Jump to content

Maiorul

Premium User
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Maiorul

 • Rank
  Newbie

Contact Methods

 • Nickname Earth
  Maiorul

Recent Profile Visitors

353 profile views
 1. Imi spuneti va rog care sunt dimensiunile pentru avatar?

  1. cLdAkaMagno

   cLdAkaMagno

   150x250

  2. Maiorul

   Maiorul

   Multumesc, rezolvat!

 2. Un primar cu prestanță!!

  @Giovanni47 was uninvited by Admin MrPopeye from faction Los Santos Council (rank 7) after 90 days with 0 FP. Reason: Finalizare mandat primar.

 3. Nickname: Maiorul Amenda in valoare de: 5.000.000$ Cine ţi-a acordat amenda?: [BigFood] Motiv: Neanuntarea pe chat-ul taximetristilor inainte de acceptarea unei comenzi. Dovezi in legatura cu efectuarea platii (screen-shot): https://imgur.com/a/DpSLoGZ Alte precizari: Vă urez OK!
 4. Imi recomanda cineva un Photoshop? CC, CS6 sau ce sa aleg? care ar fi cea mai buna vartianta?

  1. Show previous comments  2 more
  2. Maiorul

   Maiorul

   Multumesc frumos!

  3. cLdAkaMagno

   cLdAkaMagno

   oricind fratelo

  4. SofianTIGANU

   SofianTIGANU

   Photoshop 2019, cs6 e foarte buguit si da foarte multe crash-uri, il gasesti pe fielist sau daca vrei ceva pro iti recomand dupa eneba adobe creative cloud pe 1 an cu toate aplicatiile adobe 

 5. Sugestie: propun revenirea la vechiul dealership, sau cel putin a locatiei din care acesta se poate accesa. Cum crezi ca ar ajuta serverul? In primul rand este mult mai frumos celalalt, si cred ca 85 la suta din jucatori isi doresc sa se poata accesa din locatia "populara". Ar ajuta playerii noi, de altfel cum am fost si eu la randul meu in postura in care nu dadeam de locul din care puteam achizitiona.
 6. Toata stima si respectul, domnule administrator si manager @MrPopeye Vreau sa aduc urmatoarele propuneri in fata dumneavoastra: 1. Factiune: Taxi In cadrul factiunilor de tip taxi exista o regula a carei sanctiune, daca nu este respectata suna in felul urmator "Neanuntarea unei comenzi acceptate / respinse: - amenda 5.000.000$". Propunerea mea este sa se scoata complet aceasta regula prin care te onliga sa anunti pe chat-ul [/tx] inainte sa accepti sau sa anulezi o comanda. De ce propunerea aceasta? Vorbesc nu doar din perspectiva mea, ci si din perspectiva mai multor taximetristi, nu aduce nimanui nici un fel de avantaj, ci din contra este doar o pierdere de timp si o informatie ce ajunge pe chat-ul taximetristilor si nu intereseaza absolut pe nimeni, ba mai mult incurca si aglomereaza chat-ul inutil. Propun sa se ramana la vechiul, celebrul si unicul, fara alte adaugiri "/taxi accept <id>", fara a anunta pe "/tx". 2. Toata factiunile. Propun sa se revina la forma staff-ului factiunii in felul urmator, 3 testeri si 2 resposabili cu amenzile. Unii membri nu se descurca cu functia de tester si responsabil in acelasi timp, altii se descurca doar cu responsabil si pe langa toate acestea este o atmosfera mai placuta in factiune si o dorinta mai mare de avansare. 3. Propun readaugarea topicurilor Hall of Fame in cadrul factiunilor.
×
×
 • Create New...