Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Sugestii pentru server


 • Please log in to reply
2675 replies to this topic

#1
Massive

Massive

  Founder of OG-Times

 • account_circle
  Founder
 • I have 472 Posts
 • My id is #1
 • 21-December 15
 • 956 reputation points

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Sugestii pentru server

   

  Puteti posta propunerile voastre pentru serverul rpg.og-times.ro in acest topic printr-un simplu reply urmat de modelul de mai jos. Acest topic este unicul si singurul topic de pe tot forum-ul care va fi luat in considerare cand vine vorba de propuneri. Celelalte topicuri vor fi sterse si vor duce la sanctionare cu +5 warning points.

   


   

  Regulament

  • Fara propuneri la misto / in batjocura.
  • Pastrati un limbaj adecvat.
  • Este interzis sa cereti +1 la postare.
  • Nu este nevoie de pareri neargumentate despre sugestii - cei ce posteaza 'pro' / '+1' samd vor fi sanctionati.
  • Fara post hunt, daca aveti mai mult de 1 sugestie nu dati mai multe reply-uri, scrieti la liniuta sau folositi "Buletted List".

   

   

  Model de postare

   

  Puteti posta o propunere in acest topic accesand butonul de "reply", folositi urmatorul model de mai jos:

   

  Sugestie:

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?:

   

   

  Orice incalcare a regulilor va duce la penalizarea cu 10 warn points pe forum !  • 4

  Spoiler

   

  c7ApteK.jpg


  #2
  Naguale

  Naguale

   Advanced Cop

 • account_circle
  Member
 • I have 189 Posts
 • My id is #395
 • 16-January 16
 • 15 reputation points
 • Naguale

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Sugestie: comanda /su sa fie automatizata, cand dai /su sa apara un chenar cu ttoate abaterile si sa alegi de acolo, iar sv sa dea autkmat wanted-ul.
  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mai usor pt polististi.

  • 11

  semnatura_naguale.jpg


  #3
  F L O R I N

  F L O R I N

   Respect, bun simţ, demnitate şi onoare

 • account_circle
  Premium User
 • I have 1,617 Posts
 • My id is #2935
 • 08-April 16
 • 176 reputation points
 • SK.FLORIN.. / BriaNFTW

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND

  1# Sugestie: Sala de antrenamente la mafii, cu comanda /train te antrenezi https://www.youtube....h?v=zJBFTW-ESEs( Nu este reclama deoarece, nu mai exista serverul. Stiu ca nu se vede mult, dar ce este important se vede.)  . Cand intra membrul primeste ak47/deagle/tec/combat si ce arme mai vreti voi

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ceva nou, ar ajuta cu populatia serverului.

   

   

  2# Sugestie: La News Reporters sa fie sectiunea "Ziarul San Andreas" sau cum vrezi voi sa o numiti. Deci este asa, reporterul face un ziar de gen "Politist corupt de droguri" Reporterul isi cauta parteneri care-l ajuta, gen 2 civili si 1 politist. Reporterul are o camera foto la el ca sa faca poze. Politistul conduce pe contra-sens, intra in cei 2 civili, masina s-a stricat iar politistul moare, si cei 2 civili sunt grav raniti. Asa face reporterul poze la politist, cand merge pe contra-sens, si cand politistul intra in cei 2 civili. Face o poza la politist cand este mort si la cei 2 civili cand sunt in masina paramedic. Iar reporterul se gandeste la o poveste, ca la ziare si posteaza la acea sectiune. Acea sectiune v-a fi deschisa ca sa comenteze playeri de gen "Frumos ziar, dar ai cateva greseli gramatice". Iar reporterul care a facut ziarul, are +10 puncte la raport-ul lui, sau cat vreti voi.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Popularea serverul-ui, activitate mai mare al reporterilor

   

   

  3# Sugestie: Sa se adauge comanda /roadblock, prescurtat /rb. Cu ce ajuta?: Deci, ajuta politisti cand vor sa prinda jucatori cu wanted, si se pot face controale rutiere:https://www.youtube....=LCb5H9TLIgk(Nu este reclama deoarece nu mai exista serverul, iar puteti sa vedeti cum poate arata un roadblock.) Asa se pot face usor puncte. Multi spun ca s-ar face abuz, dar nu este asa deoarece apare la toti membri department "Dispatch: XX a pus un roadblock  in zona xxx, a fost pus un checkpoint." sau cum vreti voi. 

