Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Moruțan a venit cu gânduri mari la FCSB: "Cred că pot deveni titular"


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
RaduSerifu

RaduSerifu

  Admin 2 | Moderator Teamspeak3 | Administrator Discord • account_circle
  Admin RPG
 • I have 995 Posts
 • My id is #20555
 • 07-October 17
 • 36 reputation points
 • RaduSerifu

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  BEAST

  OTZmYzM5Y2QxNzkyODEwMGI2NTc0NDEwMjY=.thu

   

  FCSB s-a reunit în această dimineață și jucătorii vicecampioanei au efectuat vizita medicală. Printre ei s-a aflat și noul venit Olimpiu Moruțan. Fostul decar al Botoșaniului a venit cu speranțe mari la echipa patronată de Gigi Becali. Moruțan nu se teme de concurența din ofensiva roș-albaștrilor și speră să devină titular la echipa antrenată de Nicolae Dică.

   

  "Sper să reușesc să ajut echipa la fiecare meci. Cu multă muncă și mult antrenament în fiecare zi eu cred că pot deveni și titular. Fiecare jucător are emoții când vine la Steaua. Sper să fie ok, am văzut că este un grup unit și care s-a bătut la campionat până în ultima etapă" a declarat Moruțan, care a recunoscut că încă nu a purtat o discuție cu antrenorul Dică.

   

  Protagonist al mai multor momente delicate în acest an, Moruțan a reușit să treacă mai departe și nu se teme că va avea soarta altor jucători veniți la FCSB din provincie și care au făcut cale întoarsă. Cu unul dintre ei chiar a fost coleg la Botoșani. E vorba de Cătălin Golofca, întors la gruparea moldavă după doar 6 luni petrecute la FCSB.

   

  "Am uitat ce a fost, acum trebuie să-mi fac treaba pe drumul acesta. Nu vreau să mă gândesc la asta, vreau să-mi fac drumul meu. Știu despre Golofca dar nu vreau să vorbesc prea multe despre el. Nu am vorbit despre exeperiența lui la Steaua, eu știu ce am de făcut și sper să reușesc. Domnul patron are tot dreptul să vorbească despre noi" a mai precizat Moruțan.

   

  Primul cantonament al trupei lui Nicolae Dică va fi la Braşov, în perioada 15-28 iunie. Apoi, pe 1 iulie, vicecampioana României va pleca în Olanda, unde va sta până pe 14 iulie. Roș-albaștrii au deja programate două amicale. Cu Ajax Amsterdam, pe 7 iulie, de la 20:00 (ora României), în localitatea Hattem și cu PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, pe 9 iulie.

   

  Roș-albaștrii au mai perfectat un amical, în compania belgienilor de la FC Bruges, campioanei Belgiei. Astfel, vicecampionii s-ar putea întâlni cu Dorin Rotariu, jucător care va reveni la Bruges, după împrumutul la Mouscron.

   

  sursa: digisport.ro  • 0

  aZT1ook.png

  UTYaEEF.png

  xr5poyC.png

  3YXVQqv.png

  UbXbTNQ.png

  mE9JCKk.png

   

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2018
  keyboard_arrow_up