Jump to content
Ulpian

Faction Updates

Recommended Posts

[1.0]

 

News Reporters:

 

Program interviu:

 

-se poate acorda interviu de 2 ori pe saptamana ( Marti si Duminica ), intre orele 20:00 - 00:00, incalcarea acestei reguli duce la sanctionarea cu FW sau chiar uninvite.

-cand vine vorba de intercalarea dintre un live si un interviu, vom pune mereu accent pe interviu, acesta avand prioritate, neavand voie ca reporterii sa faca programari de live in aceste 2 zile in inervalul orar 20:00 - 00:00.

- sunteti obligati sa asteptati minim 5 secunde intr-un interviu de la raspunsul intervievatului pentru a pune o noua intrebare, asa se evita spam-ul, la 3 greseli intr-un interviu se sanctioneaza cu avertisment verbal

-trebuie sa dati interviu doar cu adminii / helperii / liderii / co-liderii si membrii de rank 5, cine nu respecta aceasta regula este sanctionat cu uninvite.

-pentru greseli minore (gen: spatiu aiurea / dublu intr-un anunt / interviu, scrierea unor cuvinte fara rost cu litera mare etc) sunt sanctionate cu o amenda.

-poate sa fie doar un interviu pe ora ce sa inceapa maxim de la x:10 pentru a avea timp sa fie finalizat inainte de AG pentru sustinerea acestora. Cel ce da al 2-lea interviu intr-o ora este sanctionat cu FW, iar inceperea interviului dupa x:10 este sanctionata cu o amenda.

 

Program stirile OG-Times:

 

-stirile OG-Times Romania, reprezinta un mod de informare a jucatorilor online despre ultimele modificari, promovari etc. de pe server.

-stirile OG-Times Romania se tin in fiecare saptamana, Duminica ( 19:50 -20:00 ) de catre un membru minim rank 4.

-in timpul stirilor, Anunturile Gratuite o sa fi din start interzise la ora respectiva, cine incalca acest lucru poate fi sanctionat cu FW.

-reporterul care organizeaza stirile o sa fie ales de catre lider sau co-lider, nerespectarea acestei reguli duce la demiterea din factiune.

-reportul care organizeaza este obligat sa anunte tot ce s-a modificat, adaugat, promovat etc in ultima saptamana ( up la admini, helperi, promovari de lider, acumularea a multor zile in anumite factiuni a unor playeri/lideri, update-uri, anunturi, evenimente, renuntari/remov la staff etc.). Se mai poate adauga si idei de la alti admini pe moment.

-membrul care se va ocupa de stire in acea saptamana o sa fie rugat ca la final sa reprezinte tot material scris(pregatit) liderului factiunii sau a managerului de reporteri, pentru verificarea datelor.

 

 

 

->Dupa cum se poate observa mai sus au fost adaugate Stirile OG-times romania prin care o sa fiti informati in fiecare Duminica de diferite lucruri si interviurile care sunt doar pentru admini / heperi / lideri / co-lideri si membrii de rank 5 din factiuni ( am facut acest lucru pentru a invata ceva din urma unui interviu cu un player care a realizat ceva ).

 

 

-Level-ul pentru live a fost marit de la 5 la 10.

-Reporterii sunt obligati sa accepte minim o inrebare pe live a unui player.

 

 

Urmatorul update in cadrul factiunii News Reporters o sa fie vorba despre modificrea anunturilor RP in unele total utile si folositoare si schimbarea locului de live / interviu.

 

 

Mai pe scurt, pentru intelesul tuturor, la interviuri este vorba despre aflarea adevarului/informatiilor de la un jucator care a putut sa realizeze ceva pe server. Este total diferit fata de un LIVE( alte intrebari, alta tematica ). Primul exemplu o sa fie expus Duminica ( 13.08.2017 ) ora 20:05 cand liderul factiunii darkyzor o sa faca interviu cu adminul Ulpian.

 

Prima editie de stiri o sa fie expusa pe server Duminica 13.08.2017 ora 19:50.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[1.1]

 

- Modelul de live la News Reporters a suferit cateva modificari.

- Modelul de interviu la admini, helperi si lider a fost postat pe forum la factiunea News Reporters.

- Mai multe anunturi RP au fost inlaturate si interzise sa se mai foloseasca pe server, urmand sa se adauge altele noi pe viitor.

- Membrii din departamente nu mai au voie sa fure masini de la playeri cand sunt ON Duty, acestia sunt considerati oameni ai legii nu talhari.

- Membrii din departamente nu mai au voie sa ajute playerii la quest-uri cand sunt ON Duty.

- Membrii din departamente pot de astazi sa acorde restrictii doar de free cand este vorba de confiscarea permisului.

- De astazi cand un politist face kamikaze o sa fie sanctionat cu FW.

- O noua barca de politie care apartine de LSPD a fost adaugata in aceasta zona: http://imgur.com/a/8oEUE

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[1.2]

 

- Amenzile acordate playerilor in cadrul departamentelor a fost marite:

 

Condus neregulamentar - 100,000$

Folosirea NOS-ului unei masini - 100,000$

Faruri oprite (stinse) între orele 20:00 si 10:00 - 100,000$   

Nepurtare casca în timpul mersului pe o motocicleta - 75,000$ 

 

- Membrii din departamente nu mai au voie sa abuzeze de /duty ( 2 + ) ca sa nu moara cand cineva il ataca sau alte lucruri.

- Daca un admin foloseste comanda [/endlive], acesta intra si anunta ca nu mai trebuie sa continue iar reportul da iar start la live / interviu o sa fie sanctionat cu un FW.

- In cadrul factiunilor a fost adaugat pe forum un topic nou topic numit "Numele factiunii - Event", prin care ne asteptam ca activitatea jucatorilor sa creaasca in schimbul unei sume de bani.

-"Membrul saptamanii" o sa se faca doar la cererea playerilor daca fac cerere pe forum in noul topic. ( acestia trebuie sa indeplineasca cerintele de acolo ).

- Amenzile din unele factiuni au fost marite.

-Rank-ul de prezentare a stirilor OG-Times a fost scazut de la 4 la 3.

-Reporterii au voie de acum sa accepte maxim 7 intrebari din public.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[1.3]

 

 

- Mai multe amenzi noi au fost adaugate in cadrul factiunilor de tip departament.

- Mai multe editari de imbunatatire au avut loc in topicurile de pe forum la factiuni.( english forum )

- Rapoartele din cadrul factiunilor school instructors au fost marite.

- Fare-ul din cadrul factiunii Taxi LS / LV / SF a fost marit. ( 1000$ ziua si 1500$ noaptea).

- Reporterii vor putea sa accepte de acum maxim 15 intrebari din public (pe live).

- Intrebarile de tip: "parere despre mine, X sau Y" au fost interzise pe live. Un anunt informativ o sa fie dat de reporter inainte inceperii intrebarilor din public.

- Anunturile care promoveaza un player dintr-o factiune au fost interzise total, in schimb anunturile care promoveaza o factiune au fost legalizate.

- Preturile pentru live-uri au fost marite.

- De acum reporterii vor putea da live doar cu playerii ce detin minim level 15.

- Stirile OG-Times respectiv interviurile se pot acorda de acum de un reporter ce are minim rank 3.

- Raportul in cadrul mafiilor a fost marit. In principiu materialele au fost marite si drogurile micsorate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[1.4]

 

-De acum pentru a aplica ca lider la mafie ai nevoie de minim 30 zile intr-o factiune de genu.

-Instructorii vor fi sanctionati cu o amenda daca ofera [/startlesson], fara a fi in timpul unui test sau ofera la un ID gresit.
-Taximetristii nu mai sunt obligati sa anunte pe [/tx] cand preiau o comanda.
-Taximetristii nu mai au voie sa paraseasca masina in timpul serviciului daca au client. Cine incalca acesta regula duce la sanctionarea cu o amenda.
 
Regulamentul general & intern de la School Instructors a fost editat, ce am schimbat:
 
- Am inlocuit ''Paramedic Department'' sau alti termeni ce tin de aceasta factiune cu ''School Instructors''
- La 1.4 am modificat reg. ''Neprezentarea la sedinta va duce la sanctionarea cu faction warn a tuturor membrilor de rank 2-5 si uninvite pentru cei de rank 1'' in ''Neprezentarea la sedinta va duce la sanctionarea cu faction warn a tuturor membrilor.''
- Dacã purtati un skin necorespunzãtor si sunteþi somati de lider / co-lider sã-l schimbati, aveti timp cel mult 30 minute sã va conformati sau veti fi sanctionati.''
- Liderul, co-liderul si adminii din factiune nu sunt obligati sã întocmeascã raportul, este alegerea lor dacã doresc sa acorde licente, spre deosebire de helperi, care trebuie sã efectueze raport injumatatit.
- Data la care se reseteaza raportul de activitate de cãtre lider este menþionatã în topicul 'Anunturi importante' din subforumul factiunii.
1. Prima fraza de inceput a fost rescrisa, erau 2 propozitii ce se repetau.

