Jump to content

vLd47

Administrator
 • Content Count

  1,080
 • Joined

 • Days Won

  23

vLd47 last won the day on November 28

vLd47 had the most liked content!

About vLd47

 • Rank
  Always on duty
 • Birthday 07/04/1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Nickname Earth
  vLd47

Recent Profile Visitors

8,564 profile views
 1. vLd47

  Bug ban

  S-a intamplat sa prinzi un IP banat, insa am rezolvat eu problema si ar trebui sa te poti conecta fara probleme. Pe viitor pentru probleme de genul poti folosi si urmatorul link: https://earthpanel.og-times.ro/createticket Closed.
 2. vLd47

  Bug Ban

  S-a intamplat sa prinzi un IP banat, insa am rezolvat eu problema si ar trebui sa te poti conecta fara probleme. Pe viitor pentru probleme de genul poti folosi si urmatorul link: https://earthpanel.og-times.ro/createticket Closed.
 3. vLd47

  bug ban

  S-a intamplat sa prinzi un IP banat, insa am rezolvat eu problema si ar trebui sa te poti conecta fara probleme. Pe viitor pentru probleme de genul poti folosi si urmatorul link: https://earthpanel.og-times.ro/createticket Closed.
 4. Perioada de 7 zile in care am asteptat feedback din partea dvs. s-a incheiat. Va multumim pt efortul depus in a vota si/sau justifica opinia. Dat fiind numarul voturilor si a parerilor pozitive pt implementarea unor turfuri noi, de mai mici dimensiuni, pot confirma ca acest lucru se va intampla in perioada urmatoare. Dar pentru ca dorim sa atingem un nivel de satisfactie cat mai mare din partea jucatorilor vom incerca sa aducem modificari (de ex. orasul LV a fost deja refacut complet) turfurilor prezentate initial, realizand aceste modificari pe baza opiniilor si indicatiilor din acest topic. De asemenea, proiectul Crib Battles nu a fost dat uitarii, ci ne-am gandit sa-l convertim impreuna cu o propunere mai veche a jucatorilor, si anume o Suprematie a mafiilor. Mai multe detalii insa vor fi anunta la momentul oportun. Topic locked.
 5. HQ-urile nu se mai afla pe turf-uri pt a evita situatiile war-urile de tip spawnkill. Pe de alta parte sunt destul de sigur ca anumite pozitii precum groapa Ballas, pod SF etc. au fost scoase. Ceea ce e efectiv in mijlocul orasului pare prea mult sa fie scos din mai multe pct de vedere. Oricum, treaba cu pozitiile s-ar putea rezolva si la nivelul regulamentului, nu doar la nivelul unor patratele. So, ce ar insemna pt tine un aspect placut? ^^ Deci daca se acopera zona libera, e totul in regula pt gustul tau? Cele din LS cu ce te dezgusta fata de cele actuale? As putea sa dau quote si altor comentarii de p-aici, dar unii n-ati fi capabili sa va argumentati nici macar existenta
 6. vLd47

  Referali

  Deschide un tichet de ajutor aici: https://earthpanel.og-times.ro/createticket Dupa o mica verificare daca totul e in regula ar trebui sa primesti premiile necesare.
 7. A fost alocat un spatiu maxim de randuri/caractere/imagini pt semnaturi. Maine toate semnaturile actuale vor fi sterse, deci SALVATI imaginile / aspectele importante din semnaturile actuale cat mai repede.👾

  1. Show previous comments  2 more
  2. CacamutaNervoasa

   CacamutaNervoasa

   Nu mai merg multe semnaturi nici daca le pui in spoiler?

  3. vLd47

   vLd47

   @CacamutaNervoasa reciteste ce am scris si vei intelege, ori, va trebui sa ai rabdare pana maine 🤔

  4. AdYK

   AdYK

   ufff

    

 8. 🔥 or not?

  1. Demonn..

   Demonn..

   e foarte smk, dar mai avem si noi about my page si signature?

    

 9. vLd47

  Ban ip

  Datorita celor 30 de conturi pe care le folosesti pt a sta pe sleep.
 10. Datorita numarului mare de solicitari zilnice (ceea ce arata o indolenta crasa din partea utilizatorilor de a respecta indicatiile de folosire a aplicatiei), a atitudinii unora din cei ce vor sa fie ajutati si din cauza multitudinii de tichete ce nu respecta niste cerinte simple impuse aici sau care implica informatii gresite, incomplete (ceea ceduce la un efort suplimentar din partea mea de a reverifica, resolicita informatii etc.) actiunea staff-ului de a ajuta BENEVOL pe cei ce au conturile blocate din cauza autentificatorului in 2 pasi se INCHEIE. Cel mai probabil permanent, INSA acest lucru duce cu siguranta la un rework al sistemului de autentificare in 2 pasi (mai multe vor fi anuntate in viitor, pe cat de curand posibil). In continuare, in urmatoarea perioada, vom oferi support DOAR membrilor din staff (admini/helperi) si lideri. Topic closed.
 11. vLd47

  Island of OG-Times

  Insula a fost reintrodusa pe server pe durata vacantei de vara. Crate-urile au suferit diverse modificari la preturi & continut. Va asteptam cu drag parerile in acest topic. Distractie placuta!
 12. Cererile de unban nu se fac aici, ci in sectiunea de unban-uri de pe panel in termen de 24 de ore de la primirea banului. Daca ai fost banat corect (ai deschis o cerere si ti s-a raspuns) nu exista nicio sansa pt a primi unban. Closed.
 13. Foarte bine ca ai last aici toate detaliile; sper sa vada cineva, sa deschida tichet cu ce ai scris aici si sa primeasca codul de recuperare... poate macar atunci intelegi ceva.
 14. sal, cum donez psf? pot sa-ti dau mesaj pe skype cu codul si sa-mi bagi tu pp-urile plz k nu le am cu skril astea
×
×
 • Create New...