Jump to content
Olivia

Paramedic Departament - Regulamentul intern / Internal rules

Recommended Posts

                                                                                                                                                   SqXtTMq.gif

Acest regulament a fost modificat, nu au fost modificate reguli importante, s-au modificat doar texte, exprimari si putin din sanctiuni.
A fost adaugat si regulamentul intern asa ca factiunea nu are nevoie de un topic separat pentru asta.
Rog sa fie citit de toti playerii care doresc sa se alature factiunii si de toti membrii factiunii, inclusiv de lider si de co-lider.Legenda:
* - Se sanctioneaza obligatoriu!
* - Se sanctioneaza doar daca liderul / co-liderul doreste. Ramane decizia lor daca vor sanctiona sau nu!


(!)Ce este Paramedic Department și cu ce se ocupă?
Paramedic Department este o instituție a statului care se ocupă cu acordarea de viata jucătorilor ce au viata scazuta.


Regulament Intern:
- Membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al server-ului. Incalcarea unei reguli din regulamentul server-ului poate fi sanctionata cu FW sau uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul server-ului.
- Limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de limbaj si de antecedente.

Exemple:
- Pentru limbaj vulgar / insulte la adresa altor jucatori, membrii risca FW sau uninvite.
- Pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii risca avertisment verbal / FW, in functie de gravitate si de antecedente.
- Injuriile si jignirile grave se sanctioneaza cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
- Jignirile usoare ('n00b-ul drq', 'mars', 'esti prost / destept / fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, in functie de gravitate.
- Limbajul vulgar asupra liderului si a membrilor se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luata de lider.
- Spam-ul pe chatul [/r] sau [/d] este sanctionat in functie de gravitate, cu AV, FW sau uninvite.
- Trebuie sa respectati liderul & co-liderul, si sa faceti ce vi se spune, in caz contrar riscati sa fiti sanctionati.
- Deathmatch-ul (DM-ul) aiurea este sanctionat cu FW sau uninvite, in functie de gravitate si de antecendente.
- Este strict interzis sa folositi masinile factiunii in scopuri personale.

Reguli ce tin de activitate.
*- Membrii care nu se logheaza pe server timp de 3 zile si nu au o cerere de inactivitate primesc uninvite.
*- Neprezentarea la o sedinta fara a posta o cerere de invoire este sanctionata cu FW.
*- Se poate acorda un singur FW pentru neparticipare la activitatile factiunii dintr-o zi (ex: daca un player lipseste la sedinta si antrenamentul factiunii care sunt in aceasi zi, acesta va primi un singur FW)
*- Playerii ce nu detin jobul stabilit de conducerea factiunii pot fi sanctionati cu FW, iar daca detin o functie in factiune risca sa o piarda.

*- Un membru se poate invoii odata la 3 luni la sedinta.

Skin-uri:
*- Membrii factiunii sunt obligati sa poarte skin-urile specificate in 'Regulamentul Intern' din forumul factiunii, daca un player este atentionat ca are un skin gresit si nu doreste sa schimbe skin-ul, acesta poate fi sanctionat cu Faction Warn.
*-Dacă purtaţi un skin necorespunzător şi sunteţi somaţi de lider / co-lider să-l schimbaţi, aveţi timp cel mult 30 minute să va conformaţi sau veţi fi sancţionaţi.
*-Dacă sunteţi reclamaţi pe panel pentru că purtaţi un skin greşit, liderul o să vă acorde 24 ore la dispoziţie să-l schimbaţi, în caz contrar, veţi fi sancţionaţi cu faction warn.
*-Liderul nu este obligat să verifice periodic skin-urile membrilor, dar dacă sesizează sau îi este sesizată o problema, este rugat să o soluţioneze. Este obligaţia voastră să purtaţi skin-ul corespunzător şi să aduceţi la cunoştinţă eventuale probleme legate de un coleg.

# Liderul are dreptul si isi asuma responsabilitatea de a modifica acest topic cand doreste si sa schimbe skin-urile cum doreste.

# Fiecare rank este obligat sa iti mentina skin-ul, in caz ca un membru nu are skin-ul potrivit poate fii sanctionat cu Faction Warn.

