Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

"Poate joci aşa!" Ilie Dumitrescu şi ideea tactică surprinzătoare pe care o propune la FCSB. Cum se poate descurca Dică şi fără atacant


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
deli 🔥

deli 🔥

  BANAT INTERNATIONAL


 • account_circle
  Designer
 • I have 1,170 Posts
 • My id is #27180
 • 03-May 18
 • 567 reputation points
 • NU MAI JOC

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  BEAST
  7460499-mediafax-foto-alexandru-dobre.jp
   
  FCSB a plecat în căutarea unui atacant central cu care să atace noul sezon din Liga 1 Betano şi Europa League, nu l-a găsit încă, iar Ilie Dumitrescu (50 de ani) vine în ajutorul lui Nicolae Dică. Fostul atacant i-a explicat tânărului antrenor al vicecampioanei cum ar putea juca fără să aibă un teren un atacant pur-sânge.
   
   
  Cu Gnohere accidentat, cu Nemec gata să-şi continue cariera în străinătate şi cu Raul Rusescu în stand-by, FCSB are o mare problemă în a găsi un atacant, după ce şansele ca Alibec să mai joace au fost reduse la zero. Dar nici nu ar avea nevoie de unul, susţine Ilie Dumitrescu, cel care şi-a imaginat cum ar putea arăta viceampioana României într-un sistem 4-3-3, agreat de Dică, cu un nouar fals pe post de vârf: "Poate joci cu 9 fals, îi faci loc lui Florinel Coman, joci cu Florin Tănase vârf, joci cu Dennis Man, cu Budescu în continuare. Iar ’Bizonul’, când se recuperează, trebuie să fie slim fit, nu fit", a spus Dumitrescu, la Digi Sport.
   
  Iar varianta înaintată de Ilie a fost şi pe placul lui Dică în unele momente ale sezonului trecut. Când Alibec era accidentat şi Gnohere suspendat, Florin Tănase (23 de ani) a fost folosit pe poziţia de vârf, dar randamentul său nu a fost unul foarte bun, minusurile la capitolul fizic văzându-se din plin în majoritatea duelurilor tari cu fundaşii centrali din Liga 1 Betano.
   


  • 0

  aG7dRIG.png

   

   

  mafii la care am ajutat la colorat cubuleţe

   

  Spoiler
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2018
  keyboard_arrow_up