2. A fost adaugat spoiler pentru testul celor 3 licente

3. A fost sters un model de /ad si lasat doar cel oficial ''Ofer licente autorizate : Gun(200.000$), Fly(150.000$), Boat(100.000$).'', al 2-lea continea si fraza ''minim level 3'' si astfel membrii erau pusi in situatia de a nu sti care e cel corect.

4. La fraza ''Un membru care nu se logheaza in 3 zile (72 de ore) primeste uninvite de la leader.'' a fost adaugata si propozitia  ''Membrii ce au sub 7 zile nu pot depune o cerere de inactivitate.''

5. La ''1.4'' a fost adaugata informatia cu privire la detinerea de droguri / materiale si ca acestea trebuie depuse in 24h de la intrarea in factiune.

6. Categoria ''Sanctiuni'' a fost stearsa iar informatiile de acolo au fost unite cu cele de la ''Regulament general'', acestea incep de la 1.6

7. La 1.6 a fost adaugata fraza ''Pentru abateri ca ''limbaj vulgar / deathmatch'' membrul poate fi sanctionat de admini dar si de catre lider in urma unei reclamatii.''

8. Propozitia ''jignirile usoare ('n00b-ul drq', 'mars', 'esti prost / destept / fraier') se vor sanctiona cu AV.'' a fost adaugata la 1.8

9. Fraza ''neprezentarea la sedinta se va sanctiona cu Faction Warn.'' mutata la 1.2

10. Fraza ''este interzis sa folositi masinile factiunii in scopuri personale, cine incalca aceasta regula primeste Faction Warn.'' mutata la 1.4

11. La 2.1 a fost adaugata fraza ''Odata ce sunteti avertizati sa va schimbati skinul, aveti timp 30 de minute sa faceti asta, altfel sunteti sanctionati conform regulamentului.'' care era pe randul urmator.

12. In regulament avem fraza ''Atunci când se uita la o reclamatie, liderul trebuie sa fie atent la fiecare dovada, având grija ca fiecare dovada sa fie valida (numele jucatorului si serverului sa fie prezente, ora&data sa nu fie mai vechi de 48 de ore, sa nu fie editata). '' din care reiese ca nu se acc. dovezi mai vechi de 48h insa la 3.1 spune: ''respinge reclamatiile care nu au dovezi, sau dovezile sunt mai vechi de 24 de ore. '' daca e 48h am modificat eu.

12. Adaugata info. ''3.5 Pentru abateri ca limbaj vulgar / deathmatch abuz de functie membrul are dreptul de a face o reclamatie colegului de factiune, nu se accepta PM acordat liderului.''

13. La 4.1 adaugata fraza ''si a caror licenta este expirata, licentele nu pot fi prelungite cand ajung la un anumit numar de ore.''

14. La 4.7 adaugata fraza ''Dovezile ce contin testul pot fi realizate si dupa acordarea testului.''

15. La 4.8 ''In timpul unui test, instructorul, nu are dreptul de a raspunde la telefon chiar daca este cautat de alt client.'' am adaugat fraza ''se include si cazul in care membrul vorbeste prin sms''.

16. La ''Amenzi'' la categoria ''amenda pentru afaceri pe /f'' adaugata fraza ''(fraze precum ''cat costa un Infernus?'' / ''Cu cat sa dau un Bullet cu 5000 de kilometri?'' ''Cine imi poate da 5kk?'' nu sunt sanctionate)''

16. LA ''Caps-lock pe /f /in = 5.000.000$ a fost adaugata fraza '' (se accepta scrierea cu caps-lock a unor nume proprii sau a unor cuvinte cu mai putin de 4 litere)''

17. La Greseala ID la folosirea comenzii /givegun = 5.000.000$ a fost aduagata fraza '' (se include si situatia in care oferiti ''/givegun'' de mai multe ori unui client)''

18. La Folosirea unui skin necorespunzator = Faction Warn + amenda 2.000.000$ adaugata fraza '' (daca trec 30 de minute de cand membrul a fost avertizat / a primit reclamatie)''

19. Restu propozitiilor de la ''Alte reguli'' au fost sterse ele fiind introduse in categoriile potrivite, de ex: ''Afacerile / Caps-Lock-ul nu sunt acceptate pe chat-urile factiunii.'', amenda e la categoria respectiva, nu e nevoie de informatia aceea scrisa inca odata la ''Alte reguli''

19. ''Test pentru o licenta incomplet / ce nu respecta modelul oferit pe forum = 5.000.000$'' amenda a fost scoasa deoarece pentru asa ceva la ''Teste verificate'' se da FW.

21. Propozitia ''Nu aveti voie sa sustineti testele pe [/c] [/wt] [/sms] etc, riscati Faction Warn.'' de la ''Alte reguli'' a fost mutata la categoria 4. Reguli legate de licente adica 4.7

22. La 4.3 adaugata fraza ''Licentele pentru un coleg se acorda cu bani / test, insa acestea nu sunt contorizate la raport.''

- am modf. la 2.1 (are timp 24h sa schimbe skin, nu 30 cum era acum)

- adaugata amenda pentru ''acordarea mai multor teste pt licente in acelasi timp''

- la 4.6 Membrii nu au dreptul de a oferi bani / servicii playerului ce urmeaza sa cumpere licentele (ex: iti dau 500.000$ daca cumperi licentele?).  Licenta poate fi achitata de catre un alt player, insa niciodata de catre instructor.

- la amenda pentru spam am adaugat (pentru 4 randuri scrise consecutiv / la diferenta de 3-5 secunde intre randuri)

Share this post


Link to post
Share on other sites
[1.5]

 

-Modificata o regula in cadrul departamentelor care le interzice sa zica pe /d "Nu" cand cineva intreaba daca sunt restrictii la free.

-Liderii care nu stau minim 60 zile cu functia vor fi scosi cu 150 FP.

-In cadrul factiunii School Instructors, Regulamentul general ( care se afla in cadrul topicurilor de pe forum ) a fost mutat la Regulamentele factiunii. Regulamentul intern a fost mutat in cadrul topicurilor de pe forum.

-Raportul in cadrul factiunii News Reporters a fost marit.

-Raportul in cadrul factiunii TCC a fost marit.

-Corectarea unor mici greseli de scriere.

-Interviurile au fost scoase de pe server.

-La fiecare factiune de tip taxi a mai fost adaugate 2 masini de tip Sultan si inca 2 de tip Premier / Cabbie.

-Raportul in cadrul factiunilor Paramedic au fost marite.

-Rapoartele in cadrul factiuninii FBI si NG au fost micsorate.

-Membrii departamentelor au datoria sa someze un jucator în maximum 5 minute.

-In cadrul departamentelor a fost schimbat modul de acordarea a wanted-ului pentru "condus neregulamentar". Mai multe informatii in regulament.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[1.6]  - 26.11.2017

 

-Raportul in cadrul factiunilor School Instructors a fost micsorat ( 22.10.2017 ).
-Faction punish-ul a fost marit de la 30 la 40. ( 10.11.2017 ).
-Raportul in cadrul factiunilor de tip Taxi a fost marit. ( 10.11.2017 ).
-Nu aveti voie sa cereti bani pentru live daca sunteti rank 1, cine nu respecta aceasta regula o sa fie sanctionat cu FW la prima abatere urmat de uninivite. ( 11.11.2017).
-Adaugarea unui text informativ despre procedeul de rank up cand un player primeste FW.(25.11.2017).
-De astazi liderii care vor sa faca inactivitate trebuie sa se asigura ca un co-lider se va ocupa de factiune in lipsa lui, in caz contrat poate sa isi piarda functia.(26.11.2017).
-Este obligatoriu pentru un lider sa deschida aplicatiile si sa recruteze atunci cand are 5 locuri libere. (26.11.2017).
-Un lider nu are voie sa tina un co-lider in functie daca este inactiv, nu se ocupa de factiune etc.. In cazul unei verificari de catre un manager, liderul risca sa fie sanctionat pentru acest fapt.(26.11.2017).
 
Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, in perioada 27.11.2017 - 3.12.2017 se vor schimba urmatoarele:
 
-Toate masinile de la toate factiunile vor fi pentru rank 1.
-Toate rapoartele de activitate de la toate factiunile vor fi injumatatite. Nu se va edita si in [/raport] pe joc doar pentru o saptamana, fiecare isi poate face calculul.
-Toate amenzile de la toate factiunile vor fi acordate pe jumatate, fara sa se faca editari pe forum pentru o saptamana.
-Fiecare membru poate purta orice skin doreste ( fara sa fie sanctionat ) inafara de cel de co-lider / lider.
-Orele minime de intrare in factiune se vor lua pe jumatate in perioada respectiva.
-Testerii / responsabilii pot fi alesi de catre lider incepand cu rank 2, doar saptamana asta. Pe forum nu se va edita nimic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[1.7] - 22.12.2017
 
- Cerintele de a aplica la lider au fost marite. ( 7.12.2017 ).
- Modelul de a aplica la lider a fost modificat. ( 7.12.2017 ).
- Raportul in cadrul mafiilor a fost marit din cauza lipsei de materiale. (22.12.2017)/
- Liderii sunt obligati sa faca minim o sedinta pe luna. ( 22.12.2017).
- Liderii de mafii pot sa bage intr-o luna calendaristica minim 4 co-lideri, la faciunile pasnice / mixte au ramas tot 3. ( 22.12.2017 ).
- In perioada de Craciun, membrii din factiunea News Reporters vor plasa noi anunturi speciale pentru sarbatori. (22.12.2017 ).
- Daca un politist este prins ca incearca sa fraudeze raportul(playerii care fac spray) si politistul sta sa se omoare intre ei pentru a primi punct la raport, o sa fie sanctionat cu FW la prima abatere, a doua direct uninvite. (22.12.2017).
 