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Populatia la server, ceva nou pentru politisti si nu vezi pe fiecare server, n-am vazut asa ceva doar pe serverul din filmare care s-a inchis.

   

   

   

  4# Sugestie: Cand dai /find pe un jucator, sa nu mai folosesti /killcp ca sa cauti pe altcineva, adica sa nu mai folosesti /killcp deloc. Doar daca vrea sa scoata un checkpoint de la /findhouse.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Politia nu mai isi pierde timpul ca sa scoata un checkpoint.

   

   

  5# Sugestie: Cand un jucator are wanted, si e intr-o masina il someaza sa traga pe dreapta. Eu propun ca sa-l someze sa se preda, nu stiu de ce il trage pe dreapta dar ar fii mai bine asa. Sunt  jucatori newbie, care cred ca tu vrei sa-l controlezi, trage pe dreapta si spune "Post".

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Cum am zis, ajuta politia .

   

   

  6# Sugestie: Suprematia mafiilor, sa fie sambata / Duminica la ora 13 pana la 14. In ce consta suprematia mafiilor? Asta se face 1 data pe saptamana pe un turf unic, gen asta: 

  Spoiler
  , iar mafia cu cele mai multe puncte se v-a numii mafia saptamani. gen: Los vagos: 132 puncte . Los atzecas: 200 puncte . The Ballas Family: 423 puncte. si asa mai departe. mai jos worst si best-ul gen: Best: LAZENNN - 20 P   | Worst: IStorm - -32 P

  Iar ultimul text : Mafia Grove Street este mafia saptamani cu 530 P. Aici aveti cateva filmari:     |     (!) NU E RECLAMA DEOARECE NU MAI EXISTA SERVERUL (!)

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Populare server + Ca este acum un sistem unic, ca nu mai exista acel server. 

   

   

   

  7# Sugestie: Propunerea mea este, sa poti mobila casa din afara, si inauntru. Si in  viata reala poti sa-ti mobilezi casa de afara, sa iti pui canapea in gradina, in fata la casa etc.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ceva nou si aia cu mobilatul inafara casei e ceva unic, nu vezi pe servere RP.

   

   

   

  8# Sugestie: Sugestia mea este, cand dai escape sa primesti si arme (deagle/m4) cu 50-100 gloante, asa ar fii mai RP. Si poti sa te protejezi de politisti daca vin dupa tine.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul? Ceva nou, unic. Si asa n-ar mai fii usor pt politisti sa te prinda. Si in viata reala ai ceva arme cand scapi de la inchisoare

   

   

  9# Sugestie: Sugestia mea este pentru mafii. Deci eu vreau sa se schimbe asta: Cand tragi in membrul tau pierde hp. Eu propun ca cand tragi in membrul tau sa nu piarda HP, ca mereu trebuie sa tragi cu grija si nu faci si tu 1 kill, sau daca faci iti omori membrul.. Asa este si cand atacam HQ-ul, trag toti ca nebuni si mor membri nostri.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ajuta la populatie, multi mafioti ar venii pe server sa joace in mafii, ca nu trebuie sa traga cu grija.

