Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

O funcţie importantă din iOS a fost îmbunătăţită


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
BogdanJr

BogdanJr

  ✖ Ză Director ✖

 • account_circle
  Premium User
 • I have 1,018 Posts
 • My id is #4741
 • 26-May 16
 • 238 reputation points
 • MRLESS.

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND

  36105829-ml.jpg?width=553&height=323

   

  Chiar dacă funcţia USB Restricted Mode nu a fost activată în versiunea finală de iOS 11.4, Apple încă nu a renunţat la aceasta, ba chiar încearcă să o îmbunătăţească, pentru a elimina posibilitatea de hacking prin intermediul mufei Lightning. Acum că iOS 11.4.1 în variantă beta este disponibil, iar iOS 12 într-un stadiu destul de timpuriu poate fi instalat pe dispozitive, Restricted Mode revine, cu mici modificări care îl fac şi mai „sigur” decât era în trecut.

  USB Restricted Mode a fost depistat iniţial în versiunile beta anterioare, acesta oprind accesul la transferul de date prin mufa Lightning dacă dispozitivul nu a mai fost deblocat cu parola sau amprenta utilizatorului pentru mai mult de o săptămână. Astfel, orice tentativă de hacking folosind soluţiile hardware Celebrite sau GrayKey era inutilă după acest termen. Având în vedere că într-o săptămână există destul timp pentru a „sparge” telefonul, Apple a modificat puţin funcţionalitatea în ultimele versiuni, scrie go4it.

  Atât în iOS 11.4.1 beta, cât şi în iOS 12 beta, USB Restricted Mode intră în vigoare după numai o oră de inactivitate. Astfel, conectarea accesoriilor noi sau conectarea la un PC necesită introducerea PIN-ului sau autentificarea prin Touch ID/Face ID pentru conectare. Singurul lucru care poate fi făcut fără autentificare este alimentarea cu energie de la priză, capabilitatea de încărcare fiind încă activă.

  Chiar dacă acest sistem este mult mai sigur, tot există posibilitatea de a prelungi această perioadă. Dacă telefonul este conectat la un PC „cunoscut” în mai puţin de o oră, conexiunea va rămâne activă pe termen nedefinit, în timp ce cronometrul porneşte abia după ce telefonul este deconectat. Astfel, având acces la un computer al utilizatorului, limitarea de o oră poate fi cu uşurinţă extinsă.

  Având în vedere că iOS 11 nu va mai primi prea multe update-uri, iar funcţia este încă în testare în iOS 12 beta, lansarea noilor telefoane Apple din toamnă şi a noului iOS 12 va fi cu siguranţă momentul în care vom vedea USB Restricted Mode în versiunea sa finală.

   

  Sursa: http://www.descopera...st-imbunatatita  • 0

  A1_P8_Sq_I.png

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up