# Doar fetele pot folosii skin-ul de fata din cadrul factiunii.

# Doar liderul si co-liderul pot purta skin-uri de rank-uri mai mici.

Membrii de rank 1: Skin_276.png                                                                                                   Skin-ul doar pentru fete: Skin_308.png

Membrii de rank 2: Skin_275.png                                                                                                                   Liderul si co-liderul factiunii: Skin_228.png    

Membrii de rank 3: Skin_274.png                                                                                                                     Testerii factiunii: Skin_278.png.3b71f002ed6024847b699df51485d07c.png

Membrii de rank 4: Skin_274.png                                                                                                                      

Membrii de rank 5: Skin_70.png        


Reclamații:
- Liderul poate respinge reclamatiile care nu respecta modelul sau contin jigniri, dar playerul care a facut reclamatie are dreptul sa refaca reclamatia. Reclamatiile ce contin jigniri vor fi sanctionate cu suspend 1-7 zile pe panel de catre admini.
- Co-liderul unei factiuni are dreptul de a raspunde la reclamatii doar cu acordul liderului, iar in cazul in care co-liderul greseste, liderul va fi sanctionat, nu el.
- Playerii care fac reclamatie nu au dreptul de a face o alta postare pentru aceeasi reclamatie. Reclamatiile facute aiurea sunt sanctionate cu suspend / warn pe panel / in joc.
- Playerii care fac reclamatie nu au dreptul de a face o alta postare pentru acelasi motiv. Aveti dreptul doar la o reclamatie pentru o singura actiune (ex: X te-a omorat aiurea, iar Y ii face reclamatie. Y nu mai are dreptul sa ii refaca reclamatie cu acelasi motiv dupa ce liderul sau co-liderul factiunii a inchis reclamatia respectiva).

Regulament Intern al factiunii:
- Este strict interzis să faceți spam cu "Dorești heal? G la Ambulanță!"; "Vrei heal, vino și dăi [G]!" etc. Este suficient să scrieți o dată, maxim de 2 ori.
- Nu aveți voie să faceți free-chat pe [/d]. Chat-ul [/d] îl folosiți doar în cazul în care aveți să le transmiteți ceva important colegilor din cealaltă facțiune de Paramedic Department.
- Nu aveți voie să-i dați heal unui player ai cărui comandă a fost deja acceptată de un coleg de-al vostru.
- Aveți voie să folosiți sirena mașinilor facțiunii doar atunci când acceptați o comandă.
- Raindance-ul se folosește doar în cazul în care acceptați o comandă, iar player-ul se află la o distanță mare față de voi. Nu aveți voie sub nicio formă să vă plimbați aiurea cu el.
- Nu aveți voie să furați ambulanțele colegilor voștri.
- Este interzis să cereți bacșiș. Dacă un jucător vă oferă o sumă de bani pentru că l-ați ajutat cu [/heal], îi mulțumiți politicos și păstrați bani, acesta fiind câștigul vostru. Cererea de bacșiș se sanctioneaza cu Faction Warn.
- Este strict interzis să oferiți bani unui player pentru a accepta să urce în ambulanță și să ii dați [/heal]. Se consideră mită și pedepsește ca atare.
- Este interzis să dețineți droguri și materiale(rank 1-4). Nu faceți parte dintr-o mafie, ci dintr-o facțiune pașnică și trebuie să vă respectați statutul. Dacă la intrarea în facțiune aveți droguri sau materiale asupra voastră, rugați un polițist le confiste sau le vindeți în cel mai scurt timp posibil.
- Aveți dreptul de a da un jucător afară din ambulanță [/eject] doar dacă i-ați oferit [/heal] și l-ați rugat frumos să coboare, iar acesta refuză cu desăvârșire.
- Membrii care sunt amendați, au la dispiziție 24 ore să plătească amenda, în caz contrar vor fi sancționați.
- La două advertismente verbale acumulate veți primi un Faction Warn.
- Este strict interzis să abuzați de Firetruck și să dati cu jet de apă pe playeri, acest lucru poate fi sanctionat cu FW.

-Folosirea sirenei fara a avea o comanda acceptata duce la sanctionarea acesteia cu amenda.

Regulamentul chat-ului [/d]:
- Sunteti obligati să păstraţi un limbaj decent faţă de toţi membrii, indiferent de rank.
- Nu aveţi voie să faceţi afaceri sau să puneţi întrebări despre ele.
- Este interzis spam-ul şi CAPS LOCK-ul.
- Dacă aveţi un limbaj vulgar sunt şanse mari să fiţi sanctionaţi cu Faction Warn sau sa fiti demisi, depinde de caz.
- Sunteţi obligaţi să ascultaţi mereu de un rank superior când spune ceva pe acest chat, chiar dacă face parte din celalalt departament de medici.
- Nu aveţi voie să folosiţi emoticoane pe acest chat.
- Nu aveţi voie să salutaţi pe acest chat.
- Nu aveţi voie să folosiţi acest chat pentru poveşti sau diferite întâmplări, aveţi [/sms] | [/call] pentru astfel de discuţii.
- Pe acest chat puteţi să purtaţi discuţii relevante, este făcut în scopul de a ne ajuta.

