Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Dică l-a înfruntat pe Becali: "Dacă asta credeţi, nu mai are rost să continuăm!". Ce l-a făcut să aibă această reacţie şi care a fost răspunsul primit


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
deli 🔥

deli 🔥

  BANAT INTERNATIONAL


 • account_circle
  Designer
 • I have 1,170 Posts
 • My id is #27180
 • 03-May 18
 • 567 reputation points
 • NU MAI JOC

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  BEAST

  7476133-mediafax-foto-alexandru-dobre.jp

   

  Nicolae Dică (38 de ani) a fost dispus să nu mai continue la FCSB şi în sezonul viitor. Antrenorul a avut o discuţie cu Gigi Becali, omul care se ocupă de soarta echipei, şi i-a transmis un mesaj clar. Fostul decar din Ghencea era gata să renunţe la funcţia sa, dacă patronul îl considera un antrenor slab.

   

  Becali i-a oferit un nou mandat lui Dică, în ciuda faptului că acesta nu a îndeplinit toate obiectivele stabilite la începutul stagiunii trecute. Echipa lui Becali a ratat titlul în ultima etapă, la fel ca acum doi ani, dar s-a calificat în primăvara europeană şi a învins pe Lazio la Bucureşti, cu 1-0. În Italia, vicecampioana a fost învinsă cu 5-1 şi eliminată.
   
  Antrenorul a fost nemulţumit de o declaraţie de-a lui Becali, care nu-l avantaja deloc pe el, aşa că s-a dus la palatul din Aleea Alexandru pentru a primi explicaţii.
   
  ”Am avut această discuţie cu domnul Becali şi i-am spus: ’dacă nu credeţi că sunt un antrenor bun, nu are rost să continuăm!’ Mi-a spus că nu a vrut să spună asta. Dar, credeţi că dacă eram un antrenor slab, mai continua cu mine?”, a spus Dică, la DigiSport.
   
  ”Nu se pune problema să fiu păstrat doar din simpatie, pentru că aici e vorba de bani şi nu se iau deciziile aşa uşor. În plus, MM vine în fiecare zi la antrenament, vede ce fac eu, şi-i comunică mai apoi patronului. I-a spus ce fac eu acolo”, a completat Dică, la Digi Sport.
   
  Declaraţia care l-a supărat pe Dică a fost făcută de Becali în finalul sezonului trecut. ”Am stat şi m-am gândit: vreau unul care se pricepe, dar e jigodie sau unul care nu prea se pricepe, dar e băiat bun? Am preferat a doua variantă. Ştiţi cum m-a impresionat pe mine Dică? Ca să vedeţi ce fel de om este. Şumudică îl jignea şi el îi vorbea cu dumneavoastră. O să ziceţi că am luat-o pe mirişte, dar Dumnezeu dă banii pentru omul bun, pentru Dică”, a spus Becali, la DigiSport.
   


  • 0

  aG7dRIG.png

   

   

  mafii la care am ajutat la colorat cubuleţe

   

  Spoiler
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2018
  keyboard_arrow_up