Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NOU] Informatii despre update-ul de saptamana aceasta, click pe Island of OG-Times pentru mai multe detalii!
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Răzvan Lucescu, în culmea fericirii, dar revoltat: "Trebuia să celebrăm eventul, dar titlul ne-a fost furat!"


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
RaduSerifu

RaduSerifu

  Admin 3 | Moderator Teamspeak3 | Manager înșelătorii • account_circle
  Admin RPG
 • I have 1,033 Posts
 • My id is #20555
 • 07-October 17
 • 39 reputation points
 • RaduSerifu

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  SuperStar

  PWYyMGM4ZDgzY2VmZWNmZmNhOGUxMDI5ODg5ZTgw

   

  Răzvan Lucescu a fost în culmea fericirii după ce a câștigat Cupa Greciei cu PAOK (2-0 în finala cu rivala AEK Atena), dar nu a uitat că echipa lui a ratat șansa de a cuceri eventul, din cauza scandalurilor din ultimele luni, care au condus la sancțiunile ce i-au interzis triumful din campionat. "Titlul ne-a fost furat!", a "tunat" tehnicianul român, la final.

   

  Lucescu (49 de ani) s-a declarat cel mai fericit om din lume și și-a felicitat jucătorii pentru jocul prestat. Și pe el "l-a luat valul" la finalul meciului, când a fost acuzat că, împreună cu Fernando Varela, ar fi făcut niște gesturi obscene în direcția antrenorului de la AEK. Apoi, jucătorii săi au intrat pe teren purtând măști cu chipul patronului Ivan Savvidis, care are 3 ani interdicție pe stadioane, după incidentele de la meciul din campionat cu atenienii, când omul de afaceri rus a intrat pe teren purtând un pistol asupra sa.

   

  "În seara asta trebuia să celebrăm eventul, dar titlul ne-a fost furat. În cele din urmă am câștigat Cupa și sunt cel mai fericit om din lume acum. Nu doar că am câștigat, dar am predat o lecție de fotbal", a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă de la sfârșitul meciului dintre PAOK și AEK Atena, câștigat cu 2-0 de formația din Salonic în finala Cupei Greciei.

   

  "Cupa e produsul muncii foarte bune pe care am făcut-o aici. Azi am întâlnit o echipă foarte agresivă în apărare, dar ne-am creat multe ocazii, am jucat un fotbal bun și am câștigat trofeul pe bună dreptate", a mai spus antrenorul român de la PAOK.

   

  La rândul său, meciul din finala Cupei Greciei nu a fost lipsit de incidente. Înaintea partidei, străzile din Atena au fost locul ciocnirilor dintre fanii celor două formații și forțele de ordine. Câțiva suporteri au intrat pe teren și la primul gol, apoi scutierii au intervenit la reușita decisivă a lui PAOK, pentru a-i împiedica pe jucătorii formației din Salonic să ajungă în fața propriei galerii.

   

  Campioana Greciei este AEK Atena, care a profitat de sancțiunile primite de PAOK, care fără depunctări ar fi terminat pe primul loc în Super Ligă.

   

  Formaţia din Salonic a pierdut la masa verde confruntarea cu AEK din luna martie, după incidentele care au urmat golului marcat de Fernando Varela. Reuşita fostului stelist, din prelungiri, a fost inițial anulată de către arbitri, lucru care a stârnit furia fanilor şi a patronului Ivan Savvidis, care a intrat pe teren cu un pistol la centură, pentru a contesta decizia. La vestiare, arbitrul a hotărât să valideze golul, dar jucătorii de la AEK nu au vrut să mai iasă pe teren, invocând lipsa de securitate.

   

  În final, în urma verdictelor date de comisiile din Grecia, PAOK a pierdut meciul 0-3 la masa verde, a fost penalizată cu alte 3 puncte în acest sezon (plus alte două la startul stagiunii următoare) și a fost sancționată cu disputarea fără suporteri a 3 meciuri de pe teren propriu. Patronul lui PAOK a fost interzis pe stadioanele din Grecia timp de 3 ani.

   

  În prealabil, PAOK mai pierduse cu 0-3 și meciul cu Olympiacos, de pe teren propriu, din luna februarie, care nu s-a mai disputat, după ce antrenorul formației din Pireu, spaniolul Oscar Garcia, a solicitat îngrijiri medicale după ce a fost lovit de o rolă de hârtie aruncată din tribune.

   

  sursa: digisport.ro  • 0

  aZT1ook.png

  UTYaEEF.png

  xr5poyC.png

  3YXVQqv.png

  UbXbTNQ.png

  mE9JCKk.png

  jG7eQT2.png

  gO8mDOc.png

   

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up