Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NOU] Informatii despre quest-ul de Paste si evenimentele care se vor desfasura in aceasta perioada aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Hitman Agency - Regulament / Rules


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
AdmForum

AdmForum

  Advanced Member

 • account_circle
  Member
 • I have 656 Posts
 • My id is #2
 • 21-December 15
 • 399 reputation points

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  First Words

  NjO7iQS.png

   

   

  Ce este si cu ce ocupa Hitman Agency?
   

  [!] - Hitman Agency este cea mai mare Agenție de asasini. Ea se ocupă cu rezolvarea contractelor într-un mod cât mai silențios și cât mai rapid.
   

  Reguli generale
   
  - membrii factiunii trebuie să respecte regulamentul general al serverului. incălcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe lângă sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
  - limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, în functie de situație.
   
   

  Exemple:
   
  - spam-ul pe chatul /f este sanctionat in functie de gravitate, cu amendă, AV sau FW.
  - pentru limbaj vulgar / insulte la adresa altor jucători, membrii riscă FW sau uninvite.
  - pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii riscă avertisment verbal / FW, in functie de gravitate.
  - înjuriile si jignirile grave se sanctionează cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
  - jignirile ușoare ('n00b-ul drq', 'mars', 'esti prost/destept/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, în functie de gravitate.
  - limbajul vulgar asupra liderului/coliderului si a membrilor se sanctionează aspru, în functie de decizia luată de lider.
   
  - trebuie să respectati liderul & subliderul si să faceti ce vi se spune, în caz contrar riscati sanctiuni.
  - deathmatch-ul (DM) aiurea este sancționat cu FW sau uninvite, în functie de gravitate si de abateri.
  - DM-ul în masă (cu sniper) va fi sancționat de admini cu 40FP si ban câteva zile  doar dacă abuzul e foarte grav.

   - Liderul trebuie să ia decizia cea mai corectă in funcție de situație.
   
   

  Reguli activitate
   
  - membrii care nu se loghează pe server timp de 3 zile si nu au o cerere de inactivitate primesc uninvite.
  - membrii care detin rank 1 nu pot depunde o cerere de inactivitate.
  - neefectuarea  raportului de activitate la rank 1-5 se sancționează cu fw (faction warn).
  - neprezentarea la o sedintă sau antrenament fără a posta o cerere de învoire este sancționata cu FW.
  - 2 rapoarte anulate consecutiv duc la demiterea voastră din factiune.
   
   

  Skinuri
   
   - membrii facțiunii sunt obligați să poarte skin-urile alese de lider.
  - daca un membru e atenționat ca are un skin greșit si nu dorește să îl schimbe, acesta va fi sancționat cu FW.
  - doar fetele pot folosi skin-ul de fata al facțiunii.
   

  Reclamații facțiuni
   
   - liderul poate respinge reclamațiile care nu respectă modelul sau conțin jigniri, dar playerul care a facut reclamația are dreptul să o refacă. Reclamațiile ce conțin jigniri vor fi sancționate cu suspend 1-7 zile pe panel de către admini.
  - subliderul unei facțiuni are dreptul de a răspunde la reclamații, cu acordul liderul, dar in căzul unor greșeli în reclamații, liderul va fi sancționat, nu subliderul.
  - playerii care fac reclamație nu au dreptul de a face o altă postare pentru aceasi reclamatie. postările făcute aiurea în topicul cu reclamații sunt sancționate cu suspend 1-7 zile pe panel. liderii au dreptul de a respinge o reclamație dacă playerul care a postat reclamația postează aiurea în topic.
   

   
  Comenzile factiunii
   
  - /f - Este chatul facțiunii.
  - /contracts - Vezi toate contractele existente.
  - /mycontract - Vezi detalii despre contractul tău.
  - /gethit - Iți dă posibilitatea de a lua un contract pe numele tău.
  - /order 1 / 2 - Iți dă posibilitatea de a lua arme din interiorul HQ-ului.
  - /undercover - Nimeni nu iți poate vedea numele.
  - /cancelhit - Scoate contractul unui membru.
  - /heal - Iți umple punctele de viață. Poate fii folosit doar în interiorul HQ-ului.
  - /find [ID] - Iti da posibilitatea de a urmări un player prin checkpoint. (Dacă doriți să scăpați de checkpoint tastați comanda /killcheckpoint).
   *Orice membru Hitman Agency poate folosi această comandă indiferent de Job-ul pe care îl deține.


   
   