   

   

  10# Sugestie: Sugestia mea este, sa se adauge factiunea Tow Car Company (TCC) si sa se scoata job-ul "Mecanic" pentru ca, peste tot vezi masini, masini si numai masini. Gen CNNLS. Acolo sunt masini lasate pe strada aiurea si nu mai treci deloc (!) IAR JOBUL MECANIC ESTE FOLOSIT DOAR PENTRU REPAIR/REFILL DE JUCATORI (!)   iar factiunea sa fie chiar aici: https://www.youtube.com/watch?v=zuvDwBRn45U (Nu e reclama) Iar sa fie asa, jucatori care tractez masinile, le duc la HQ. Iar la intrare HQ sa fie o poarta mare pe care o poti deschide de pe tasta [H] (unde clansonezi) Sau cu comanda /gate. Iar langa este o poarta, gen usa. Acolo jucatorul sa scrie /Scoatemasina si id-ul la masina lui, iar mecanici pot da /lock la masina, si comanda /park doar in hq. De ce? Ca jucatori se cred mai destepti, si dau /towcar la masina. Iar masina s-o scoata pe o suma . de bani.  Cu comanda /duty se pun mecanici on duty, iar ca sa cheme cineva un membru tcc, el da /service tcc (pentru refill/repair) Si cand un membru tcc accepta comanda la un jucator, la acel jucator sa apara jos " Mecanicul xx ti-a acceptat comanda, el este la xx metri departe de tine. " Iar el sa vada mereu cati metri sunt departe de el, cand se misca. Ca la /find. Si sa ii apara un checkpoint rosu pe mapa care se misca. Cu comanda /parkcar lasa masina in hq, si primeste un punct. Iar raportul sa fie asa: 50 refill/repair si 20 de masini personale si 20 de masini nepersoanel, masinile nepersonale vor fii duse la /towls / towlv / towsf, (acolo iti pune un checkpoint la locul unde ajung masinile nepersonale) ATENTIE: (!) TREBUIE SA FIE DEELAY DE 10 MINUTE LA /TOWLS/LV/SF CA S-AR ABUZA DE PUNCTE (!)

  si sa ii apara la jucator (Trebuie sa mai astepti 10 minute, ca sa poti folosi aceasta comanda!)

   

  Cu ce crezi ca ar ajuta?: POPULATIE SERVER, CEVA NOU CSZ

   

   

   

  11# Sugestie: Sugestia mea este sa se baga sisteme anti-norecoil, si alte coduri, ca sa apara la admini AdmWarn: xx poate folosi no-recoil, posibilitate 50%. Iar adminul sa dea /checknr [id/nume]                /checksob [ID/nume]    iar adminul sa stea mai mult spec pe un jucator.. deoarece pe multi dintre ei ii ia dejeaba la teste tw, si isi pierde timpul. Daca adminul vede ceva curios la jucator, il ia la teste tw.. nu ca sa ia unu care rateaza 10 gloante si 1 intra in coecipier, si codati joc fara probleme ca admini il ia pe cel curat la teste tw.

  Cu ce crezi ca ar ajuta?: Scapam odata de codatii, le-ar place iar la mafioti adevarati care n-au cod sa joace in mafii.      

   

   

  Deci astea au fost propunerile mele, SPER SA FIE ADAUGATE, CA SUNT PROPUNERI BUNE CARE AR ADUCE UN + PENTRU SERVER.


  Edited by F L O R I N, 14 August 2016 - 11:41 AM.


  • 6

  #4
  👑SKiNNER👑

  👑SKiNNER👑

   Aici e Bucuresti, nu New York nu LA, Aici e Romania nu e USA.

 • account_circle
  Premium User
 • I have 250 Posts
 • My id is #3041
 • 10-April 16
 • 14 reputation points
 • RazvanL

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Paparazzi

  Sugestie: S-a se adauge Racing arena, ce este racing arena?Este un loc unde te duci si dai sa zicem o comanda /racing sau /race si sa te puna sa alegi o mapa ( Sa fie cat mai multe mape ) si apoi sa alegi masinile + daca vrei ca, cursa sa aiba coliziuni sau nu si sa faci o cursa imperuna cu toti cei care au ales aceiasi mapa ca tine, dar puteti sa o dezvoltati si voi, si inca ceva la inceput de cursa sa se adauge beturi adica toti playeri sa puna o anumita suma de bani sa zicem 500.000$ si la mine cel ce castiga ia toti bani!

