Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

"Ronaldo e mai supărat ca niciodată". Marca dezvăluie ce se întâmplă în relația Cristiano - Real Madrid


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
RaduSerifu

RaduSerifu

  Admin 2 | Moderator Teamspeak3 | Administrator Discord • account_circle
  Admin RPG
 • I have 995 Posts
 • My id is #20555
 • 07-October 17
 • 36 reputation points
 • RaduSerifu

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  BEAST

  MzYmemM9MSZoYXNoPTczY2UwMjgxN2M0ZmM0OTAy

   

  Real Madrid i-ar fi oferit un nou contract lui Cristiano Ronaldo în zilele trecute, dar mutarea n-a făcut decât să-l enerveze pe starul portughez. Situația nu s-a schimbat deloc în bine. Marca scrie că Ronaldo "e mai supărat ca niciodată" după ultima ofertă a Realului, pe care o consideră "de-a dreptul derizorie".

   

  Aceeași sursă notează că ambele părți par să fi ajuns la concluzia că a sosit momentul unei despărțiri. Spaniolii atrag însă atenția că contextul în care aceasta se va produce va trebui intens negociat pentru că ambele părți au anumite pretenții.

   

  Atacantul portughez știe că va fi greu să găsească un club care să-i satisfacă pretențiile financiare în timp ce oficialii Realului sunt conștienți că o despărțire de Ronaldo imediat după plecarea lui Zidane va avea consecințe grave.

   

  Concluzia care iese însă în evidență este că Ronaldo este "foarte foarte nervos cu doar câteva zile înainte de startul Campionatului Mondial". Ultima ofertă a Realului nu a fost cu mult mai bună față de cea care a venit imediat după finala Ligii Campionilor. Mai mult, pe Ronaldo l-a deranjat și faptul că oficialii madrilenilor au așteptat finalul sezonului pentru a-i oferi un nou contract.

   

  "Propunerea Realului este considerată de Ronaldo mai mult o invitație de a pleca și realitatea este că dacă nu va interveni o schimbare drastică în această ofertă, totul ar putea ajunge într-un punct din care nu mai e cale de întoarcere" încheie Marca.

   

  Real Madrid i-ar fi oferit lui Ronaldo un salariul de bază de 25 de milioane de euro, dar suma poate crește până la 32,5 milioane de euro în funcție de performanțe. Ronaldo ar primi 2 milioane de euro pentru câștigarea Ligii Campionilor, 1,5 milioane pentru titlul din La Liga, un milion pentru Cupa Spaniei, un milion dacă va fi desemnat de FIFA cel mai bun jucător, un milion pentru Balonul de Aur, 500.000 de euro dacă devine golgheter în La Liga și 500.000 pentru partidele pe care le va juca.

   

  În acest moment, Ronaldo câștigă 21 de milioane de euro pe an, dar vrea mai mult decât dublu. Impresarul lui, Jorge Mendes, ar fi cerut o creștere de salariu până la 50 de milioane de euro net pentru fiecare dintre cei 3 ani rămași din contractul cu Real Madrid.

   

  sursa: digisport.ro  • 0

  aZT1ook.png

  UTYaEEF.png

  xr5poyC.png

  3YXVQqv.png

  UbXbTNQ.png

  mE9JCKk.png

   

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2018
  keyboard_arrow_up