Cu ocazia sarbatorilor in perioada 24.12.2017 - 7.01.2018 se vor face urmatoarele schimbari.
 
-Toate masinile de la toate factiunile vor fi pentru rank 1.
-Toate rapoartele de activitate de la toate factiunile vor fi injumatatite. Nu se va edita si in [/raport], pe joc doar pentru doua saptamani, fiecare isi poate face calculul.
-Toate rapoartele de activitate de la toate factiunile vor fi optionale. Playerii le pot face doar daca vor sa primeasca rank up.
-Toate amenzile de la toate factiunile vor fi acordate pe jumatate, fara sa se faca editari pe forum pentru doua saptamani.
-Fiecare membru poate purta orice skin doreste ( fara sa fie sanctionat ) inafara de cel de co-lider / lider.
-Testerii / responsabilii pot fi alesi de catre lider incepand cu rank 2, doar saptamana asta. Pe forum nu se va edita nimic.

 

 

Programul de war-uri:

 

Incepand cu data de: 25.12.2017 pana pe 29.12.2017 war-urile o sa fie dezactivate.

Incepand cu data de 1.01.2018 pana pe data de  2.01.2018 ( inclusiv ) war-urile o sa fie dezactivate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[1.8] - 3.02.2018

 

- Adaugarea comenzii [/empgun] in cadrul departamentelor. 31.12.2017
- Membrii din News Reporters nu mai au voie sa dea anunturi RP care nu se afla pe lista de pe forum. ( 27.01.2018 ).
- Un player poate sa dea live o singura data pe saptamana. Membrii din News Reporters nu mai au voie sa dea de 2 ori live cu un player in aceeasi saptamana. (27.01.2018 ).
- Membrii din taxi nu mai au voie sa multumesaca pe [/tx] cand un coleg din alta factiune anunta ceva ( radar, aglomeratie, etc.). ( 27.01.2018 ).
- HQ-ul factiunii Hitman Agency a fost mutat langa aeroportul parasit din Las venturas (3.02.2017).
- Membrii care fac parte din LSPD/LVPD/SFPD nu mai au voie sa se duca dupa playerii care au wanted fara drept de predare intre rank-urile 1-4.(3.02.2017).
- Membrii care fac parte din LSPD/LVPD/SFPD pot sa se duca dupa playerii fara drept de predare doar incepand cu rank 5.(3.02.2017).
- Membrii care fac parte din NG nu mai au voie sa se duca dupa playerii care au drept de predare. Exceptie doar in cazul in care playerul vine si ii cere sa il aresteze.(3.02.2017).
- Membrii care fac parte din FBI nu mai au voie sa se duca dupa playerii care au drept de predare. Exceptie doar in cazul in care playerul vine si ii cere sa il aresteze.(3.02.2017).
- Membrii care fac parte din FBI au voie incepand de la rank 1 sa confiste drogurile, sa faca controale de rutina.(3.02.2017).
-Membrii facțiunii „F.B.I.”, nu vor avea voie să confiște droguri de luni până vineri, în intervalul orar 18:00 - 23:00, orice alte ore, în afara celor menționate de mine anterior, vor oferi posibilitatea membrilor pentru a confisca droguri și implicit face controale de rutină. În cazul zilelor de sâmbătă și duminică, membrii facțiunii „F.B.I.”, vor avea posibilitatea să confiște droguri în orice moment al zilei, fără a avea parte de vreo restricție.
- Raportul in cadrul departamentelor a fost editat ( LSPD/LVPD/SFPD - am micsorat arestarile si am crescut amenzile/permisele confiscate | FBI - am scazut arestarile ca pe viitor sa bagam la raport droguri confiscate. | NG - am crescut raportul de arestari).(3.02.2017).
- De acum membrii FBI vor putea face controale de droguri cand doresc, singura interdictie fiind prezentata mai sus.(3.02.2017).
- Hunterul/hydra poate fi folosit doar de membrii FBI / NG, incepand cu orice rank; LSPD-LVPD-SFPD, incepand de la rank 5.(3.02.2017).

Share this post


Link to post
Share on other sites
[1.9] - 6.03.2018

 

Nu aveti voie sa trageti in mafiotii care sunt pe turf atat timp cat voi sunteti in afara acestuia. (9.03.2018).

Mafiotii care ies intentionat de pe turf o sa fie sanctionati. (9.03.2018)

Membrii FBI nu mai au voie sa faca controale de rutina pe colegii din departamente.(15.02.2018).

Membrii din TCC sunt obligati de acum sa faca poza si dupa ce tracteaza o masina.(20.02.2018).

Liderii / co-liderii care pun membrii sa joace cu hack-uri in mafii, pot fi sanctionati cu LeaderWarn / Uninvite.(23.02.2018)

Factiunea F.B.I pot organiza mandate de perchezitie cu acordul liderului / co-liderului ( http://forum.og-times.ro/index.php?/topic/35652-fbi-mandate-de-perchezi%C5%A3ie/ ). ( 24.02.2018)

Culoarea masinilor de la factiunea Tow Car Company a fost schimbata.(2.03.2018).

Sloturile din cadrul factiunilor de tip Taxi au fost marite la 60. ( 2.03.2018).

Sloturile din cadrul factiunilor de tip Paramedic au fost marite la 60. (2.03.2018).

Managerii au inceput sa raspunda in aplicatiile de lider spunandu-va cauzele care va impiedica sa ajungeti in functie. Acest lucru nu se intampla la toti. ( 3.03.2018).

Liderii vor avea un "lider care ii reprezinta pe toti" - Liderul lunii, ales in mod democratic la sectiunea "staff area" de pe forum votat de catre lideri / helperi / admini. (4.03.2018).

Noul lider al lunii este Georginna, care are mandat incepand de pe 4.03.2018 pana pe 25.03.2018, deoarece este prima data si suntem inca in teste. Urmatorul o sa aibe mandat de o luna. (4.03.2018).

Sloturile din cadrul factiunilor de tip departament au fost marite la 50.(6.03.2018).

Sloturile din cadrul factiunilor de tip School Instructors au fost marite la 60. (6.03.2018).

Share this post


Link to post
Share on other sites
[2.0] - 17.03.2018

 

- Reporterii sunt obligati sa faca o poza / sa filmeze cand folosesc comanda [/endlive] + mesajul de la sfarsit. ( 10.03.2018).

- Daca un membru a primit 5 amenzi ( platite / neplatite ) pe parcursul a 7 zile acesta va fi sanctionat cu un Faction Warn.( 12.03.2018).

- Amenzile din cadrul tuturor factiunilor au fost marite.(17.03.2018).

 

 

Reguli schimbate in cadrul Regulamentului Liderilor http://forum.og-times.ro/index.php?/topic/36285-regulamentul-liderilor/

 


- Abuzurile / nerespectarea minima de 60 zile în fruntea unei factiuni duce la demiterea cu 200 FP.

- Liderii care renunta în mai putin de 60 zile, nu vor mai avea sansa sa reaplice timp de 5 luni ( 150 zile).

- Liderii care renunta dupa 60 zile, vor putea reaplica deabea dupa 2 luni ( 60 zile ).

- Liderii de mafii nu mai au voie sa lipseasca neanuntat de la war-uri.

- Liderii nu mai au voie sa ierte membrii de la sanctionare.

- In Regulamentul Liderilor au fost aduse mai multe modificari care faceau referire la forum, iar acum se practica pe slack-ul dedicat liderilor.

- Modificarea topicurilor de pe forum, se vor face doar cu acordul managerului de factiuni / admin 6.

- Adaugarea unui topic pe forum se poate face doar cu acordul unui manager factiuni.

- Un co-lider trebuie sa aibe aceeasi activitate ca un lider (forum / panel / server ), acestia fiind nevoiti sa ajute membrii factiunii cand li se cere. Refuzarea sau comportamentul agresiv asupra unui membru trebuie sanctionat de catre lider.

- Co-liderii pot primii si alte sanctiuni ( FW, uninvite ) pe langa rank down cand sunt inactivi, au un comportament agresiv sau sunt neimplicati. Acesta decizie o sa fie mereu discutata cu un manager inainte de aplicare.

- Responsabilii dintr-o factiune nu mai au voie sa ierte membrii de la acordarea unei sanctiuni. Nerespectarea acestei reguli, are urmari grave. (  -- iertarea colegilor de a fi sanctiuni duce la sanctionarea cu FactionWarn. ).