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fii un sistem nou si playeri sa distra mai mult pe server asta ar aduce si playerii mai multi!  • 3

                               

                          PACE IN CARTIERE.

   

   

   

   

   

   

   

  https://www.youtube.com/watch?v=i6pNrnjxpVU

   

   

   

  ''Se zice rău de noi, da cu juma' de gură, SSSS!!!

  Problemele-s de clasa întâi, noi clasa S.

  SB tace şi SB face Şatra nu pleacă niciodată,

  Şatra se întoarce!''

   

   

   

  Respect Cristos 

   

   

  Spoiler
                 

   

   

  Spoiler

   

   


  #5
  Victor.

  Victor.

   Advanced Member

 • account_circle
  Member
 • I have 34 Posts
 • My id is #6704
 • 06-August 16
 • 4 reputation points
 • []Victor

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Sugestie: Salut, de ce nu faceti un sistem de neon ? Ar fi super, arata super si ar mai atrage playerii. :D Sper ca va fi luata in considerare aceasta propunere.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Ar atrage playerii pe server, e un sistem care nu-l intalnesti pe alte servere.  • 3

  #6
  Dany_Dany

  Dany_Dany

   Newbie

 • account_circle
  Member
 • I have 2 Posts
 • My id is #6629
 • 03-August 16
 • 2 reputation points
 • Dany_Dani

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Sugestie: Sa se adauge comanda /engine, singura metoda de a porni o masina este butonul "doi", dar mie nu imi merge acea tasta.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aceasta comanda este de folos acelora care nu le merg tastele.  • 2

  #7
  Candy

  Candy

   #LEGEND of Old Good TimeS.


 • account_circle
  Banned
 • I have 273 Posts
 • My id is #1754
 • 05-March 16
 • 24 reputation points
 • Candy.

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Sugestie: Propun sa fie scoasa comanda [/requestevent].

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Comunitatea a ajuns  deja destul de sus si unii copii fac eventuri de tip "trivia" cu intrebari aiurea.

   

  Sugestie: Sa se adauge in [/v] - Tow all cars.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Multi au colectii, si cand v-or sa dea tow la cate 10 masini trebuie sa piarda cate un minut, asa cand dai Tow all cars se spawneaza toate masinile si o sa fie mai usor pentru toti.

   

  Sugestie: Cand dai [/v] si apesi pe o masina, sa ai acolo optiunea Lock car si Unlock car.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Multi playeri isi pierd masina, asa, ca sa nu fie furata si de alti playeri, ii dai lock din [/v] si odata ce persoana respectiva iese din masina nu ti-o mai poate fura.

   

  Sugestie: Cand dai [/v] si apesi pe o masina, sa ai optinea Despawn car.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Multi fura masini personale la playeri, asa, daca masina este furata, dai despawn car si se despawneaza masina. Pana acum playeri folosesc [/q] si intra iar in game, cu solutia asta ar fii mai usor.

   

  Sugestie: Persoanele cu wanted sa nu poata folosi comanda [/service taxi] si sa nu poata intra intr-un taxi.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fii mai usor pentru taximetristi, daca intra un robber in masina, politisti trag dupa masina, si moare si soferul taxi-ului.

   

  Sugestie: Sa primesti freeze 3-5 secunde in locul slap-ului atunci cand incerci sa intri intr-o masina dar nu ai permis, sa furi o masina de la job, sa intri in masina off-duty etc.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aproape mereu, playerii care intra intr-o masina in cazurile specificate mai sus, ei vor observa ca primesc slap, dar in realitate ei fura masina, doar ca nu raman in masina, ci il dau pe sofer afara.

   

  Sugestie: Ca la joburile Trucker si Pizza boy sa poti da lock la masina.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Multi fura masini la Truckeri si Pizza boy intre timp ce fac job, daca nu s-ar fura masinile, truckeri si pizza boy ar lucra mai bine.