Prețuri heal:
- Acordarea de heal unui player normal: 5000$
- Acordarea de heal unui membru din politie(NG,PD,FBI): 5000$
- Acordarea de heal unui coleg, fie din aceeasi factiune fie din celalalt departament de medici: 1$
- Acordarea de heal membrilor factiunii cu, care suntem aliati: 1$

Alianta cu alta factiune:
- Paramedic Department are dreptul de a-si alege o factiune aliata in urma unei intelegeri facute doar de liderii acesteia.
- Putem avea doar 1 factiune aliata.
- Prin alianta, membrii Paramedic Department isi rezerva dreptul de a da heal pe 1$ membrilor din alianta in schimbul altui favor.
- Daca factiunea se aliaza cu o mafie ei vor proteja aceasta factiune si vor avea grija de black-list-ul acestora.
- Daca factiunea se aliaza cu News Reporters, acestia vor putea sa va acorde Live-uri/News-uri gratuit.
- Liderul factiunii are obligatia de a modifica acest topic de fiecare data cand se aliaza cu o factiune si sa scrie si beneficiile care factiunea le va primii de la factiunea aliata.
- Detaliile despre factiunea aliata si beneficiile vor fi afisate la inceputul acestui topic si vor fi editate doar de liderul factiunii.

Comenzile facțiunii:
[/r] - Aceasta comanda este folosita pentru a comunica pe chat-ul factiunii.
[/heal] [iD] [preț] - Aceasta comanda este folosita pentru a acorda heal unui jucator.
[/gdeposit money/materials/drugs suma] - Aceasta comanda este folosita pentru a depozita bani/materiale/droguri in seiful factiunii.
[/medic accept] [iD] - Aceasta comanda este folosita pentru a accepta apelul(comanda) unui jucator.
[/medic cancel] [iD]- Aceasta comanda este folosita pentru renuntarea la un apel (comanda) deja preluat(a).
[/d] - Aceasta comanda este folosita pentru comunicarea indre Paramedic Department Las Venturas si Paramedic Department San Fierro.
[/showmotd] - Afişează mesajul zilei. Acest mesaj poate fi modificat numai de către lider sau co-lider.
[/mcalls] - Afișează ultimele apeluri care nu au fost acceptate incă de un medic.

[/duty] - Aceasta comanda este folosita in momentul in care doresti sa efectuezi raportul de activitate.

Sistem de rank up:

-Rank 1 - Se primeste automat cand intri in factiune.
-Rank 2 - Se primeste dupa 7 zile de la intrarea in factiune. - 7 zile.
-Rank 3 - Se primeste dupa 7 zile de la primirea rank-ului 2. - 14 zile.
-Rank 4 - Se primeste dupa 14 zile de la primirea rank-ului 3. - 28 de zile.
-Rank 5 - Se primeste dupa 14 zile de la primirea rank-ului 4. - 42 de zile.
# Rank-up se acorda in zilele saptamanii doar daca membrul are zilele si raportul efectuat.

Raportul si resetarea acestuia se face pentru fiecare membru la 7 zile de la ultima resetare/ de cand a intrat in factiune (la finalul zilei, ora 00:00). Cei care primesc Faction Warn nu ii va afecta la promovarea in rank. Acesta se sterge tot automat la 7 zile. Pentru raport inomplet nu se mai acorda Faction Warn, acestuia o sa i se adauge punctele neefectuate pe saptamana 1 pentru saptamana 2. Ex: Daca X in prima saptamana nu face deloc raportul (ex: 40 puncte) saptamana viitoare o sa aibe raportul dublu (Ex: 80 puncte).


Conditii pentru rank-up:
• sa aveti raportul efectuat pe acea saptamana.
• sa aveti minimul de zile necesare pentru a lua rank-up.


JgdomRs.gif
- Nu sunteți obligați să anunțați pe [/r] când luați o mașină de la HQ, însă trebuie să explodați mașinile în cazul în care nu le mai folosiți, nu le abandonați aiurea pe stradă. Dacă ați luat crash trebuie să țineți minte unde ați lăsat-o și să mergeți sa o distrugeți.
- Nu aveți voie să-i furați ambulanța unui coleg. Dacă faceți acest lucru, veți fi sancționați.
- Nu aveți voie să folosiți mașinile facțiunii în scopuri personale (Fish, materiale, plimbat cu prietenii, rob, etc.) şi nu pot fi modificate (NOS, hidraulice, culori etc).
-maşini de tip Ambulance (rank 1)
-maşini de tip Police Ranger (rank 3)
-maşină de tip Firetruck (rank 5)
-elicopter de tip Raindance (rank 1)
Rank-ul din paranteze este orientativ, liderul poate opta pentru modificarea lor în funcţie de bunul plac, dar trebuie să se asigure că sunt suficiente maşini de rank mic pentru că fiecare membru să aibă oportunitatea de a le folosi.
Raindance-ul se folosește doar în cazul în care acceptați o comandă, iar player-ul se află la o distanță mare față de voi. Nu aveți voie sub nicio formă să vă plimbați aiurea cu el.

