Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Aşteptarea s-a terminat! Edi Iordănescu va fi prezentat drept noul antrenor al CFR-ului


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
deli 🔥

deli 🔥

  BANAT INTERNATIONAL


 • account_circle
  Designer
 • I have 1,170 Posts
 • My id is #27180
 • 03-May 18
 • 567 reputation points
 • NU MAI JOC

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  BEAST

  7450178-mediafax-foto-alexandru-dobre.jp

   

  Oficialii campioanei au decis să pună capăt incertitudinii şi să-l prezinte oficial pe Edi Iordănescu, drept noul antrenor al echipei. În acest scop, CFR a organizat o conferinţă de presă miercuri, de la ora 13:00. “CFR  1907 Cluj îşi prezintă noul antrenor într-o conferinţă de presă ce va avea loc miercuri, 13 iunie, de la ora 13:00, în sala de conferinţe a stadionului CFR”, scrie în comunicatul trimis de oficialii clubului către jurnalişti.
   
  Aşa cum Prosport a anunţat încă de pe 21 mai, CFR şi Edi Iordănescu au avut un acord de principiu, apoi pus pe un contract după plecarea lui Dan Petrescu. Singurul antrenor cu care oficialii clujeni au mai negociat în această perioadă a fost Victor Piţurcă, cel care a refuzat însă ideea de a reveni în Liga 1.
   
  Edi Iordănescu va câştiga aproape 500.000 de euro pe an la CFR şi va avea ca principal obiectiv intrarea în grupele Champions League sau Europa League. Este cea mai mare provocare din cariera lui Iordănescu jr., care a mai fost principal la ASA Târgu Mureş, Pandurii, CSKA Sofia şi Astra.
   
  Noul antrenor nu se va putea baza pe Cristi Manea, revenit după împrumut la Apollon Limasol, Ciprian Deac şi Boli, care îl vor însoţi pe Dan Petrescu în China.
   


  • 0

  aG7dRIG.png

   

   

  mafii la care am ajutat la colorat cubuleţe

   

  Spoiler
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2018
  keyboard_arrow_up