- Liderii sunt obligati mereu cand resping pe cineva sa acorde un motiv real.

- Orele minime pentru a aplica in factiuni au fost marite:

 

   -- Pasnice (Taxi, News Reporters, School Instructors, Paramedic): minim 60 ore jucate  

  -- Mafii: minim 50 ore jucate 

  -- Departamente (LSPD, LVPD, SFPD, FBI, NG): minim 70 ore jucate 

  -- Mixte (Hitman Agency): 80 ore jucate 

Exemple:

- un jucator care a parasit LSPD pentru abuz de functie / fraudarea raportului nu va mai putea intra în LVPD/SFPD/FBI/NG niciodata.

- un jucator care a parasit Taxi LV pentru abuz de functie / fraudarea raportului nu va mai putea intra în Taxi LS/SF niciodata. 

- un jucator care a parasit Los Vagos pentru abuz de functie / fraudarea raportului nu va putea intra în orice mafie niciodata.

 

 

 -Liderii sunt obligati sa organizeze sedinte în functie de factiunea pe care o conduc:

    -- Liderii de la departamente - trebuie sa organizeze saptamânal câte o sedinta.

 

    -- Liderii de la pasnice - trebuie sa organizeze 2 sedinte pe luna.

 

    -- Liderii de la mafii - trebuie sa organizeze o sedinta pe saptamâna.

 

      -- Liderii de la mixte - trebuie sa organizeze saptamanal o sedinta.

 

-Membrii care nu pot ajunge la o sedinta saptamânala pot realiza o învoire. Doar membrii de rank 2 sau mai mare pot realiza o astfel de cerere, fiecare având dreptul la:

 

     --Membrii din departamente: 2 învoiri pe luna.

 

     --Membrii din pasnice: o învoire pe luna.

 

     --Membrii din mafii: o învoire pe luna.

 

     --Membrii din mixte: 2 învoiri pe luna.

 

-Resetarea raportului de activitate se face in mod obligat de catre lideri in ziua de joi sau vineri.

-Evidenta + resetarea se va face obligat ori joi / ori vineri.

-Membrii ce au sub 14 zile, au fost banati 60 zile pentru coduri sau au facut abuz / nu au tratat cu seriozitatea factiunea vor fi demisi întotdeauna cu Faction Punish, nerespectarea acestei restrictii duce la sanctionarea liderului. 

-Liderii sunt obligati sa îi demita pe membrii care si-au pus demisia atat timp cat voi activati pe server, fara a mai astepta cele 24 ore.

-Liderii sunt obligati ca la o cerere de demisie sa puna in paranteza câte FW-uri avea la momentul demisiei. Ex: Demis la cerere (2/3 FW's).

-Promovarea trebuie sa fie in mod egal pentru toti membrii unei factiuni. Liderul este obligat ca în regulamentul intern sa aibe o categorie speciala prin care sa specifice cum acorda rank up.

  --Daca faceti parte dintr-o factiune de tip departament: puteti opta pentru rank up doar la sedinta sau in fiecare zi ( depinde cum ii gasiti pe server ).

 

  --Daca faceti parte dintr-o factiune de tip pasnica:  puteti opta pentru rank up in timpul fiecarei zi.

 

  --Daca faceti parte dintr-o factiune de tip mafie: puteti opta pentru rank up in timpul fiecarei zi.

 

  --Daca faceti parte dintr-o factiune de tip mixta: puteti opta pentru rank up doar la sedinta sau in fiecare zi ( depinde cum ii gasiti pe server ).

 

 

 

- În cazul în care aveti optiunea de a da rank up la sedinta, daca membrul care trebuie sa primesca up are invoire, puteti sa îi dati când revine( în timpul saptamânii).

 

 

 Atentie!

 

In perioada 19.03.2018 - 25.03.2018 raportul in cadrul factiunilor este optional. Cei care doresc sa primeasca rank up, trebuie sa il faca.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[2.1] - 31.03.2018
 
 
Programul de sărbători:
 
Perioada 31.03.2018 - 6.04.2018:
 
- Raportul de activitate în cadrul facțiunilor o să fie înjumătățit. Nu se va edita în [/raport] pe joc pentru o săptămână, fiecare își poate face calculul.
- Orele de intrare în facțiuni vor fi înjumătățite, liderii au voie să accepte și cu 10 ore în pașnice, 25 în departamente etc.
- Nu se vor desfășura ședințe obligatorii. Dacă cumva liderul nu își face norma de ședințe pe lună, nu o să fie sancționat.
- Toate mașinile de la facțiuni o să fie de la rank 1.
- Toate amenzile vor fi înjumătățite(fără a face editări pe forum).
- Nu mai este restricție la skinuri. Fiecare membru poate purta orice skin.
 
Perioada  6.04.2018 - 13.04.2018:
 
În această periodă toate specificațiile din perioada 31.03.2018 - 6.04.2018 vor fi aplicate și în perioada 6.04.2018 - 13.04.2018, cu o singură excepție, rapoartele de activitate pe lângă faptul că sunt înjumătățite vor fi si opționale.(îl vor face doar cei care doresc să primească rank up),
 
 
- O dovada o sa fie valabila doar 24 ore, (o zi). - 20.03.2018
-Unui lider îi este interzis sa faca posturi de pe conturi secundare altor lideri. Daca exista conflicte, se pot rezolva alaturi de un manager.
 ( 23.03.2018).
Unui lider îi este interzis sa vorbeasca cu membrii din factiunea pe care o conduce pentru a face posturi altui lider doar ca sa fie sanctionat.
 ( 23.03.2018).
-Un lider nu are voie sa ameninte alti playeri / lideri / helperi / admini cu diferite chestii ( te scot din functie, pun membrii pe tine etc.).  ( 23.03.2018).
 
 • Orele la factiuni au fost iar schimbate:
 
Pasnice (Taxi, News Reporters, School Instructors, Paramedic): minim 20 ore jucate  
 
Mafii: minim 30 ore jucate
 
Departamente (LSPD, LVPD, SFPD, FBI, NG): minim 50 ore jucate
 
Mixte (Hitman Agency): 80 ore jucate
 
 Los Santos Council ( Primărie): minim 20 ore jucate și maxim level 25.

 

 • Sedintele au fost editate:
 
Liderii de la departamente - trebuie sa organizeze 3 sedinte pe luna.
 
 
Liderii de la pasnice - trebuie sa organizeze 2 sedinte pe luna.
 
 
Liderii de la mafii - trebuie sa organizeze o sedintă pe luna.
 
 
Liderii de la mixte - trebuie sa organizeze 3 sedinte pe luna.
 
O noua factiune a fost adaugata pe server. Regulamentul general il gasiti aici: http://forum.og-times.ro/index.php?/topic/36613-los-santos-council-regulament-rules/ | iar Regulamentul Intern il gasiti aici: http://forum.og-times.ro/index.php?/topic/36644-los-santos-council-regulament-intern/
-Vor fi scutiti de testare (pentru intrare in factiune) adminii care au manager la factiunea respectiva si adminii 6, dar si jucatorii care vor primi functia de co-lider imediat dupa apartenenta la grup. 
- Adminii / helperii nu au voie sa intre in noua factiune Los Santos Council.
 
 
 
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

[2.2] - 2.06.2018

 

Programul facțiunilor pe perioada 1 iunie - 29 iunie:

 

Rapoartele au fost scăzute la toate facțiunile, înafară de mafii.

War-urile o să fie oprite în data de: 12 iunie, 26 iunie și 27 iunie.

Rapoartele o să fie opționale în perioada: 8.06.2018 - 15.06.2018 și 22.06.2018 - 29.06.2018.

 

 

Modificări în cadrul facțiunii News Reporters:

 

 

Au fost adăugate anunțurile politice, care îi informeaza pe jucători despre noile reguli apărute pe server(facțiuni, regulamentul general), anunțuri care fac referire la deschiderile de aplicații la designer, moderatori, lider etc..

 

Reporterii trebuie să respecte un anumit program pentru fiecare anunț pe care îl dă astfel:

 

       Anunțuri roleplay:  începând cu ora 12 noaptea(00:00) până la 12 ziua(12:00).

       Anunțuri politice: începând cu ora 20:00( 8 seara) până la 12 noaptea(00:00).

       Anunțuri de promovare: incepând cu ora 12 ziua(12:00) pâna la 12 noaptea(00:00).

 

 

          Prețurile din live-uri au fost mărite:

 

              --level 15-20: 15.000.000$

             --level 20-25: 20.000.000$

             --level 25-30: 30.000.000$

             --level 30-35: 35.000.000$

           --level 35+: 45.000.000$

 • Se poate lua live doar unui player care are minim level 15 si care are: minim rank 3 la activ intr-o facțiune  minim rank 5 în FH într-o facțiune ; este tester / responsabil / lider / helper / admin.
 • Se poate da live doar odată la 2 ore.
 • Reporterul care organizează știrile OG-Times o să fie ales de către lider și în următoarea săptămâna, acesta o să aibe raportul înjumătățit.
 • Știrile OG-times pot fi organizate de acum și de membrii cu minim rank 2.