Joburi:
- Toți membrii de rank 1-4 au voie să poarte doar joburi legale.
- In caz ca un membru din factiune ce detine intre rank 1-4 este prins ca detine un job ilegal, va fi sanctionat direct cu Faction Warn.
- Job-urile ilegale / interzise sunt: Arms Dealer, Drugs Dealer și Car Jacker.
- Membrii de rank 5-7 pot deţine orice job (fie legal, fie ilegal) şi pot deţine asupra lor droguri şi materiale fără a fi sancţionaţi.

Reguli interne:
1. Este interzis sa vorbiti urat/vulgar sau sa jigniti in cadrul acestei factiuni.
2. Sunteti obligati sa ascultati de lider, de co-lider si de cei cu rank mai mare ca voi.
3. Nu aveti voie sa faceti Deathmach pe playeri sau Drive-by ca sofer sau pasager, acest lucru se sanctioneaza cu FW de la prima abatere.
4. Este interzis sa stricati event-ul altor persoane.
5. Este strict interzis sa acordati heal mafiotilor in timpul unui war, indiferent ca va sunt aliati, acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.
6. Nu aveti voie sa folositi bind pentru a face comenzi rapid, acest lucru se sanctioneaza direct cu demiterea din factiune.
7. Daca un membru incalca regulamentul trebuie sa contactati liderul neaparat si sa ii aratati dovezile sau puteti deschide o reclamatie pe panel.
8. Trebuie sa respectam liderul, co-liderul si membrii factiunii cu, care suntem aliati.
9. Batjocura intre membrii se sanctioneaza cu AV la prima abatere iar daca membrul nu inceteaza va fii sanctionat cu FW.
10. Este strict interzis sa furati masina unui coleg.
11. Nu aveti voie sa stati AFK in ambulanta mai mult de 30 de secunde.
12. Este interzis sa va prezentati la sedinta saptamanala cu wanted, daca sedinta va fi deranjata de politie din cauza unui membru, acel membru va fii sanctionat cu amenda.
13. Cand intrati in factiune aveti o ora sa scapati de materiale si de droguri (in caz ca detineti).

14. Un membru are voie să plătească pentru un singur clear FW într-o lună(30 zile).

15. - Membrii facțiunilor nu mai pot cumpără clear AV.
2s60khE.gif
- Inactivitatea mai mare de 3 zile neanuntata (doar in caz ca care sub 14 zile se sanctioneaza cu FP).
*- Sfidarea liderului si deathmach-ul abuziv pe lider/co-lider sau colegi.
*- Jignirile si injuriile foarte grave aduse unor membrii pe chat-ul[/r], respectiv[/d].
-Folosirea de bind-uri (depinde de caz).
- Inselatoria unui player prin spunerea acestuia daca vrea sa il duci undeva doar pentru a da 'g' sa ii poti acorda heal.
- Acumularea a 3 faction warn's
- Banarea contului pe o durata de 5 zile sau mai mult
- Neefectuarea a doua rapoarte consecutive
*- Spam pe chat-ul factiunii (11+ randuri)
*- Jigniri / insulte grave aduse liderului/co-liderului/colegilor
*- Comportament neadecvat fata de lider/co-lider/colegi
*- Deathmatch excesiv pe jucatori/colegi
*- Fraudarea raportului
(!) Demiterile cu * vor fi intotdeauna cu faction punish. Cele nemarcate se vor da in functie de numarul de zile avut in factiune de membrul in cauza (14 zile minim pentru a nu primi faction punish).
MDiJN59.gif
- Limbaj vulgar (in functie de gravitate).
- Nerespectarea pretului de heal.
- Oferire heal in timpul unui war.
- Furtul unei comenzi acceptate de un coleg.
- Nerespectarea jobului legal.
- Detinerea de materiale/droguri (rank 1-4).
- Folosirea masinilor factiunii in scopuri personale.
- Acumularea a doua avertismente verbale (2 av = 1 FW).
- Nerespectarea skin-ului in functie de rank sau de cum liderul spune in topicul special.
- Spam pe chat-ul factiunii (7-10 randuri)
- Mesaj(e) total aiurea pe [/d]
- Deranjare sedinta / Vorbit neintrebat
- Neplata amenzilor in termen de 24 de ore de la momentul primirii ei
- Absenta de la sedinta fara invoire
- Absenta de la sedinta la rank 1
- Deathmatch pe playeri/colegi fara motiv
- Folosirea unui limbaj vulgar, insultarea unui player/coleg
- Cearta pe chat-ul factiunii cu liderul/co-liderul/colegii
- Modificarea masinilor, abandonarea lor sau folosirea lor in scop personal
- Afaceri pe chat-ul factiunii
- Rugaminti adresate unui jucator de a se urca in ambulanta
- Furtul unei ambulante de la colegi
- Detinerea de wanted cand te aflii in ambulanta
- Bind (anuntarea intr-un timp mai scurt de 3 secunde)
- Plimbarea unui jucator pe masina