   

  Sugestie: Sa fie scoasa coliziunea in zona jobului "Farmer".

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Playeri cu tractoare nu ar mai bubui asa de usor.

   

  Sugestie: La factiunea News Reporters sa se bage ceva despre fotbal. Reporterii sa poata da news-uri gen "Meciul dintre FC Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu s-a terminat 1-0!".

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Reporterii ar face raportul mai usor iar playeri ar fii mai informati despre cea ce se intampla in lumea fotbalului.

   

  Sugestie: Sa se adauge comanda [/tognews].

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Se face mult spam in timpul anunturilor gratuite, sau cand un player da ad-uri, asa daca folosesti /tognews, n-o sa-ti mai apara.

   

  Sugestie: Sa se faca in loc de "Horse race", "Footbal bets", unde playeri pot sa parieze scorurile la meciuri care se joaca in timp real.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fii mai distractiv.

   

  Sugestie: Daca un player ia crash/timed out la TW, persoana respectiva sa aiba 2 minute la dispozitie sa reintre la loc. Daca persoana intra, ia tp in aaa2 si ia iar crash, sa primeasca ban fara sa fie asteptate cele 2 minute. 

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Multi mafioti primesc ban fara sa aiba cheat-uri.

   

  Sugestie: Sa se adauge mai multe maverik-uri la Hitman agency si sa fie scoase masini.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Heli-urile sunt mai utile de cat masinile in Hitman, ar fii mai usor.

   

  Sugestie: Ar fii mai frumos daca s-ar putea adauga mai multe taguri pentru clanuri.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Gen un clan sa aiba tagurile ".King, King., [King]" in functie de preferintele si nick-ul playerului.

   

  Sugestie: Daca un post-hunter face post si player-ul reclamat nu primeste nimic, post-hunterul sa primeasca suspend o zi, daca face mai multe posturi sa se adune.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ne-ar mai scapa de post-hunteri.

   

  Sugestie: La parcarea de langa event place sa fie o piata de masini unde playeri pot vinde masini la alti playeri. Ex. Merg cu masina la piata si dau [/sellcar], imi apare un meniu pe care pun pretul. Dupa ce am pus pretul sa se parcheze acolo masina automat. Cand un player se urca pe o masina, sa un dialog cu detaliile si pretul masinii si cu 2 optiuni: Buycar si Cancel. Masinile care se afla acolo sa nu se poata sa fie impinse de playeri, sa fie gen "pietre".

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Playeri ar putea vinde mai usor masinile lor.

   

  Sugestie: Ar trebui sa se fac un update ca atunci cand un jucator suna la [/service taxi] sa nu poata suna decat daca este pe jos si nu intr-o masina sau sa nu se poate urca intr-un vehicul decat daca anuleaza apelul la taxiu. Si daca playerul care a sunat la traxi moare sa se dea automat cancel taxi.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul: Taximetristi intampina mereu probleme de genul. L-ear fi mai usor sa faca raportul cu ajutorul acelui update.

   

  Sugestie: Sa existe comanda [/service mechanic] ca la taxi si la medici. Si ca mecanic sa bagi [/fare] <cat vrea mecanicul>.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai daca dau [/mechanics] imi apare o lista cu mecanici si il sun pe unu, ii zic unde sunt dar poate ala zice "vin acum" si poate te fraiereste si nu mai vine. Asa daca un mecanic este pregatit sa preia comenzi sa ii apara "Candy. are nevoie de un mecanic. Pentru a-i prelua apelul scrie [/accept mechanic 371]" ca la taxi, idea e ca ar fi mai simplu pentru toti.

   

  Sugestie:  Sa se adauge comanda [/sellpp id suma].

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Daca un player are niste pp-uri ramase, sa poata sa le vanda altui player in schimbul unei sume de bani.