 A fost creeat un nou regulament la facțiunea NR, din care se poate învăța mult mai bine: http://forum.og-times.ro/index.php?/topic/39216-news-reporters-regulament-general-general-rules/

 

În cazul departamentelor a fost adăugată o noua regulă: 

 

 • Poliţiştii on-duty nu au voie să folosească nos, acest lucru va duce la sancţionarea cu FWarn. În cazul în care un poliţist este off-duty şi foloseşte nos, poate fi somat de către un alt poliţist on-duty şi să primească amendă pentru nos. În cazul neconformării, poliţistul care l-a somat îi va putea face o reclamatie poliţistului off-duty la facţiune şi va fi sancţionat cu FWarn

Share this post


Link to post
Share on other sites

[2.3] - 21.07.2018

 

 

Programul ședințelor a fost editat astfel: 

 

-- Liderii de la departamente - trebuie să organizeze 2 ședințe pe lună.

-- Liderii de la pașnice - trebuie să organizeze o ședință pe lună.

-- Liderii de la mafii - Nu sunt obligați să organizeze ședinte, însă la alegere pot realiza maxim 2 pe lună optionale.

-- Liderii de la mixte - trebuie să organizeze 2 ședințe pe lună.

 

 

Membrii facțiunii F.B.I., nu mai au voie să confiște droguri de luni până vineri, în intervalul orar: 12:00 - 17:00.

 

Rapoartele din cadrul facțiunilor a fost mărit - 29.06.2018

 

Raportul a suferit mici editări în cadrul departamentelor. 12.07.2018.

 

Fare-ul care este setat de membrii facțiunii Taxi, a fost mărit astfel: 2.000$ ( 9:00 - 20:00 ), și 3.000$ ( 20:00 - 9:00 ).

 

Membrii care fac parte dintr-o factiune mixtă, pot face o singură învoire la ședință într-o lună.

 

Mafiile nu mai au ședinte obligatorii, însă la alegere un lider poate organiza maxim 2 ședinte pe lună opționale.

 

Membrii care fac parte din mafii, nu mai au nevoie de a face o învoire pe forum, dacă nu pot ajunge la ședință.

 

Se poate folosi order în afară war-urilor doar cu acordul liderului/co-liderului. Membrii ce se folosesc de materialele/drogurile facţiunii fără acordul liderului/co-liderului vor fi sancţionaţi cu FW sau uninvite în funcție de cantitatea de materiale/droguri folosite. (Regula a fost rescrisă).

 

În cadrul mafiilor în topicul Event de pe forum, a fost adăugat un al 3-lea event (Skill event), prin care mafioții vor fi premiați dacă fac minimum 5 best-uri, până la 20 best-uri. Mai multe informații, le găsiți în acel topic.

 

În cazul unui war în care mafia adversă nu are lider, vor fi luate în considerare și scorurile de tip 0-0.

 

Un membru nu este obligat să participe în prima zi în care intră în facţiune dacă în seară respectivă sunt war-uri, fiind alegerea lui dacă va participa sau nu. Dacă membrul alege să participe și nu îndeplinește numărul minimum de war-uri o să fie sancționat ca restu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[2.4] - 26.08.2018

 

 

- Liderii care vor să renunțe la funcția pe care o dețin, trebuie să anunțe cu minimum 3 zile înainte de a părăsii facțiunea. în acest timp, aplicațiile se vor deschide și se va alege alt lider. Între timp, liderul trebuie să se ocupe în continuare de facțiune până când o să fie ales altul, - 2.08.2018

 

- Raportul în cadrul mafiilor a fost micșorat pe partea cu drogurile datorită noului update. - 21.08.2018.

 

-Mandatul unui primar a fost mărit de la 2 luni(60 zile), la 3 luni(90 zile). - 22.08.2018

 

-Facțiunile de tip School Instructors: de la 60 sloturi au fost setate 50 sloturi.

 

--Facțiunea Los Santos Council: de la 35 de sloturi, au fost setate 40 de sloturi.
 
-Facțiunea Tow Car Company: de la 55 sloturi, au fost setate 50 sloturi.
 
-Factiunea Hitman Agency: de la 55 sloturi, au fost setate 60 sloturi.
 
-Facțiunea News Resporters: de la 45 sloturi, au fost setate 40 sloturi.
 
-Licențele au fost scumpite astfel: Licenta de gun: 1.000.000$(1kk). | Licența de fly: 500.000$ (500k) | Licența de boat: 250.000$ (250k). - 23.08.2018
 
-Membrii din Hitman Agency, pot să folosească cuțitul din dotare la omorârea playerilor care sunt complet singuri și fără să fie afk. - 24.08.2018

Share this post


Link to post
Share on other sites

[2.5] - 28.09.2018


 


-Raportul în cadrul a mai multor facțiuni a fost micșorat odata cu începerea noului an școlar. - 7.09.2018


-Activitatea obligatorie a unui lider a scăzut de la 5 ore la 4 ore. - 7.09.2018


-Programul war-urilor a fost schimbat: 20:00 - 22:00 - 11.09.2018


-Programul de interdicție de suspendare a drogurilor, pentru membrii FBI a fost editat astgel: 18:00 - 23:00.


-Activitatea obligatorie a unui co-lider este de 3 ore pe săptămână.


-Slotuile în cadrul mafiilor au scăzut la 25.


-Zilele unui membru dintr-o facțiune nu se vor mai reseta la intrarea unui lider nou, acesta poate primi rank up dacă are zilele necesare + raport. 27.09.2018


-Sloturile în cadrul facțiunilor Taxi și Paramedic Department au fost scăzute la 50. 27.09.2018


-Liderii nu mai au voie să pună admini co-lideri fără aprobarea managerului de facțiuni sau interimarul acestuia(când este cazul). - 27.09.2018


-Inactivitățile(pe o cerere) se pot pune de acum de maximum 5 zile( nu 7 cum era înainte). - 27.09.2018


-În cadrul facțiunilor de tip School Instructors au fost setate 40 sloturi. 27.09.2018


-Salariile în cadrul facțiunilor a devenit optională(liderul alege dacă le dă sau nu), însă dacă un singur player cere să primească salariul, acesta trebuie să le ofere obligatoriu. 28.09.2019


-Zilele de așteptare pentru promovarea în rank a fost editate în funcție de fiecare categorie de factiune(departamente/mafii/pașnice/mixte):
Departamente:

     -- Rank 2 se poate primi după 14 zile de la intrarea în facțiune.

     -- Rank 3 se poate primi după 7 zile de la ultima promovare.

     -- Rank 4 se poate primi după 7 zile de la ultima promovare.

     -- Rank 5 se poate primi după 21 zile de la ultima promovare.

Pașnice:

     -- Rank 2 se poate primi după 14 zile de la intrarea în facțiune.

     -- Rank 3 se poate primi după 7 zile de la ultima promovare. 

     -- Rank 4 se poate primi după 14 zile de la ultima promovare.

     -- Rank 5 se poate primi după 14 zile de la ultima promovare.

Mafii:

     -- Rank 2 se poate primi după 7 zile de la intrarea în facțiune.

      -- Rank 3 se poate primi după 7 zile de la ultima promovare.

     -- Rank 4 se poate primi după 7 zile de la ultima promovare.

     -- Rank 5 se poate primi după 7 zile de la ultima promovare.

Mixte:

     -- Rank 2 se poate primi după 7 zile de la intrarea în facțiune.

     -- Rank 3 se poate primi după 7 zile de la ultima promovare.

     -- Rank 4 se poate primi după 14 zile de la ultima promovare.

     -- Rank 5 se poate primi după 21 zile de la ultima promovare.


Share this post


Link to post
Share on other sites

[2.6] - 5.10.2018


 


Legea nr: 7 - Anularea sancțiunilor • Prin anularea sancțiunilor se înțelege plata făcută de un anumit membru pentru acordarea de clear FactionWarn sau Avertisment.
 • Acest lucru se face prin depunerea unei sume de bani în seif de către orice membru, urmând să facă o poză, ca să o folosească pe forum când urmează modelul din topicul "Anularea sancțiunilor" din cadrul facțiunii din care fac parte.
 • Fiecare membru poate opta pentru 3 opțiuni: 

​                              1.Ștergerea unui FW prin anularea prelungirii de așteptare pentru promovarea în rank:


 


Cei care vor opta pentru această opțiune, vor putea primi imediat rank up, după ce primește clear doar dacă acesta are raportul îndeplinit pentru rank-ul respectiv și zilele necesare.


-- Un membru din mafie are rank 2 și 14 zile, primește un FW, acesta alege să șteargă FW, o să primească imediat și rank up dacă are raportul.


--  Un membru din mafie are rank 3 și 19 zile, primește un FW, acesta alege să șteargă FW, o să primească rank up la 21 zile.


-- Un membru din Taxi, are 13 zile și rank 1, primește FW, acestă alege să îl șteargă, o să primească rank up următoarea zi.


 


2.Ștergerea unui FW fără anularea prelungirii de așteptare pentru promovarea în rank.