- Neplaceri aduse colegilor din factiune

-Furt vehicul (on-duty)

-DM usor pe jucatori

-Nerespectarea skin-ului in timpul efectuarii raportului de activitate

-Neconformare ordin Lider/Co-Lider
(!) Un faction warn se sterge automat la 7 zile dupa primirea acestuia.
S1YcUB5.gif
- Jigniri usoare aduse unui player sau unui coleg
- Spam pe un chat public, unui jucator in privat
- Acceptarea unei comenzi fara a anunta
- Renuntarea la o comanda fara a anunta
- Anularea unei comenzi fara dovada
- Acuzarea directa a unui coleg de bind
(!) Avertismentul verbal nu va expira decat prin acumularea a 2 AV-uri (ce echivaleaza cu primirea unui faction warn).
GAwaqeW.gif

1. Caps Lock pe [/r] - $7.500.000
2. Tentativa de furt a unei comenzi acceptate de un coleg - $5.000.000
3. Afaceri pe [/r] - $7.500.000
4. Spam pe chatul factiunii - $10.000.000
5. Intarzierea la sedinta - $7.000.000
6. Neascultarea la sedinta - $10.000.000
7. Free-chat pe [/d] - $7.500.000
8. Spam cu heal intr-un loc public - $5.000.000
9. Spam cu heal in orice loc de mai mult de 2 ori - $5.000.000
10. Comportament Non - RolePlay - $10.000.000
11. Emoticon pe [/d] - $7.500.000
12. Fish/Farmer cu maşina facţiunii - $10.000.000
13. Furtul unei ambulante de la colegi - $5.000.000
14. Job ilegal - $10.000.000
15. Returnare bani la heal - $10.000.000
16. Port droguri - $10.000.000
17. Wanted la sedinta - $5.000.000
18. AFK ambulanta - $7.000.000
19. AFK la sedinta - $5.000.000
20. Prescurtare pe /d cand anunti ca preiei un apel - $7.000.000
21. Folosirea sirenei fara comanda - $5.000.000

(!) O amenda trebuie achitata si postata pe forum in curs de 24 de ore din momentul primirii ei pe server sau forum, pentru a evita sanctionarea cu faction warn.
English Version 

This regulation has been amended, no important rules have been amended, only texts, expressions and little sanctions have changed.
Internal regulation has been added so faction does not need a separate topic for that.
I want to be read by all the players who want to join the faction and all the members of the faction, including the leader and the two sublimators.

Legend:
* - Must be sanctioned!
* - It is only sanctioned if the leader / co-leader wishes. It remains their decision if they will sanction or not!

(!) What is Paramedic Department and what does it do?
Paramedic Department is a state institution dedicated to giving life to low-life players.

Internal Rules:
- Members of the faction must comply with the general rules of the server. Violation of a rule in the server's may be sanctioned with FW, in addition to the sanctions provided by the server rules.
- The vulgar language/insults are sanctioned with verbal warning (AV) , faction warn (FW), or uninvited, depending on the severity and antecedents.

Examples:
- For vulgar language / insults to other players, members risk FW or uninvite.
- For aggressive behavior such as "mars ma", members risk verbal warning / FW, depending on severity and antecedents.
- Serious injuries and injuries are sanctioned with FW. Serious repeated injuries are sanctioned directly with uninvite.
- The mild jokes ('n00b drq', 'mars', 'stupid / witty') will be sanctioned with AV or FW, depending on severity.
- The vulgar language on the leader and members is severely sanctioned, according to the decision made by the leader.
- Spam on chats [/ r] or [/ d] is punishable by severity, AV, FW, or uninvite.
- You have to respect the leader & subordinate, and do what you are told, otherwise you risk being sanctioned.
- The gravely Deathmatch (DM) is sanctioned with FW or uninvite, depending on severity and antecedents.
- It is strictly forbidden to use faction cars for personal purposes.