  Alte reguli
   
  - Pentru fiecare contract efectuat sunteți obligați sa faceți screenshot, ca în cazul unei eventuale plângeri să nu fiți considerați DM-iști și sancționați ca atare.Cine nu respectă această regulă nu i se va lua în considerare raportul de activitate.
  - Este interzis să rămâneți AFK cu /undercover ON mai mult timp (cel mult 10 secunde). Cei ce vor fii prinși, vor fii sancționați cu Faction Warn.
  - Cine își descoperă identitatea când este /undercover ON este pedepsit cu Faction Warn. Aveti obligatia de a avea /turn off atunci cand rezolvati contracte.
  - Membrii care sunt prinși în HQ PoliceDepartment cu /undercover ON sunt pedepsiți cu Faction Warn.
  - Nu aveți voie să țineți un contract dacă sunteți la Jail sau AFK. Abaterea de la această regula se pedepsește cu amendă.
  - Armele din factiune se vor folosi doar la contracte daca un membru mai este prins ca executa playeri cu armele de la factiune si in joaca poate fi sanctionat cu FW/Uninvite in functie de abuz. Playerii ce stau cu armele facţiunii la vedere faţă de jucători sau în locuri publice vor fi sanctionati cu Faction Warn.
  - Atunci când închizi telefonul (/turn off) sau îți ascunzi identitatea (/undercover) pentru a rezolva un contract trebuie să te asiguri că nu mai este nimeni pe lângă tine. De preferat este să activezi /undercover în HQ, în momentul în care ești în elicopter (în aer), sau în locuri nepopulate, pentru a fi sigur că nu îți vede nimeni identitatea. Abaterea de la această regulă poate fi sancționată cu Faction Warn.
  - Membrii Hitman Agency au voie sa detina orice job inclusiv cele ilegale(Arms Dealer, Drug Dealer) dar si droguri/materiale.
  - Comanda /undercover este folosită doar în timpul efectuării unui contract. Nu aveți voie să abuzați de /undercover, veți fii sanctionati cu FW.
  - Aveți voie să pătrundeți forțat in HQ-urile facțiunilor, doar atunci când victima se află înăuntru și este AFK. Atunci când intrați forțat in HQ-uri trebuie să vă asigurați că nu veți fii văzuți de nimeni. Dacă nu sunteți siguri că victima este AFK sau că nimeni nu este în jur, așteptați până ce victima părăsește HQ-ul sau dati /cancelhit. Cei care intră abuziv în HQ-uri vor fii sancționați cu Faction Warn.
  - Cine nu are /undercover ON în timpul efectuării unui contract este pedepsit cu Faction Warn.
  - Dacă în timp ce voi efectuați un contract, Poliția vă somează să vă predați, sunteți obligați să scoateți /undercover, să vă predați și să renunțați la contract [/cancelhit]. Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn.
  - Nu aveți voie să vă anunțați victima că are contract. Deasemenea, nu aveti  voie sa dati detalii despre contractul vostru unui jucator, doar membrilor din factiune(daca este necesar). Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn până la demiterea din Agenție.
  - În cazul în care victima este în Jail, asteptați până ce iese sau în caz că este AFK da-ti /cancelhit. Nu aveți voie să efectuați contracte in Jail. Abaterea de la această regula se pedepsește cu Faction Warn.
  - În cazul în care victima se află la event, așteptați până ce iese din încapere sau puteti folosi /cancelhit. Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn.
  - Contractele pe mafioți le puteti face oricând, chiar dacă este war.
  - Nu aveți voie să rezolvați contractele de la sol, decât în situațiile în care victima este într-o zonă fără clădiri, astfel încât să vă determine să rezolvați contractul de la sol. (situații foarte puține) Contractele se rezolvă doar cu elicoptere de tip sparrow/maverick pentru a fi cât mai silențioși, iar victima și ceilalți playeri să nu vă vadă.
  -Dacă întârziați la antrenament / ședință, puteți veni în primele 5 minute, fiind sancționați cu amendă. Dacă întârziați mai mult de 5 minute, sancțiunea este Faction Warn sau uninvite în funcție de rank-ul deținut. 

  -Cine întârzie la ședință / antrenament  va veni în HQ, fără a face gălăgie pe chat sau pe [/f].

   

  - Dacă un asasin întampina probleme in rezolvarea unui contract( ținta se află în locuri aglomerate; ținta se află într-o contiuna mișcare, etc.) îi poate cere ajutorul altui coleg asasin pentru a-l ademeni într-un loc mai  retras sau pentru a-l face să stea pe loc. Dar toate aceste lucruri trebuie să se intample FOARTE RAR SI FOARTE DISCRET FARA CA TINTA SA AFLE CA ARE CONTRACT. Asasinul care oferă ajutor ii poate da /sms victimei sub diferite pretexte pentru a o face să se oprească sau poate merge la tinta pentru a o putea chema într-un loc mai retras. Se poate folosi orice metodă DISCRETA de catre asasin pentru a putea ajuta la rezolvarea contractului.
  - Dacă un asasin este descoperit de către tinta in momentul în care încearcă să rezolve contractul pe ea, el este obligat sa renunte la contractul actual folosind /cancelhit pentru a evita posibile sanctiuni si sa se indeparteze.
  - Daca asasinul are martori oculari in momentul in care rezolva un contract(exeptie facand politistii, daca vine un politist la voi in momentul efectuarii contractului trebuie sa va predati) sau un anumit jucator il deranjeaza facand DM pe el, injurandu-l, etc., el are tot dreptul sa il/ii asasineze pe respectivul/respectivii cat mai repede cu orice tip de arma apoi sa dispara de la locul crimei imediat. Contractul nu se va pune la raport.
  - Refuzarea plăților amenzilor se va sanctiona cu FW.
  - Rezolvarea  contractelor sub limita permisa se pedepseste cu Faction Warn.
   
  >Sniper - Este folosit de la distanțe mari pentru ca victima să nu vă vadă ( minim 100m ). Nu aveți voie să ucideti victima de la distante mici cu Sniper.
  >Cuțit - Aveți voie să îl folosiți doar în locurile în care ținta este complet singură. Puteți să îl omorâți cu un knife chiar dacă nu este afk.
  >Silenced Pistol - Folosit doar pentru antrenamente.
   

     • 8
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up