Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NOU] Informatii despre quest-ul de Paste si evenimentele care se vor desfasura in aceasta perioada aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Unde se joacă play-off-ul cu Rapid şi Steaua? Discuţii aprinse pentru alegerea stadionului


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
RaduSerifu

RaduSerifu

  Admin 3 | Moderator Teamspeak3 | Manager înșelătorii • account_circle
  Admin RPG
 • I have 1,033 Posts
 • My id is #20555
 • 07-October 17
 • 39 reputation points
 • RaduSerifu

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  SuperStar

  NTg0N2UxMTU1ZTU5ZWYxODg4MjQ0YTlkNWY5.thu

   

  Vineri, pe 25 mai, va începe play-off-ul în urma căruia se va stabili echipa care merge la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a de fotbal. În acest moment, cu o etapă înainte de finalul campionatului, sunt sigure de participare Academia Rapid, lider cu 74 de puncte, CS Steaua, 70 de puncte şi AS Tricolor, 61 de puncte. Iar pentru cel de-al patrulea loc se luptă Asalt, 53 de puncte şi Dinamo, 52. Deocamdată nu se ştie unde se vor juca meciurile şi în următoarele zile se va lua o decizie în Comitetul Executiv al AMFB.

   

  Până acum, cele mai mari şanse pentru găzduirea meciurilor le avea Stadionul Dinamo, dar "câinii roşii" au refuzat în cele din urmă să închirieze stadionul. Apoi s-a discutat pentru Stadionul Giuleşti, dar steliştii au refuzat fără să stea pe gânduri. În aceste condiţii sunt luate în calcul alte trei variante. Regie, Voluntari şi Chiajna. Dar ultima probabil că va pica din cauza gazonului sintetic.

   

  Stadionul cu care ar fi de acord toate cele patru echipe este cel din Regie, însă pentru a se putea juca acolo sunt necesare unele îmbunătăţiri şi nu se ştie dacă există timpul necesar pentru asta. Inclusiv Jandarmeria ar opta pentru acest stadion deoarece există mai multe intrări pe care pot fi directionaţi spectatorii şi aşa pot fi ţinuţi mai bine sub observaţie. Mai ales că nu există nici instalaţie de nocturnă, aşa că meciurile vor avea loc la lumina zilei.

   

  Oricum, dacă Rapid şi Steaua vor ajunge să joace meciul decisiv pentru promovare, foarte probabil se va juca pe Arena Naţională, pe 2 iunie.

   

  În play-off echipele vor intra cu următorul punctaj:

   

  1. Rapid 3 puncte

  2. Steaua 2 puncte

  3. Tricolor 1 punct

  4. Asalt sau Dinamo 0 puncte

   

  Echipa care va câştiga play-off-ul va juca barajul pentru liga a 3-a cu Singureni sau cu Argeş Mihăileşti, cele două echipe cu şanse să câştige în Giurgiu. Primul joc va avea loc în deplasare, iar returul la Bucureşti.

   

  sursa: digisport.ro  • 0

  aZT1ook.png

  UTYaEEF.png

  xr5poyC.png

  3YXVQqv.png

  UbXbTNQ.png

  mE9JCKk.png

  jG7eQT2.png

  gO8mDOc.png

   

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up