Activity related rules.
* - Members who don't log on the server for 3 days and do not have a request for inactivity receive uninvite.
* - Members who don't make their activity raport will have their raport doubled for the next week.
* - Not attending a meeting without posting a request to leave is sanctioned with FW.
* - Only one FW may be awarded for non-participation in one day's faction activities (eg if a player is missing at the faculty meeting and training that is the same day, he will receive only one FW)
* - Players who do not have the job assigned by the faction leadership can be sanctioned with FW.

*-  The members can post one request to leave once every 3 months at the meeting.

Skins:
- Members of the faction are obligated to wear the skin specified in the 'Internal Rules' topic in the faction forum, if a player is warned that he has wrong skin and doesn't want to change the skin, it may be sanctioned with Faction Warn.
-If you wear an inappropriate skin and the leader / co-leader tells you to change it, you have a maximum of 30 minutes to comply or be sanctioned.
- If you are complained on the panel because you are wearing the wrong skin, the leader will give you 24 hours to change it, otherwise you will be punished with faction warn.
-The leader is not required to periodically check the members skins, but if he or she is aware of or is faced with a problem, he is asked to resolve it. It is your duty to wear the appropriate skin and to let you know any problems with a colleague.

# The leader has the right and takes the responsibility to modify this topic when he wants and change the skin as he wishes.

# Each rank is required to maintain your skin, in case a member does not have the right skin can be sanctioned with Faction Warn.
# Only the girls can use the girl skin.
# Only the leader and the co-leader can wear smaller ranked skins.
# During activity report, it is necessary that the members wear the skin specific of the rank. When out of service, they can wear premium skins.
 
Rank 1 members: Skin_276.png                                                                           Skin of girls only: Skin_308.png
 
Rank 2 members: Skin_275.png                                                                                      The leader and co-leader of the factionSkin_228.png       
 
Rank 3 members: Skin_274.png                                                                                        Faction testers: Skin_278.png.3b71f002ed6024847b699df51485d07c.png
 
Rank 4 members: Skin_274.png                                                                                        
 
Rank 5 members: Skin_70.png        Complaints:
- The leader can reject complaints that do not respect his or her model, but the player who made the complaint has the right to remake the complaint. Complaints containing swearing will be sanctioned with suspension of 1-7 days per panel by admins.
- A faction's co-leader has the right to respond to complaints only with the consent of the leader, and in the case where the co-leader fails, the leader will be sanctioned, not him.
- Complaining players do not have the right to make another post for the same reason. You are only entitled to a single action claim (eg, X killed you badly, and Y is making a complaint. Y no longer has the right to make (re) the complaint after the faction leader / co-leader has closed the complaint Y can make another complaint but for another reason: vulgar language, etc.). Complaints made otherwise are penalised with suspend/warn on panel/in game.

Internal Regulation of the faction:
- It is strictly forbidden to spam with "Do you want heal? G at Ambulance!"; "Want heal, come and give [G]!" and so on. Just write once, up to 2 times.
- You may not do free chat on [/d]. You can use chat [/d] only if you want to tell something important to your colleagues from the other faction, San Fierro Paramedic Department.
- You are not allowed to give heal to a player whose order has already been accepted by a colleague of yours.
- You are only allowed to use the siren of faction machines when accepting an order.
- Raindance is used only if you accept an order and the player is a long distance away from you. You are not allowed to walk in any way with him.
- You are not allowed to steal your colleagues ambulances.
- It is forbidden to ask for a tip. If a player gives you a sum of money because you helped him with [/ heal], you politely thank him and keep money, this is your win. The tip request is sanctioned with Faction Warn.
- It is strictly forbidden to give money to a player to accept the ambulance and to give it [/ heal]. It is considered a bribe and punishes as such.
- It is forbidden to have drugs and materials(rank 1-4). You are not part of a mafia, but of a peaceful faction and you have to respect your status. If at the entrance to the faction you have drugs or materials at you, ask a policeman to confiscate or sell them as soon as possible.
- You have the right to eject a player out of the ambulance only if you offered [/ heal] and prayed him nice to get down, and he completely refuses.
- Members who are fined have 24 hours to pay the fine, or they will be penalized.
- On two accumulated verbal advertisements you will receive a Faction Warn.
- It is strictly forbidden to abuse Firetruck and jet water on players, this may be sanctioned with FW or postponement.

