Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Transfer uriaş pentru Buffon la 40 de ani. Italienii anunţă că va deveni coleg cu Neymar la PSG


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
RaduSerifu

RaduSerifu

  Admin 2 | Moderator Teamspeak3 | Administrator Discord • account_circle
  Admin RPG
 • I have 995 Posts
 • My id is #20555
 • 07-October 17
 • 36 reputation points
 • RaduSerifu

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  BEAST

  YWZjODFiNTRjNTJiNjBjYmVkZDZkZmE1ODUwOWM2

   

  Italienii de la Calciomercato fac anunţul verii pe piaţa transferurilor. Conform publicaţiei italiene, Gianluigi Buffon va semna un contract cu milionarii de la Paris Saint Germain.

   

  Buffon (40 de ani) s-a despărţit, în această vară, după 17 ani, de Juventus Torino şi ar urma să fie prezentat de PSG marţea sau miercurea viitoare. Dacă se va materializa această mutare, Buffon nu va putea juca în primele trei partide din viitoarea ediţie a Ligii Campionilor. Legendarul portar italian a fost suspendat trei meciuri de UEFA, în urma scandalului făcut la finalul meciului cu Real Madrid, de pe Bernabeu, când a spus că arbitrul Michael Oliver "are un coş de gunoi în loc de inimă".

   

  La PSG, Buffon ar putea să îşi îndeplinească marele vis, acela de a câştiga Liga Campionilor. Buffon a pierdut trei finale ale celei mai importante competiţii intercluburi, toate în tricoul lui Juventus Torino.

   

  Buffon a jucat în ultimii 17 ani la Juventus şi s-a despărţit de bianconeri după 656 de meciuri disputate în tricoul campioanei din ultimii 7 ani din Serie A. Gigi a fost desemnat cel mai bun portar din Italia în 10 rânduri.

   

  "Până acum două săptămâni, eram convins că mă voi retrage, deja mă simţeam un fost jucător care trebuie să înfrunte luni dificile de 'doliu'. Dar acum au venit propuneri foarte interesante, atât pentru a continua pe teren, cât şi în afara lui", a explicat Buffon, în cadrul unei conferinţe de presă.

   

  Gianluigi Buffon a lăsat să se înţeleagă că va căuta un contract şi cu o echipă dintr-un campionat puternic.

   

  "Este vorba de nişte provocări care mă stimulează şi pe care le voi analiza fără să mă las purtat de entuziasmul momentului. Cu siguranţă, nu aş vrea să-mi închei cariera într-un campionat de nivel scăzut, sunt un animal al competiţiei, nu pot trăi altfel. Dacă voi decide să continui, o voi face doar pentru obiective importante", a mai precizat "Gigi".

   

  7 milioane de euro ar putea câştiga Buffon pe sezon la PSG

   

  sursa: digisport.ro  • 0

  aZT1ook.png

  UTYaEEF.png

  xr5poyC.png

  3YXVQqv.png

  UbXbTNQ.png

  mE9JCKk.png

   

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2018
  keyboard_arrow_up