Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[ANUNŢ] Blogul OG-Times este online. Va invitam sa il vizitati la adresa blog.og-times.ro.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

O RACHETĂ antigrindină a căzut întreagă într-o grădină. Autorităţile au intrat în alertă | FOTO


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
ZeDD

ZeDD

  King Of The Hell.

 • account_circle
  Leader Avispa Rifa
 • I have 940 Posts
 • My id is #21393
 • 12-November 17
 • 101 reputation points
 • ZeDD.47

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  BEAST

  O racheta antigrindină de aproximativ 50 de centimetri a căzut, joi, în grădina unui localnic din Vlădeni-Deal, comuna Frumuşica din judeţul Botoşani, fără să se fragmenteze, cazul fiind anchetat acum de poliţia din Botoşani şi de Centrul Antigrindină Iaşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.31ff1b4a-5cc6-4535-9124-eadfabe128b9.jpg

  Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, o rachetă antigrindină a căzut în grădina unui localnic din Vlădeni-Deal, cazul fiind preluat de poliţie după ce racheta antigrindină, care s-a înfipt în pământ, a fost dezgropată de autorităţi.

  "Inspectoratul de Poliţie Botoşani a declanşat o anchetă după ce a fost sesizat, joi seara, despre incidentul petrecut în localitatea Vlădeni-Deal. Ancheta este desfăşurată în colaborare cu colegii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţie Botoşani, Maria Carp.

  La rândul său, directorul Centrului Antigrindină Iaşi, Dan Axinte, a declarat că racheta a fost trasă din centrul antigrindină situat la Maxut, aflat limita judeţelor Iaşi şi Botoşani.

  “Astăzi (joi – n.r.) au fost trase din punctul de la Maxut trei rachete antigrindină şi alte 16 din punctul antigrindină de la Huşi, întrucât au existat probleme. Ne-am confruntat cu un ciclon de la Marea Mediterană. Este destul de periculoasă o astfel de rachetă care cade în acest mod. În urmă cu doi ani o rachetă de acest fel a căzut prin acoperişul unei case, acesta a căzut în curtea unei localnice. În mod normal racheta ar trebui să se autodistrugă în aer, probabil ceva nu a funcţionat. Am declanşat şi noi o anchetă”, a spus Dan Axinte.

  Sistemul de rachete antigrindină este folosit de autorităţi pentru a sparge norii, în cazul unor căderi de grindină, care ar putea produce pagube însemnate culturilor şi locuinţelor.

   

  Rachetele, care au aproximativ 50 de centimetri trebuie să se fragmenteze în sute de bucăţele mărunte după ce ating norii de grindină, pentru a nu pune în pericol securitatea populaţiei.

  Judeţul Botoşani s-a aflat joi sub avertizare de cod galben de inundaţii, fiind aşteptate în intervalul 18.00 – 21.00 precipitaţii însemnate cantitativ.

  Sursa

  http://www.mediafax....a-foto-17211450  • 0
  Posted ImagePosted Image


  Posted Image

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2018
  keyboard_arrow_up