Chat Rules [/d]:
- You are obligated to maintain a decent language for all members, regardless of rank.
- You are not allowed to do business or ask questions about them.
- Spam and CAPS LOCK are forbidden.
- If you have a vulgar language there are chances of being punished with Faction Warn or being resigned, depending on the case.
- You have to always listen to a higher rank when it says something on this chat, even if it's part of the other doctors department.
- You are not allowed to use emoticons on this chat.
- You are not allowed to greet this chat.
- You are not allowed to use this chat for stories or different events, you have [/sms] | [/call] for such discussions.
- In this chat you can have relevant discussions, it is done in order to help us.

Heal prices:
- Granting heal to a normal player: $5000
- Healing a police member (NG, PD, FBI): $5000
- Providing healing to a colleague, either from the same faction or from the other doctors department: $1
- Granting heal members of the faction with, who are allies: $1

Alliance with another faction:
- The Paramedic Department has the right to choose an allied faction following an agreement made only by its leaders.
- We can only have one allied faction.
- Through the alliance, members of the Paramedic Department reserve the right to heal 1 $ members of the alliance in exchange for another favor.
- If the faction allies with a mafia, they will protect this faction and take care of their blacklist.
- If faction allies with News Reporters, they will be able to give you Live / News for free.
- The faction leader has the obligation to modify this topic each time he joins with a faction and writes the benefits that the faction will receive from the allied faction.
- Details of allied faction and benefits will be displayed at the beginning of this topic and will only be edited by the faction leader.

Faction commands:
[/r] - This command is used to communicate on faction chat.
[/heal] [id] [price] - This command is used to give heal to a player.
[/gdeposit money/materials/drugs sum] - This order is used to deposit money/materials/drugs in the faction safe.
[/medic accept] [id] - This command is used to accept a player's call (order).
[/medic cancel] [id] - This command is used to cancel a call (order) already quoted (a).
[/d] - This command is used for communication to Paramedic Department Las Venturas and Paramedic Department San Fierro.
[/showmotd] - Displays the message of the day. This message can only be modified by the leader or co-leader.
[/mcalls] - Displays the last calls that have not yet been accepted by a physician.

[/duty] - This comand is used when you want to perform the activity report.


Rank-up system:
-Rank 1 - Receives automatically when you join the faction.
-Rank 2 - Received 7 days after joining the faction. - 7 days.
-Rank 3 - Received 7 days after receiving rank 2. - 14 days.
-Rank 4 - Received 14 days after receiving rank 3. - 28 days.
-Rank 5 - Received 14 days after receiving rank 4. - 42 days.
Rank-up you receive if:

The raport and its reset shall be made for each member 7 days after the last reset / from the entry into the faction (at the end of the day, at 00:00). Those who receive Faction Warn will not affect their promotion in rank.

It is automatically deleted after 7 days. Faction Warn will no longer be awarded for the full raport, they will be added points that were not made in week 1 for week 2.  Ex: If X in the first week does not raport at all (e.g., 40 points) next week, have double ratio (Ex: 80 points).


Conditions for rank-up:
• Have your report on that week.
• Have the minimum days to get the rank-up.

Faction Vehicles:
- You are required to report on [/ r] when you take a HQ car, but you have to explode cars if you do not use them, do not abandon them on the street. If you've got a crash you have to remember where you left it and go to destroy it.
- You can not steal a colleague's ambulance. If you do, you will be penalized.
- You are not allowed to use faction cars for personal purposes (Fish, material, friends, rob, etc.) and can not be modified (NOS, Hydraulics, Colors, etc.).
- Ambulance type machines (rank 1)
- Police Ranger (rank 3)
-Firetruck type (rank 5)
- Raindance (rank 1)
The rank in brackets is indicative, the leader may choose to modify them according to their pleasure but must ensure that there are enough small-ranked cars for each member to have the opportunity to use them.
Raindance is only used if you accept an order and the player is a long distance away from you. You are not allowed to walk in any way with him.

Jobs:
- All 1-4 members are allowed to wear only legal jobs.
- If a member of the faction holding 1-4 is caught having
 an illegal job, he will be directly sanctioned with the Faction Warn.
- The illegal / forbidden jobs are: Arms Dealer, Drugs Dealer and Car Jacker.
- Rank members 5-7 can have any job (legally or illegally) and they

can have drugs and materials without being sanctioned.

