Jump to content

Giulian

Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Giulian

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/10/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Women

Contact Methods

 • Skype
  giulian.oprea2
 • Nickname Earth
  Elimantas

Recent Profile Visitors

168 profile views
 1. Nick:Elimantas Level:22 Rank:2 Vechime (c├ót timp ai stat ├«n fac╚Ťiune):9 zile De ce dore╚Öti s─â pleci din fac╚Ťiune?:Doresc sa ies deoarece ma apuc pe o comunitate rivala si nu pot sta pe 2 servere deodata. Ce ar trebuii schimbat la factiune?:Nu ar trebui schimbat nimic, mi-a placut asa cum a fost. Dovada pe /f cu '' Vreau sa fiu demis '':https://i.imgur.com/7ZeAtQl.jpg Alte preciz─âri?:Va multumesc foarte mult, bafta pe mai departe
 2. Nick:Giulian Rank:1 Mă învoiesc de la: sedinta / antrenament / war:sedinta Data:17.07.2016 Motiv:Weekend-ul asta ma voi opera de apendicita si nu am cum sa intru pana in ziua de luni. Numărul de învoiri din aceasta saptămană:prima Alte precizări:Ma voi intoarce luni cu forte pline.
 3. Nick:Giulian Level:11 Rank:2 Vechime (c├ót timp ai stat ├«n fac╚Ťiune):14 zile De ce dore╚Öti s─â pleci din fac╚Ťiune?:Doresc sa plec din aceasta factiune deoarece vreau sa incerc si alt ceva, nu pot uita niciodata amintirile de aici si imi va fi foarte dor de aceasta factiune. Ce ar trebuii schimbat la factiune?:La aceasta factiune nu ar trebui schimbat nimic, imi place asa cum este. Alte preciz─âri?:Iti multumesc foarte mult Andrei ca mi-ai acordat o sansa, din pacate timpul a trecut atat de repede incat nici nu mi-am dat seama, mi-as fi dorit sa stau mai mult dar asta este. Va urez multa bafta in continuare. Cu drag un vechi membru Giulian.
 4. Numele t─âu:Giulian Rangul t─âu:2 Suma depus─â:500.000$ Dovad─â:http://i.imgur.com/SJCUB6F.png Data:06.07.2016 Motivul amenzii:-5 la war http://i.imgur.com/JWLdmpE.jpg
 5. Nick:Giulian Level:9 Rank:2 Vechime (c├ót timp ai stat ├«n fac╚Ťiune):14 zile De ce dore╚Öti s─â pleci din fac╚Ťiune?:In primul rand doresc sa plec datorita sanatatii mele, chiar imi pare foarte rau ca se sfarseste asa dar nu am ce face, sanatatea este intotdeauna pe primul plan. Ce ar trebuii schimbat la factiune?:La aceasta factiune nu trebuie schimbat absolut nimic, mi-a placut asa cum a fost. Alte preciz─âri?:Nu voi putea uita niciodata amintirile pe care le-am avut in aceasta factiune, am intalnit persoane bune si de treaba si nu am cum sa-l uit nici pe lider, asta am fost eu, cu bune si cu rele am incercat sa ajut cat de mult am putut, ramaneti cu bine.
 6. Nick:Giulian Rank:2 Am dat test cu:DenyS.[] Rezultatul probei de regulament(x/3):1/3 Rezultatul probei de arme (x/5):3-0 pentru mine, mai departe nu era nevoie Rezultat: Picat / Admis:PICAT Alte precizari:Multa Bafta data viitoare.
 7. Nick:Giulian Rank:2 Am dat test cu:Jsuskwksbs. Rezultatul probei de regulament(x/3):0,5/3 Rezultatul probei de arme (x/5):5-3 pentru el Rezultat: Picat / Admis:ADMIS Alte precizari:Felicitari!
 8. Nick:Giulian Rank:2 Am dat test cu:Azeech.Rroby Rezultatul probei de regulament(x/3):0/3 Rezultatul probei de arme (x/5):0/5 pentru el. Rezultat: Picat / Admis: ADMIS Alte precizari:Felicitari.
 9. Nick:Giulian Rank-ul deinut:2 Plec pe data de Zi / Luna / An:18.06.2016 Revin pe data de Zi / Luna / An:21.06.2016 Zile inactive:3 Motivul inactivitatii:Plec deoarece trebuie sa ma operez de apendicita si nu mai poate necesita amanare, imi pare foarte rau ca s-a nimerit intr-un moment exact ca asta. Alte precizari?:Ma voi reintoarece in data stabilita si ma voi pune din nou pe treaba, multumesc mult.
 10. Nick:Giulian Rank:2 Zile petrecute in factiune:8 Motivul demisiei:Din pacate ies si eu din aceasta factiune in primul rand ca nu mai dispun de timpul necesar de a-mi face raportul si in al doilea rand din cauza sanatatii mele care din ce in ce mai mult s-a tot agravat, nu pot da detalii din pacate deoarece este ceva foarte personal. Ce crezi ca ar trebui schimbat la aceasta factiune ?:La aceasta factiune nu ar trebui schimbat nimic, mi-a placut asa cum a fost si sper ca asa sa ramana si in continuare, imi pare rau ca s-a sfarsit din pacate prea repede si prea spontan, boyzilli este o persoana de treaba si imi va fi foarte dor sa dau licente. Alte precizari:Va multumesc foarte mult pentru ca a-ti bagat intr-o factiune asa de celebra un om simplu ca mine, Un om de treaba si un respect consider ca nu se va uita niciodata si cred ca nici amintirile........
×
×
 • Create New...