Jump to content

TuksyREGEPAROMANIA

Retired Staff
 • Content Count

  2,676
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

TuksyREGEPAROMANIA last won the day on July 4 2016

TuksyREGEPAROMANIA had the most liked content!

About TuksyREGEPAROMANIA

 • Rank
  REGEPAROMANIA
 • Birthday 04/20/1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  PM
 • Nickname Earth
  Omegas

Recent Profile Visitors

4,164 profile views
 1. Politia vine greu ca pizza, @@@e

  1. J@guar

   J@guar

   Tocmai ce ascultam dedicatii pt politisti: Antimilitie; M*ie garda; ceva lejer, de vara.

  2. TuksyREGEPAROMANIA

   TuksyREGEPAROMANIA

   =))) te pup fratioru meu, ce mai zici? Tot printre leprele astea?

  3. J@guar

   J@guar

   Nu zic multe, nu avem aceeasi opinie despre asa zise 'lepre', dar da, pe aici o duc bine. Te pup si te astept, daca mai ai timp, ceea ce nu cred.

 2. @J@guar 

    Ia vezi cumetre =))))))))))))))

  1. J@guar

   J@guar

   =))))))))))))))) am si uitat de el

 3. Nickname:ePic Rank:3 Motivul absenţei:Sunt plecat la tara. Data sedintei :10.11.19 Alte precizări:Multumesc.
 4. Respect. @vLd47

  1. J@guar

   J@guar

   Daca eu te respect pe tine si tu-l respecti pe vld. Atunci si eu il respect pe vld! Hai ca n-am facut Logica degeaba la scoala.

  2. TuksyREGEPAROMANIA
 5. Nick:ePic Rank:5 Motivul plecării tale:Voi juca pe un server cu staff capabil. Dovada [/r] ''Vreau demisia'':https://postimg.cc/CnfGZ4ry Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Server-ul, implicit staff-ul de "sus" care sunt jos.#Arm
 6. Nick:ePic Rank:5 Voi fi inactiv începând cu data de:3.06.2019 Voi reveni pe data de:08.06.2019 Zile de inactivitate:5 Motivul inactivităţii:Am calcat intr-un cui si nu am voie sa calc in picior, trebuie sa stau in pat si nu am cum sa intru pe joc. Alte precizări:Multumesc.
 7. Nickname:ePic Rank:5 Data sedintei la care te invoiesti:2.6.19 Motivul:Mi-a întrat un cui în picior și sunt la spital. Precizari:Mulțumesc.
 8. Nick:ePic Rank:5 Motivul plecării tale:Lipsa de timp.. Dovada [/r] ''Vreau demisia'':https://imgur.com/a/wG7PwI4 Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:-
 9. Nick:ePic Rank:5 Voi fi inactiv începând cu data de:8.05.2019 Voi reveni pe data de:15.05.2019 Zile de inactivitate:7 Motivul inactivităţii:Renovez apartamentul. Alte precizări:Ne vedem cu bine!
 10. Nickname:ePic Rank:5 Data sedintei la care te invoiesti:05.05.2019 Motivul:Necesita interventia mea la locul de munca. Precizari:Multumesc.
 11. Mersi tuturor(si celor din status update) pentru urari. Acolo nu am putut raspunde deoarece baietii astia de pe server si implicit din conducerea forumului m-au blocat sa nu mai pot raspunde sau scrie vreun status update de ultima data cand i-am facut din nou de ras in fata server-ului. Invatati ba baieti sa nu mai profitati de comenzi ca in realitate nu e asa va calcam pe cap in realitate si nu imi dadea block pe status update si rezolvai, iti dadeam eu block la cateva spitale daca era. PS: #MMDJ
 12. Nick:ePic Rank:5 Voi fi inactiv începând cu data de:28.03.2019 Voi reveni pe data de:01.04.2019 Zile de inactivitate:4 Motivul inactivităţii:Am nevoie de o pauza, nu prea mai am chef sa joc, de asta am hotarat sa lipsesc cateva zile poate imi revine cheful. Si nu as dori sa fac demisie din aceasta cauza. Alte precizări:Multumesc.
 13. Nick:ePic Rank:6 Motivul plecării tale:Personal. Dovada [/r] ''Vreau demisia'':Nu este necesar. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Aia din /admins.
 14. Nickname:ePic Rank:2 Data sedintei la care te invoiesti:14.01.2018 Motivul:Sunt plecat. Precizari:Multumesc anticipat.
×
×
 • Create New...