereri de invoire dar din pacate trebuie . Sper sa se remedieze pana la war . Multumesc frumos Numărul de învoiri din aceasta saptămană:1 Alte precizări: Multa bafta si sper sa ma intelegi .
 5. Nick: Warlord95 Mă învoiesc de la: war Data:14 octombrie 2020 Motiv: Probabil o sa ajung , stau peste program la serviciu . Numărul de învoiri din aceasta saptămană:0 Alte precizări: Bafta
 6. Nick: WaRLoRd95 Level: 17 Rank: 3 Ce parere ai despre lider?: Am o parere foarte buna , un lider experimentat si foarte prietenos . Vechime (cât timp ai stat în facțiune): 14 zile . De ce dorești să pleci din facțiune?: Doresc sa merg sa ajut si alta mafie pentru indeplinirea obiectivelor propuse . Dovada pe /f cum ca vrei sa fii demis: https://imgur.com/a/wVdjGs8 Alte precizări?: Vreau sa doresc mult succes lider-ului si multumesc pentru sansa acordat , sper sa nu-l fi dezamagit . Respect !
 7. Salut man , propun sa lasati la fel sau sa pune-ti noul orar de vara macar de la 16-18 deoarece multi joaca si din alte tari si o sa-i afecteze foarte mult . Tarile respective sunt cu 1 sau 2 ore in urma . Multi sunt la servicii chiar si alte chestii .
 8. Nick: WarlorD95 Rank:2 Motivul plecării tale: Sunt nou venit pe aceasta comunitate si nu am stiut ca nu ai voie sa folosesti samp-addons ... pe acest motiv am luat ban 14 zile . Va doresc succes ! Dovada [/ f] '' Vreau demisia '' : Am ban nu pot sa fac screen-shot . Ce crezi că ar trebui să schimbăm la mafie ?: Cred ca , unele persoane ar trebui sa dea dovada de mai multa maturitate si sa nu mai puna atata suflet pentru un joc . Multumesc .
×
×
 • Create New...