Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Dică nu mai iartă pe nimeni după conflictele cu Alibec! A lipsit nemotivat de la vizita medicală, va fi amendat şi a fost anunţat să-şi caute echipă!


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
deli 🔥

deli 🔥

  BANAT INTERNATIONAL


 • account_circle
  Designer
 • I have 1,170 Posts
 • My id is #27180
 • 03-May 18
 • 567 reputation points
 • NU MAI JOC

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  BEAST

  7449880-mediafax-foto-alexandru-dobre.jp

   

  Dică nu mai iartă pe nimeni după conflictele pe care le-a avut cu Alibec. Atacantul adus de la Astra a fost exclus definitiv din lotul FCSB, iar acum un alt fotbalist al roş-albaştrilor s-a pus rău cu antrenorul vicecampioanei. A călcat strâmb încă din prima zi a noului sezon.

   

  FCSB a avut programată reunirea şi vizita medicală pe 11 iunie, la INMS, dar unul dintre jucătorii roş-albaştrilor nu s-a prezentat. Absent nemotivat, William De Amorim, căci despre el este vorba, va fi amendat de către FCSB, scrie DigiSport.
   
  De Amorim trebuia să se prezinte la vizita medicală, alături de ceilalţi colegi, la INMS. Brazilianul a fost împrumutat sezonul trecut la Kayserispor, însă turcii au decis să nu-l cumpere definitiv. Jucatorul îşi caută echipă în această perioadă, iar FCSB e dispusă să-l împrumute din nou.
   
  Dică nu va conta pe mijlocas în urmatorul sezon. În vârstă de 26 de ani, William De Amorim a fost transferat de FCSB de la Astra în 2016, contra sumei de 700.000 de euro, după sezonul în care giurgiuvenii au câştigat titlul de campioni.
   
  500.000 de euro este cota de piaţă a lui William De Amorim, conform Transfermarkt.
   


  • 0

  aG7dRIG.png

   

   

  mafii la care am ajutat la colorat cubuleţe

   

  Spoiler
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2018
  keyboard_arrow_up