 


Cei care vor opta pentru această opțiune, nu vor putea primi imediat rank up, după ce primește clear deoarece acesta a selectat opțiunea mai ieftină(nu anuleaza zilele acelui FW).


-- Un membru din mafie are rank 2 și 14 zile, primește un FW, aceta alege să șteargă FW, o să primească peste 7 zile de la primirea acelui FW, chiar dacă l-a șters, adică la 14 + 7=21(la 21 zile ia și rank up).


 


3.Ștergerea unui AV


Cei care vor opta pentru această optiune, vor putea scăpa de AV-ul actual. Dacă faceti 2 av, nu o să puteți șterge pentru a amâna un FW.

 


  • Prețurile pentru variante sunt următoarele: pentru varianta 1 se plătește pentru o singură zi de FW 8.000.000$(8kk) | pentru varianta 2 se plătește pentru o singură zi de FW 7.000.000$(7kk) | pentru varianta 3 se plătește suma de 10.000.000$(10kk), pentru un singur AV. Calculul se face foarte ușor: dacă mai aveți 5 zile de FW și optați pentru varianta 1, se face calculul 8(cât costa o zi de FW)x5(zilele rămase din FW)=40(suma în "kk" pe care trebuie să o plătiți).
 • Nu se poate plăti mai puțin doar pentru a scădea din zilele de FW

         

 


         -- Dacă mai ai 2 zile din FW, nu puteți plătii 7kk/8kk pentru a scădea o zi.. Trebuie plătită exact suma până la clear, în exemplu de față 14kk/16kk.


         -- Dacă mai aveți 6 zile din FW, nu puteți plăti pentru clear 5 zile(35kk/40kk). Trebuie să oferiți toată suma, adică 42kk/48kk.


  • În unele situații anumite sancțiuni de tip FW, nu se vor putea șterge chiar dacă plătiți deoarece se consideră prea grave. Mai jos este prezentată lista completă din toate facțiunile:

 


-- Sfidarea/amenințarea/jignirea a unui lider/co-lider/coleg | ceartă pe chat-ul facțiunii | Deathmatch în masă | Neascultarea ordinelor impuse de superior | Neprezentarea dovezilor de la teste(school instructors) | Lipsă dovezi licențe(shool instructors) | Lipsa unor dovezi prin care s-a oferit arma jucătorilor(school instructors) | Oferirea banilor înapoi a clientului(taxi/News Reporters) | Folosirea a materialelor / drogurilor aiurea(mafii) | Nerespectare fare intenționat(taxi) | news aiurea(NR) | tractare incorectă(TCC) | Tractare fără dovadă | folosirea comenzilor fără acordul unui player(LSC) | Nerespectarea prețului de heal(paramedic) | pătrunderea abuzivă în hq-uri(hitman) | /news aiurea(NR) | anunțurile date ce au legătura cu un player(NR) | news aiurea(NR) | postarea unui news perosnal(NR) | plasarea anunțurilor în intervale greșite(NR) | [/turn off] la AG(NR) | [/news] în live | preț diferit la live(NR) | folosirea Hydra în mod incorect(PD) | wanted/permis/amendă dat/luat aiurea(PD) | kamikaze(PD) | [/clear] aiurea | Arestarea unui jucător cu drept de predare(PD) | Acordare wanted pe dovezi mai vechi de 5 minute(PD) | acceptarea unei întrebări de tip părere(NR)


 


  • Toate cazurile prezentate mai sus, nu se vor putea șterge chiar dacă plătiți. În rest, toate cazurile prezentate în regulamentul intern/general al facțiunilor se poate plătii pentru a lua clear inclusiv av-ul.
 • Liderul o să aibe în mod limitat voie să respingă anumiți playeri de la acordarea de clear FW, doar după ce se consultă cu un manager, acesta acordând banii înapoi membrului. 
 • În cazul în care un membru se folosește de toate cele spuse mai sus, pentru a abuza/a se da smecher etc., liderul are voie să îl  respingă cererea de clear și în cazuri mai grave să îl dea afară din facțiune.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[2.5] -  8.12.2018

 

- Liderii nu mai au voie să folosească fake afk.(25.10.2018)

- Prețul pentru anularea sancțiunilor a fost mărit astfel: Varianta 1: 9.000.000$ | Varianta 2: 8.000.000$ | Varianta 3: 15.000.000$. (18.10.2018).

- Playerii care nu citesc regulile de anularea a sancțiunii înainte de a depozita banii și aceștia fac greșeli, nu li se vor mai restituii banii. (18.10.2018)

- Jucătorii sunt obligați să depoziteze banii cu [/pagesize 20]  + [/timestamp] activat. (18.10.2018).

- Prețul pentru anularea sancțiunilor a fost mărit astfel: Varianta 1: 10.000.000$ | Varianta 2: 9.000.000$ | Varianta 3: 20.000.000$. (3.11.2018).

- Prețul pentru anularea sanctiunilor nu o să mai crească pe viitor.

- Un membru de mafie care extrage peste 75 droguri și ajunge până în 100 droguri scoase într-o săptămână o să primească FW. Membrii care scot peste 100 de droguri o să primească uninvite.

- Mandatul unui primar este pe o perioadă nelimitată. Alegerea unui nou primar se va face mereu doar prin voturile acordate de jucătorii serverului.

 

 

Programul facțiunilor de sărbători:(21.12.2018 - 4.01.2019)

 

- Toate mașinile de la facțiuni vor putea fi folosite de la rank 1.

- Toate rapoartele de activitate vor fi înjumătățite, fără să fie editat pe [/raport] sau prin regulamente pe forum.

- Pe lângă faptul că rapoartele sunt înjumătățite o să fie și opționale(le vor face doar cei care vor să primească rank up).

- Toate amenzile date de lider/co-lider/responsabil pentru diferite greșile făcute de membrii o să se înjumătățească, fără să fie editat pe forum.

- Fiecare membru poate purta orice skin dorește.

- Liderul nu o să mai fie obligat în data de 24/25/26.12.2018 și  31/1/2.01.2019 să răspundă în 48 de ore la o reclamație, acesta având timp 96 de ore.

- Liderul nu o să mai fie obligat să răspundă la timp în topicurile de pe forum, cu excepția cererile de demisie.

- În caz că un membru trebuia să primească rank up pe o dată la care liderul s-a abătut să verifice din cauza programului de sărbători sau are inactivitate, acesta poate să continuie raportul pentru următorul rank iar când liderul are timp o să îi acorde rank-ul meritat și dacă este nevoie fără să aștepte imediat alt rank. Exemplu: X cu rank 1 a făcut o cerere de rank up pe data de 23.12.2018, acesta se poate apuca de raportul de rank 2 imediat fără să mai aștepte să primească rank 2, iar acesta poate să facă iar o cerere de rank up când a acumulat zilele + raport pentru rank 3, chiar dacă el are încă rank 1. În acest caz liderul o să îi acorde direct rank 3, dacă membrul îndeplinește toate condițiile.

- Testerii și responsabilii pot fi aleși de la rank 1, dacă liderul consideră că merită.

- Liderii din cadrul mafiilor nu o să aibe voie să sancționeze membrii care nu se prezintă la war-uri.

- Liderii nu vor avea voie să susțină ședinte/antrenamente obligatorii.

- Membrii se pot învoii până la 10 zile.

- Liderii/co-liderii nu mai sunt obligați să aibe un anumit număr de ore.

 

Programul de war-uri:
 
 

- în data de 24/25/26 decembrie 2018, war-urile o să fie dezactive și repornite începând cu data de 27 decembrie.

- În data de 31/1/2 ianuarie 2019, war-urile o să fie dezactivate și repornite începând cu data de 3 ianuarie.

 

Vă urez sărbători fericite și un an nou plin cu bucurii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[2.6] - 25.02.2019

 

-Regulamentul mafiilor a fost actulizat noilor update-uri de pe server.

-De acum politistii pot lua permisul mult mai rapid. Orice încurcare a traficului de față cu un polițist reprezintă dreptul acestuia de a vă confisca permisul. Cazuri: blocare, intrarea intenționată și repetată în jucători/polițist/învârtirea  în cerc etc.

- Un lider trebuiă să facă minimum 5 ore jucate în ultimele 7 zile iar un co-lider trebuie să facă minimum 4 ore jucate.

Este obligatoriu pentru un lider să deschidă aplicațiile și să recruteze doar atunci când are 5 locuri libere, excepție făcând: mafiile. 

Liderul / co-liderii sunt obligați de la momentul deschiderii aplicațiilor să aștepte să se strângă minimum 10 / 15 aplicații, de abia după să se apuce de recrutat. În caz că trec 12 ore de la momentul deschiderii aplicațiilor și tot nu s-au strâns aplicațiile necesare, liderul se poate apuca de recrutat, acesta având voie să lase maximum 3 zile(72 ore) o aplicație deschisă. De la această regulă fac excepție mafiile, acestea având voie să recruteze oricând doresc și să răspundă în maximum 2 zile(48 ore).

Programul anunțurilor RolePlay(RP) din cadrul facțiunii News Reporters, a fost editat între orele 18:00 - 12:00.

