Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Becali şi-a făcut reclamă pe spatele lui Mourinho! Presa din Anglia anunţă că Dennis Man e dorit de Manchester United


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
deli 🔥

deli 🔥

  BANAT INTERNATIONAL


 • account_circle
  Designer
 • I have 1,170 Posts
 • My id is #27180
 • 03-May 18
 • 567 reputation points
 • NU MAI JOC

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  BEAST

  ZbYqHIX.jpg

   

  Antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho, a asistat la meciul amical dintre România şi Finlanda, disputat la Ploieşti, alături de impresarul Ioan Becali. La doar 24 de ore după apariţia surprinzătoare a portughezului în România, a apărut şi informaţia potrivit căreia "diavolii" se interesează de serviciile lui Dennis Man. Gigi Becali a declarat public că a cerut 30 de milioane pentru a renunţa la Man, dar englezii nu au fost de acord. Presa din Regat a preluat declaraţiile lui Becali, astfel că Dennis Man a început să fie prezentat în Marea Britanie drept una dintre tinţele lui Mourinho.
   

  Metro.uk: "Manchester United îl doreşte pe Dennis Man, conform patronului de la FCSB"
   
  Daily Mail: "Patronul FCSB-ului a declarat că Manchester United îl monitorizează pe Dennis Man şi cere 30 de milioane de euro pentru transferul tânărului jucător"
   
  Becali spune că nu Jose Mourinho a fost cel care s-a interesat de Man, prin vizita în România, ci totul s-a întâmplat acum două luni: "Eu nu ştiu de ce a venit Mourinho în Romania, dar ştiu că Manchester, acum două luni, s-a interesat de Man şi am cerut vreo 30 de milioane. Aşa cer eu. Când nu e de vânzare ceva, cer foarte mult. Eu vreau să iau mult mai mulţi bani, nu 30 de milioane. Nu vreau să-l dau cu 3, cu 5, cu 10. Cer 30 ca să-i fac preţul! Aşa pot să iau 60, 100 de milioane", a spus Becali la Pro X.
   
  În vârstă de 19 ani, Man e cotat la 1,2 milioane de euro de către Transfermarkt, şi a strâns 12 goluri şi opt assist-uri în sezonul recent încheiat, în 47 de meciuri jucate în toate competiţiile.
   
   
   

     • 0

  aG7dRIG.png

   

   

  mafii la care am ajutat la colorat cubuleţe

   

  Spoiler
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2018
  keyboard_arrow_up