   

  Multumesc pentru atentia acordata, daca sesizati greseli gramaticale rog sa nu comentati, daca sugestiile v-au parut utile si credeti ca ar trebuii implementate, un UP :).  • 11

  #8
  ConstangeleS

  ConstangeleS

   #SuparatPeStaff

 • account_circle
  Premium User
 • I have 488 Posts
 • My id is #803
 • 25-January 16
 • 137 reputation points
 • ConstangeleS

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Stardom

  Sugestie: Sa se adauge comanda [/acceptfree <id>].

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Multi din jail primesc free pe 1$ si dupa vine alt cineva si da imediat peste el free pe 500.000$. Va ajuta playerii care sunt in jail sa accepte freul de la politistul preferat.  • 5

  Cea mai mare realizare a mea:

  JBQD88P.png

   

  Cei care au stat la tara stiu despre ce vorbeste acest player:

  G6NY6bh.jpg

   

  Portofoliul meu il aveti aici.


  #9
  Zenek

  Zenek

   Admin la pensie

 • account_circle
  Member
 • I have 437 Posts
 • My id is #379
 • 15-January 16
 • 51 reputation points
 • Zenek

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND

  Sugestie: Sa fie adaugata la News Reporters cand te spawnezi la HQ sa-ti dea automat o camera photo cu 30 de poze in ea.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pai ar fi mult mai RP, fiind reporteri au nevoie de camera sa faca poze la anumite lucruri si ar ajuta factiune sa creeze gen pe forum 'Peisajul Saptamanii' Fiecare reporter sa faca o poza la un peisaj si cel mai frumos sa fie ales de lider si sa primeasca un premiu.

   

  Sugestie: La admini, sa fie facut ceva gen atunci cand dai /aod off sa fii ca un player obisnuit.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Gen sa nu mai ai accese, decat la fv/flip/ban (comenzile de urgenta).

  Ar fi mult mai ajutator si in acelasi timp tot role play, deoarece cand esti duty se presupune ca esti la munca si ai accese, cand nu esti ai mai putine, si in chat sa poti vedea doar erorile la codati, in caz ca esti singurul admin pe server.

   

  Sugestie: Adaugat deelay intre /call <number>

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Se poate face spam cu /call si un membru sa fie la sedinta etc. Astazi am avut sedinta si playerii s-au apucat sa dea call pe toti membrii mei si era un spam imens. Sa fie gen 30 de secunde intre /call.

   

  Sugestie: Sa fie actualizat sistemul de primirea banilor la rent in case.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Playerii nu primest bani in case de la cei care au rent la ei, nu se pun banii la payday in case.

   

  Sugestie: La admini, sa fie adaugata sa poti iesi din /flymode apasand Left Alt (la fel ca la /spec).

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mult mai rapid pentru noi, deoarece cand trebuie sa ne ducem urgent la cineva apasam alt si ne scoate din flymode, nu mai stam sa scriem comanda, uneori te mai si incurci in ea si te enervezi de nu mai ai chef de nimic. Pe scurt, este practic.

   

  Sugestie: Adminii care fac TW sa puna videoclipurile cu dovezi din PC-urile playerilor pe nelistat.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pai in PC sunt date personale ale acelui om si nu trebuie sa vada tot youtube-ul ce are el in PC. Asa fiecare admin la TW pune videoclipul pe nelistat si il poate vedea doar cei de la cerere de unban, avand link-ul.

   

  Sugestie: Pentru reporturile cu cheaters, sa poti da direct /cr ID si playerului sa-i apara 'Reportul tau a fost inchis, un admin se ocupa de problema ta'

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar ajuta mai mult, nu vad rosul in a scrie 'Verific imediat acea problema', asa /cr ID si gata dai spec si banezi sau faci ce faci.  • 7

  #10
  Hooligan ENSHRAK

  Hooligan ENSHRAK

   ✪ Clan owner [H]ooligans + King of Ballas ✪

 • account_circle
  Banned
 • I have 408 Posts
 • My id is #2744
 • 02-April 16
 • 35 reputation points
 • EnshrakTALENT

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Sweet Talker

  Sugestie: Atunci când un jucător dă [/usedrugs] să poată primi damage, în momentul de fată când X dă [/usedrugs] poţi trage în el mult, dar degeaba că nu ia damage.