- Liderii de mafii sunt obligați să respecte gradele fiecărui rank conform listei următoare: https://pastebin.com/GtVY2Exm

- Sloturile în cadrul facțiunii Tow Car Company au fost reduse la 40.

- Sloturile în cadrul facțiunil Los Santos Council au fost reduse la 30.

- Raportul în cadrul departamentelor a fost modificat.

- Raport în cadrul factiunii News Reporters a fost editat, aceștia având raport separat pentru Anunțurile Gratuite.

- Fiecare amendă / permis confiscat de către un polițist o să apară de acum pe toate chat-urile.

- Punctele necesare pentru a oferii "free" a fost mărit de la 3 la 10, pe viitor fiind luate alte măsuri pentru a combate acordarea de "free" aiurea.

- Facțiunile de tip Paramedic, o să fie mult mai avantajate deoarece playerii nu mai pot lua [/heal] din orice casă.

- Liderul / co-liderii sunt obligați de la momentul deschiderii aplicațiilor să aștepte să se strângă minimum 10 / 15 aplicații, de abia după să se apuce de recrutat. În caz că trec 12 ore de la momentul deschiderii aplicațiilor și tot nu s-au strâns aplicațiile necesare, liderul se poate apuca de recrutat, acesta având voie să lase maximum 3 zile(72 ore) o aplicație deschisă. De la această regulă fac excepție mafiile, acestea având voie să recruteze oricând doresc și să răspundă în maximum 2 zile(48 ore).

- Următoarea regulă a fost modificată după cum urmează: "Durata minimă în funcția de lider trebuie să fie de cel puțin 90 de zile, altminteri se va acorda o pedeapsă de 200 Faction Punish. Această pedeapsă se acordă atunci când liderul renunță sau este înlăturat din funcție înainte de 90 zile."

- Prețul unui [/heal] din cadrul facțiunilor de tip Paramedic a fost mărit de la 1.000$ la 5.000$.

- Membrii care fac parte dintr-un departament de poliție pot sta DUTY-ON doar când fac raportul sau participă la un eveniment organizat de un admin / lider.

- Durata minimă pentru un lideri a fost mărită la 90 de zile iar pentru liderii de mafie a rămas tot la 60 de zile.

- Facțiunea LSC o să aibe de astăzi o nouă ocupare(raport optional), prin organizarea de sondaje pe teme administrative și promovarea acestuia pe forum + server de către membrii facțiunii.

- În cadrul departamentelor au fost setate 40 de sloturi.

- În cadrul facțiunilor de tip paramedic o să le fie setate pe viitor 45 de sloturi.

- În cadrul facțiunii Hitman Agency o să le fie setate 45 de sloturi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[2.7] - 19.04.2019


 


- A fost adăugate un nou motiv în care jucatorii vor avea interdicție permanentă în toate facțiunile asemănătoare cu cea din care a părăsit-o la momentul respectivl; "Divulgare informații'. Cei care au acest motiv, ca și exemplu: X părăsește mafia Los Vagos pentru "Divulgare informații", acestuia fiindu-i interzis să mai intre vreodată într-o facțiune de tip mafie pe contul respectiv, în schimb poate alege o facțiune de tip: departament/mixtă/pașnică.


- Orele minime pentru funcția de lider în cadrul unei mafii a scăzut de la 150 de ore la 100 ore.


- Zilele pentru promovarea în rank, din cadrul facțiunilor pașnice a fost modifcat.


- Regulamentul liderlor a fost editat, acesta fiind micșorat(au fost scoase toate informațiile si regulile banale care erau logice).


Dacă un membru este scutit pe o perioadă mai mare de 3 zile este considerat scutit de raport în săptămâna respectivă.


Fiecare test teoretic trebuie să aibe minimum 15 întrebări.


Fiecare membru are voie să facă o singură învoire pe lună la ședință.


- Rapoartele în cadrul facțiunilor au fost micșorate.


Faction Warn-ul este șters la 7 zile de la primirea lui. Dacă membrul primește între timp un alt FW și acumulează 2/3 FW-uri, regula fiind aceeași, acesta o să primească "1/3" când îndeplinește cele 7 zile de la primul Fw și "0/3" când îndeplinește 7 zile de la al doilea FW.


- Sloturile în cadrul facțiunilor de tip paramedic au fost setate la 40.


- Sloturile în cadrul facțiunii News Reporters au fost setate la 30.


 


Programul de sărbători(19.04.2019-3.05.2019)


 


- Toate rapoartele de activitate vor fii opționale(doar cei care vor să primească rank up o să le facă).


- Toate amenzile date de lider/co-lider/responsabil pentru diferite greșile făcute de membrii o să se înjumătățească, fără să fie editat pe forum.


- Fiecare membru poate purta orice skin dorește.


- Testerii și responsabilii pot fi aleși de la rank 1, dacă liderul consideră că merită.


- Liderii nu vor avea voie să susțină ședinte/antrenamente obligatorii.


- Membrii se pot învoii până la 10 zile.


- Liderii/co-liderii nu mai sunt obligați să aibe un anumit număr de ore.


- Toate mașinile o să fie setate de la rank 1.


 Programul de war-uri:

 

- În data de 29 aprilie și 1 mai 2019 war-urile o să fie dezactivate.

-În perioada 29.03.2019 - 3.05.2019, exceptând zilele de 29 și 1, war-urile o să fie active dar o să fie opționale(e alegerea mafiotilor dacă vor să participe la war).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

[2.8] - 11.06.2019

 

 

- Învoirile la war-uri trebuie făcute obligatoriu cu minimum 30 minue înainte să înceapă.

 

 

Programul facțiunilor pe timpul verii(1 iunie - 13 septembrie).
 
1. Un player poate avea o singură inactivitate de maxim 14 zile, în loc de 5 zile, pe timpul vacanței de vară. Acest lucru se aplică o singură dată pentru fiecare player indiferent că își schimbă facțiunea. Cei care o să profite făcând intr-o facțiune 14 zile și în alta iar 14 zile, riscă să fie sancționati cu uninvite + warn/ban pe server. Mai pe înțeles, un jucator pe lângă cele 10 zile de inactivitate legale pe lună, el mai poate să își pună încă 14 zile, limita fiind de 14 zile pe cerere, nu de 5 până acum. Exemplu: X pleacă în vacanța 14 zile, revine, trebuie să își facă un raport de activitate și mai poate să își pună iar 5 zile de inactivitate.
2. Un player poate opta ca în timpul programului de vară să își înjumătățească raportul de maxim două ori, indiferent că schimbă facțiunea sau nu.
3. Un player poate opta o singură dată să își anuleze raportul de activitate pentru o săptămână fără să fie sancționat și fără să primească rank up. Se poate opta o singură dată acest lucru indiferent că se schimbă facțiunea sau nu.
4. În cadrul mafiilor, un membru se poate învoii de la war-uri pe săptămână de maxim 4 ori.
 
În cadrul primului program "1" cererile se fac pe forum, în topicul "Cereri de inactivitate" fără să mai fie aduse modificări prin topicuri.
În cadrul programelor "2" și "3" acest lucru se face DOAR pe server, unde membrul anunță liderul în privat(recomandat față în față), prin care ambele părți au fost înștiințate, ambele părți fiind obligate să facă poze/video ca să aibe dovezi în caz de reclamații/greșeli. Liderului îi este recomandat să noteze pe o foaie/în calculator fiecare player când optează pentru avantajele aduse programului ca să nu existe încurcături.
În cadrul programului "4" acest lucru se face pe forum, în topicul aferent, fără să mai fie aduse modificări prin topicuri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[2.9] -19.08.2019


 


- Scoasă  următoarea regulă: "


 • Cei care renunță sub limita de zile impusă nu vor mai putea sa aplice pentru functia de lider timp de 6 luni ( 180 zile ). Cei care renunță și primesc 0 FP, o sa aibe posibilitatea sa reaplice peste 60 zile. Acest lucru nu garantează că vor fi realeși, ci doar că îi luăm în considerare. "      Politica noastră merge spre adăugarea jucătorilor în funcția de lider care nu au mai avut niciodată această șansă dar în cazul în care nu se găsesc capabili printe ei, se vor alege și din cei care au mai fost.

- Regulă următoare a fost editată la o zi: "


 • Daca nu va mai puteti ocupa de factiune pe o perioada mai mare de o zi si faceti inactivitate, trebuie ca inainte de asta sa va asigurati ca aveti minim un co-lider care sa se ocupe de factiune in lipsa voastra, in mod contrat riscati sa va pierdeti functia."

- 1 avertisment verbal expira dupa 30 zile de la adaugarea acestuia pe panel.


- 1 leader warn expira dupa 60 zile de la adaugarea acestuia pe panel.


- În urma modificărilor la perioada de expirare a unui LW/AV liderii o să fie sancționați mai des cu AV și LW fiind păstrat pentru fapte mai grave.


Durata minimă în funcția de lider trebuie să fie de cel puțin 90 de zile(departamente/pașnice/mixte) și 60 de zile(mafii), altminteri se va acorda o pedeapsă de 300 Faction Punish. 


