Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

EXCLUSIV | "Chiar dacă se supără, ăsta e adevărul". Duckadam şi un mesaj pentru Alibec: adevăratul motiv pentru care a eşuat şi pleacă de la FCSB


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
deli 🔥

deli 🔥

  BANAT INTERNATIONAL


 • account_circle
  Designer
 • I have 1,170 Posts
 • My id is #27180
 • 03-May 18
 • 567 reputation points
 • NU MAI JOC

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  BEAST

  7470408-mediafax-foto-alexandru-dobre.jp

   

   
   
  Helmuth Duckadam (59 de ani) a discutat, în direct la ProSport Live, despre situaţia lui Denis Alibec (27 de ani), pe care nu-l vede transferat de Hagi la Viitorul şi pe care-l critică pentru modul în care s-a comportat în perioada petrecută sub comanda lui Nicolae Dică.
   
  Una dintre opţiunile pentru relansarea carierei lui Alibec ar putea fi revenirea sub bagheta lui Gică Hagi, la Viitorul, dar eroul de la Sevilla crede că vârful nu ar agrea rămânerea în România, ci doar plecarea în străinătate: "Eu nu cred că va merge la Viitorul. Dacă va merge, va merge undeva afară, nu în România. Eu cred că ar fi greu de ambele părţi, şi pentru Hagi, şi pentru Alibec. Au mai lucrat împreună, dar vremurile s-au mai schimbat", a spus Duckadam, la ProSport Live.
   
  Preşedintele de onoare al FCSB-ului, care a fost un mare susţinător al atacantului, a făcut şi o scurtă radiografie a anului şi jumătate petrecut de Denis în roşu şi albastru. Concluzia lui Duckadam? Problema a venit de la Alibec, care nu a reuşit să se integreze cu adevărat în grupul condus de Nicolae Dică: "Totul depinde de Alibec, eu mereu i-am ţinut apărarea şi l-am încurajat cât am putut. Dar, din păcate, el în loc să se schimbe în bine, s-a schimbat în rău. Chiar dacă se supără, ăsta e adevărul. Nu a învăţat din greşeli. La Steaua e altceva, nu poţi face ce ai făcut la Astra. Steaua e alt club şi el nu a înţeles acest lucru", a mai spus fostul mare portar.
   
   
   


  • 0

  aG7dRIG.png

   

   

  mafii la care am ajutat la colorat cubuleţe

   

  Spoiler
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2018
  keyboard_arrow_up