   

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Se face destul de mult abuz în mafii. La war când eşti faţă-n faţă cu unul şi tu îi dai 2 gloanţe Deagle el dă repede [/usedrugs] cu bind.   • 8

  Posted Image

  Posted Image

  Posted Image

  Posted Image

  Posted Image


  Posted Image

  Posted Image


  #11
  Sk.SurfeR..

  Sk.SurfeR..

   Indiferent de numarul lucrurilor pierdute, nu te da batut.

 • account_circle
  Premium User
 • I have 415 Posts
 • My id is #5011
 • 02-June 16
 • 31 reputation points
 • Sk.HalfKREIG

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Stardom

  Sugestie: Sa se adauge porti pentru fiecare HQ in parte sau bara cum are LSPD ( vorbind despre factiunile pasnice )

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar ajuta foarte mult ,deoarece foarte multi patrund intr-un HQ sau intra cu masinile lor acolo, asa o deschide doar cel din factiunea respectiva de pe tasta "H" si atat. Sper sa acceptati aceasta propunere!  • 1

  #12
  Genj

  Genj

   "oh my my my flow is stupendous'' • account_circle
  Retired Staff
 • I have 1,334 Posts
 • My id is #1431
 • 24-February 16
 • 174 reputation points
 • GENj

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND

  Sugestie:Aceasta sugestie este doar pentru admini, sa fie adaugat last kill.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Am putea vedea mai usor acei "Troll-Hackeri''.  • 4

  4xDmWaL.png
  LYZpKWg.jpg
  izoQlMh.jpg
  XqdDLKa.png
   


  #13
  Victor.666

  Victor.666

   Elefantul Cici.

 • account_circle
  Premium User
 • I have 460 Posts
 • My id is #3467
 • 20-April 16
 • 37 reputation points
 • iLFenomenoVICTOR

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Stardom

  Sugestie: Pentru aplicatiile de lider la Departamente/pasnice/mixt sa fie minim 125 de ore jucate.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Pai, la departamente au inceput liderii dupa 3-10 zile sa renunte, si e cam jalnic pentru un departament.Daca tot ati scazut la mafii cu 25 e normal sa scadeti si la Departamente si asa in /voteleader sunt cam aceleasi persoane mereu si nu e tocmai ok...Mereu aceeasi care ies dupa 5 zile.

   

  O sa fie asa:

   

  Helper - 150 ore jucate

  Lider Departamente/pasnice/mixt - 125 ore jucate

  Mafie - 75 ore jucate

   

  *E mai normal sa fie o cerinta mai mare la helper decat la lider.

   

  @oKapi

  @Massive  • 1

  #14
  420YounG

  420YounG

   Advanced Member

 • account_circle
  Member
 • I have 163 Posts
 • My id is #5780
 • 01-July 16
 • 6 reputation points
 • 420Young

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  First Time

  Sugestie: Sa se adauge in /shop sa cumperi interior pentru casa.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: In primul rand o sa se doneze mult dupa parerea mea, iar in al doilea rand o sa fie mai frumos pe server adica sa vezi ca ai o casa cu interior frumos. Dar daca e sa vinzi casa interiorul sa dispara sa fie cel original ca asa toate casele o sa aiba numai interior Big.  • 1

                                                                                         tumblr_mpb506A4nv1sy71huo1_500.gif

                                                                                                 ,,So what we get drunk, so what we smoke weed we're just having fun''

                                                                                         tumblr_nex6a7DKue1tst5vbo1_500.gif

   


  #15
  Exenn47.

  Exenn47.

   Legend on OG-Times

 • account_circle
  Member
 • I have 264 Posts
 • My id is #1686
 • 03-March 16
 • 20 reputation points
 • Exenn47.