 


-> Au fost aduse modificări la ședințele săptămânale obligatorii:


 


"1. Ședința săptămânală 


 


-- Liderii de la departamente - trebuie să organizeze săptămânal câte o ședință.


-- Liderii de la pașnice - trebuie să organizeze săptămânal câte o ședință.


-- Liderii de la mafii - Nu sunt obligați să organizeze ședinte, însă la alegere pot realiza maxim 2 pe lună optionale.


-- Liderii de la mixte - trebuie să organizeze săptămânal câte o ședință.


 


2 . -  Învoiri ședințe


 


 • Membrii pot să relizeze două învoiri la ședințe într-o lună indiferent de facțiune din care fac parte."

- Pe serverul de discord al comunității toate facțiunile, excepție făcând mafiile, au primit camere speciale, unde să organizeze ședințele/antrenamente/activități.


 


Modificări aduse în cadrul departamentelor:


 


- Raportul în cadrul facțiunilor LSPD/LVPD/SFPD/FBI a fost editat.


- Facțiunile LSPD/LVPD/SFPD sunt 100% rutiere, adică indiferent de rank-ul pe care îl deține un membru, nu are voie să se ducă după cei cu wanted fără drept de predare.


- Membrii FBI au raport pentru droguri și materiale.


- Membrii FBI pot confisca materiale și acorda wanted tuturor de pe server, excepție făcând mafioții.


- Au fost adăugate raziile, unde pot participa toți membrii din toate departamente unde pe o perioadă de timp, aprobată de un manager de departamente, nu sunt luate în considerare o serie de reguli.


- Raziile au scopul de a curăță în număr cât mai rapid și mai usor un număr mare de droguri și materiale de pe server. În felul acesta este adusă o nouă activitate serverului.


- În funcție de mersul lucrurilor la FBI, pe viitorn facțiunea o să fie 100% doar pentru droguri și materiale, neavând raport de arrest.


-Membrii departamentelor pot confisca de acum licenta de "port arma". În ce caz se pot lua: http://forum.og-time...s-informations/


-Adăugat wanted 3 pentru posesie materiale.


-Wanted 3 pentru posesie droguri este acum la wanted 4.


 


3. Discord:


 


-Liderul are datoria să organizeze ședințele săptămânale pe discord, în camera specială.


-Toate anunțurile care se posteazăpe forum în categoria "anunțuri importante" se postează acum și pe discord.


-Liderul are datoria de a băga toți membrii pe discord și să le adauge/scoată gradul de fiecare dată.


 

 

- Licențele au fost mărite astefel: 4kk o licență de gun ; 2kk o licență de fly ; 1kk o licență de barcă.

- În cadrul facțiunilor de tip School Instructors au fost aduse alte modificări de regulament de către menager. Acestea o să fie anunțate pe "anunțuri importante".

 

Update: 22.08.2019

 

Scoasă regula: "- Membrii LSPD/LVPD/SFPD care dau wanted unui player pentru "attack cop" "kill cop" sau alte motive care implică aducerea jucătorului în lista celor fără drept de predare, nu mai au voie să se ducă după el, doar să îl omoare pe LOC/să fugă pe el PE JOS. Datoria o să le revină celor din NG sau FBI."

Share this post


Link to post
Share on other sites

[3.0] - 23.09.2019

- Când te omoară un poliţist (membru FBI), acestia nu mai au dreptul să dea /punish şi să facă controlul pe tine, atunci când mor. Controalele de rutină se vor face doar pe stradă conform regulamentului sau în inctina închisorii.

- Au fost scoase ședințele săptămânale, acestea o să fie făcute 2 pe lună(o săptămâna ședință, una pauză). Liderilor fiindu-le interzis să facă două ședințe una după alta.

- În cadrul facțiunii de tip Taxi, membrii acestora au voie să ducă un client în maxim 3 locații cu condiția ca cel transportat(clientul) să cobore în mod obligatoriu când ajunge la prima cerintă cerută. Dacă clientul refuză acest lucru, taximentrul are voie să îi dea [/eject].

- Un membru are voie să facă o singură învoire la ședință pe lună.

- Mai multe topicuri, cum ar fii:  Hall Of Fame, Staff-ul facțiunii, Cerere Rank Up, Raport de activitate, Hall Of Fame ; ai fost băgate în arhivă(șterse).

- Topicurile de anularea sancțiunilor a fost editat..

- În cadrul facțiunilor de tip Mafie au fost setate 20 sloturi.

- În facțiunea TCC au fost setate 30 de sloturi.

- În facțiunea Hitman au fost setate 35 sloturi.

- Topicul "event" din cadrul facțiunilor a fost pus pe "hide" până când o să fie editat și repus în funcție în luna octombrie.

- Regulamentul liderilor a fost editat conform noului update de rank up / evidențe automate;

Ce a fost schimbat în regulamentul liderilor:

- Liderii trebuie să aibe mereu în ultimele 7 zile câte 5 ore jucate.

- Co-liderii trebuie să aibe mereu în ultimele 7 zile câte 4 ore jucate.

- Un lider nou are 24 de ore la dispoziție să rezolve reclamațiile existente și să deschidă aplicațiile(dacă este cazul). pentru a începe recrutările, dar după ce a rezolvat sarcinile din joc. 

- Fiecare lider, indiferent de tipul facțiunii pe care o administrează, poate avea un singur co-lider în funcție( mixte / departamente / pașnice) și 2 co-lideri în mafie.

-Orice greșeală a co-liderului ce ține de funcție lider (oferirea unui răspuns greșit la o reclamație, acordarea unei sancțiuni aiurea unui membru etc.) va avea urmări pentru lider și co-lider. 

-Un lider poate avea 2 co-lideri într-o lună ( factiuni pasnice / mixte ) si 3 co-lideri intr-o lună ( mafii ) calendaristică, fiind considerați drept co-lideri în acea lună doar cei ce au primit funcția în acea lună. 

 - Mixte (Hitman Agency): 60 ore jucat pentru a putea aplica.

- Funcția de responsabil a fost desființată, astfel că testerii vor avea atribuțiile de responsabil.

- Se pot alege maxim 3 testeri într-o facțiune.

- Cei care sunt scutiți de raportul de activitate sunt adminii,liderii,co-liderii și testerii îl au doar înjumătățit.

- Membrii ale căror inactivități le sunt acceptate, nu vor fi scutiți de raport.

- Un membru trebuie să ofere suma de 80.000.000$(80kk) pentru a putea să cumpere clear FW indiferent de câte zile mai are până la clear și 40.000.000$(40kk) pentru a putea să primească clear la AV.

- Au fost șterse multe chestii care țineau de fostul sistem de rank up / evidențe rapoarte(dacă am ratat ceva, vă aștept cu un PM).

- Un AV se șterge doar atunci când membrul face 2/2AV și ajunge la FW. Înainte se lua clear AV când se promova în rank.

- Rapoartele din cadrul facțiunilor a fost micșorat față de săptămâna trecută.

 

Noul update:

"Adaugate rapoarte automate
- raportul este acum verificat automat de catre server odata la 7 zile dupa intrarea in factiune.
- in cazul in care un jucator are raport incomplet, tot progresul ramas nefinalizat va fi automat adaugat pentru saptamana urmatoare.
- veti primi uninvite automat de la AdmBot in cazul in care aveti 2 rapoarte incomplete la rand.
- un faction warn expira acum automat dupa 7 zile de cand a fost dat, fara a afecta perioada de promovare.
- rankup-ul se primeste acum in mod automat daca raportul stabilit pentru factiune este complet in ziua verificarii.
- optiunile din /members legate de setarea / stergerea fw-ului au fost actualizate.
- faction warn-urile actuale vor fi adaugate sub noua forma (expirare in 7z) in aceasta seara.
- rapoartele actuale au fost modificate/marite."


_____N.R.______

-A fost adăugat un vehicul de tip „Maverick” cu acces de pilotaj de la rank 4. 
-Live-ul va conţine maximum 4 (patru) întrebări de tip „păreri” şi maximum 2 (două) întrebări de tip „top”. Cine încalcă această regulă, cu o întrebare în plus, decât limita permisă, va fi sancţionat la prima abatere cu avertisment, urmând ca la a doua abatere să primească FWarn. În cazul în care în acelaşi live, se acceptă cu două întrebări de tip păreri / top mai mult, decât limita permisă, membrul va primi direct FWarn. 
-Membrii de minim rank 4, vor avea posibilitatea de a-şi formula propriile întrebări pentru live, dar de asemenea pot apela şi la modelul clasic de pe forum. Atâta timp cât întrebările sunt despre SA:MP, decente, membrul nu va fi sancţionat, dar în cazul în care întrebările sunt formulate şi adresate greşit (întrebări aiurea) / la mişto), membrul va fi răspunzător pentru ceea ce face, fiind sancţionat cu FWarn;
-Nivelul de intrare în facţiune a fost modificat. Pentru a intra în factiune, ai nevoie de minim nivel 7. 
-Jucătorii pot beneficia de pachete de anunţuri, din partea membrilor News Reporters.  -> 


-Au fost şterse anumite topic-uri de pe FORUM. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...