Internal rules:
1. It is forbidden to speak nasty / vulgar or offended in the card of this faction.
2. You are bound to listen to the leader, the co-leader, and those of higher rank as you.
3. You are not allowed to make Deathmach on players or Drive-by as a driver or passenger, this is sanctioned with FW from the first offense.
4. It is forbidden to ruin the event of other people.
5. It is strictly forbidden to give heal to gangsters in the time of a war, no matter if they are allies, this is sanctioned with Faction Warn.
6. You are not allowed to use bind to make orders quickly, this is sanctioned directly with the dismissal of the faction.
7. If a member violates the rules, you must contact the leader by whatever form and show him proof or you can complaint the member on panel.
8. We must respect the leader, the co-leader, and the faction members with whom we are allies.
9. Battling between members is sanctioned with AV at first offense and if the member does not cease it will be sanctioned with FW.
10. It is strictly forbidden to steal a colleague's car.
11. You are not allowed to stay AFK in the ambulance more than 30 seconds.
12. It is forbidden to present yourself at the weekly meeting with wanted, if the meeting is disturbed by the police due to a member, that member will be sanctioned with a fine.
13. When you get into the faction you have 24 hours to get rid of materials and drugs (in case you own).


Things to be punished with dismissal:
- Inactivity greater than 3 unannounced days (only if under 14 days is sanctioned with FP).
- Defamation of the leader and abusive deathmach on the leader / co-leader or colleagues.
- Juggles and very serious swearing to members on chat [/r], respectively [/d].
- Using binders (depending on the case).
- Cheating a player by telling him if he wants to take him somewhere just to give him a 'heal'.
- Accumulating 3 faction warn's
- Banning your account for 5 days or more

- Failure to do two consecutive reports 
- Spam chat faction (11+ lines) *
- Juggling / serious insults to the leader / co-leader / colleagues *
- Inappropriate behavior towards the leader / co-leader / colleagues *
- Deathmatch seriously on players / colleagues *
- Fraud Raport *
(!) Deletions with * will always be faction punish. The unlabeled ones will be given depending on the number of days spent in the faction by the member concerned (14 days minimum to not receive the punishment punishment).

Things That Are Punished With Faction Warn:
- Swearing (depending on gravity).
- Mistaking the price of healing.
- Giving heal to gangsters in time of a war.
- Stealing the order accepted by a colleague.
- Failure to comply the legal job.
- Possession of materials / drugs.
- Using faction cars for personal purposes.
- Accumulation of two verbal warnings (2 av = 1 FW).
- Not respecting the skin by rank or how the leader says in the particular topic.
- Spam chat faction (7-10 rows)
- Total unnecessary mesages on [/d]
- Breaking the session / Spoken talking
- Failure to pay the fines within 24 hours of receipt
- Absence from the meeting without a request to leave (members 2-5)
- Absence from meeting to rank 1 
- Deathmatch on players / colleagues without reason
- Use of vulgar language, insulting a player / colleague
- Disputing on faction chat with leader / co-leaders / colleagues
- Modifying the machines, abandoning them or using them for personal purposes
- Having an illegal job or material / drug (rank 1-4)
- Faction chat business
- Ask a player to go to the ambulance
- Theft of an ambulance from colleagues
- Possession of wanted when you are in the ambulance
- Bind (announcement in less than 3 seconds)
- Walking a player on the car

- Discomfort to the faction's colleagues

-Vehicle theft (on-duty)

- Not respecting the skin of the rank held

-DM easy on players

-Non-conforming order Lider/Co-Lider


(!) A faction warn is automatically deleted after 7 days after reciving it.tion warn is automatically deleted after 7 days after reciving it.

Violations of the sanctioned regulation with verbal warning:
- Spam on a public chat, a private player
- Accepting an order without announcing
- Cancelling an order without announcing
- Cancelling an order without proof
- Direct accusing a colleague for using binds
(!) The verbal warning will expire only by accumulating 2 AV's (equivalent to receiving a faction warn).

Prices of fines:

1. Caps Lock on [/r] - $7.500.000
2. Tentative theft of an order accepted by a colleague - $5.000.000
3. Business on [/r] - $7.500.000
4. Spam on faction chat - $10.000.000
5. Delay in the session - $7.000.000
6. Disobedience at the meeting - $10.000.000
7. Free chat on [/d] - $7.500.000
8. Spam with heal in a public place - $5.000.000
9. Spam with heal anywhere more than 2 times - $5.000.000
10. Non-RolePlay Behavior - $10.000.000
11. Emoticon on [/d] - $7.500.000
12. Fish / Farmer with faction car - $10.000.000
13. The theft of an ambulance from colleagues - $5.000.000
14. Job illegally - $10.000.000
15. Return to Heal - $10.000.000
16. Drug port - $10.000.000
17. Wanted at the meeting - $5.000.000
18. AFK ambulance - $7.000.000
19. AFK at the meeting - $5.000.000
20. Abbreviation on  [/d] when you announce that you are receiving a call - $7.000.000
21. Using the unmanned siren - $5.000.000

(!) A fine must be paid and posted on the forum within 24 hours of receiving it on the server or forum, in order to avoid penalty with the faction warn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

                                                                                                    UPDATED - 22.03.2019

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...