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND

  Pro. merge  • 0

  #16
  Candy

  Candy

   #LEGEND of Old Good TimeS.


 • account_circle
  Banned
 • I have 273 Posts
 • My id is #1754
 • 05-March 16
 • 24 reputation points
 • Candy.

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

   

  Sugestie: Sa se adauge in /shop sa cumperi interior pentru casa.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: In primul rand o sa se doneze mult dupa parerea mea, iar in al doilea rand o sa fie mai frumos pe server adica sa vezi ca ai o casa cu interior frumos. Dar daca e sa vinzi casa interiorul sa dispara sa fie cel original ca asa toate casele o sa aiba numai interior Big.

   

  Toate casele cu interior big suna rau, sunt case de alea micute, cum sa pui la o casuta mica un interior de palat? Contra.  • 0

  #17
  DustygamerHD

  DustygamerHD

   Advanced Member

 • account_circle
  Member
 • I have 51 Posts
 • My id is #5102
 • 05-June 16
 • 7 reputation points
 • dustygamerHD

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Sugestie: Ar trebuii sa se bage comanda: /needlicence,adica atunci cand esti civil sa dai /needlicence si un instructor sa accepte prin: /accept licence+id. 

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Cred ca ar ajuta atat server-ul cat si cei din factiunile SF,LV si LS School Instructors deoarece asa cred ca e mai simplu de facut raport,adica gen ca la taxi,/accept taxi+id. Treaba este ca va trebuii scoasa si comanda /instructors. Parerea mea este ca mai easy raport-ul,fiind instructor. 

   

   

   

     • 3

                                          Omw83DW.png

                              My profile rpg.og-times.ro -> https://og-times.ro/...e/dustygamerHD/

   

                                               

                                                        hyuOn8T.png

   

                                                nS9N1Ct.gif                   

                                    mJBo8jK.gif

   


  #18
  George99

  George99

   Jmek

 • account_circle
  Premium User
 • I have 242 Posts
 • My id is #3019
 • 09-April 16
 • 10 reputation points
 • SpRiT3

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Get a friend

  Sugestie: Cand se baga stock ds sa nu-ti mai arate la care DS sa mergi pentru ca e o porcarie, am dat de 5 ori relog ca sa-mi dea DS in LS, si am pierdut, si nu am luat nimic.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pai sa poata sa ia din ce DS o sa poata.  • 0

  WQJwm0T.png


  #19
  BlacKiN

  BlacKiN

   Advanced Member

 • account_circle
  Member
 • I have 121 Posts
 • My id is #6188
 • 15-July 16
 • 9 reputation points
 • BlacKiN

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Get a friend
  • Sugestie: Atunci cand un jucator a dat [/service taxi] si se urca in orice fel de vehicul sa i se anuleze comanda sau sa nu poata da [/service taxi] atunci cand este intr-un vehicul.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Multi dau [/service taxi], iar apoi se urca intr-o masina si se plimba, iar taximetristul merge aiurea dupa el.

   

  • Sugestie: Sa se adauge factiunea Tow Car Company si sa se ocupe de tractarea masinilor parcate neregulamentar si repair/refill, astfel sa se scoata job-ul de mecanic.

   Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mai real-life.  • 4

  pk_HXc9d.gif

   


  #20
  Silk

  Silk

   Ride Or Die

 • account_circle
  Premium User
 • I have 1,192 Posts
 • My id is #3588
 • 23-April 16
 • 391 reputation points
 • Silk

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  You know what THIS is

  Sugestie: Sa se modifice comanda usedrugs. Sa o poti folosii odata la 5 minute,  si cand dai usedrugs si cineva te ataca, sa iti scada hp-ul ca e enervant la war cand il lasi pe unu low hp si ala dupa da usedrugs, si nu ii poti scadea hp ca na.

  Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fii mult mai ok pt sistemu de war  • 1

  AKuQn5Z.png

  1 user(s) are reading this topic

  0 members, 1 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up