Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

CSM București are, de astăzi, un nou antrenor. Are ca obiectiv Liga Campionilor


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
RaduSerifu

RaduSerifu

  Admin 3 | Moderator Teamspeak3 | Support | Manager Mafii • account_circle
  Admin RPG
 • I have 1,054 Posts
 • My id is #20555
 • 07-October 17
 • 39 reputation points
 • RaduSerifu

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  SuperStar

  PTEmaGFzaD02ODcyOTg4OTQwNDljZTRmMjkxMzNl

   

  Echipa feminină de handbal CSM București a anunțat antrenorul sub comanda căruia atacă un nou sezon în care își propune să cucerească din nou Liga Campionilor. Magnus Karl Johansson este cel care va pregăti echipa în următoarele două sezoane.

   

  "Născut pe 15 decembrie 1969 la Goteborg (Suedia), Johansson vine în România după doi ani petrecuți în Norvegia, la Molde HK. Cu o experiență de 25 de ani pe bancă, noul antrenor al Tigroaicelor este multiplu campion al Suediei atât în Liga Feminină, cu echipa IK Savehof, cât și în cea masculină, cu Redbergslids IK. Cu ambele formații a evoluat și în Liga Campionilor. Totodată, Johansson a fost secundul naționalei Suediei în perioada 2008-2011, timp în care Per Johansson a fost principal, câștigând medalia de argint la Campionatul European din 2010", se arată în comunicatul clubului.

   

  Johansson înlocuiește pe daneza Helle Thomsen, care a părăsit echipa în martie. La ultimul Final Four, la Budapesta, CSM Bucureşti a fost condusă de suedezul Per Johansson, iar echipa s-a clasat pe locul 3, la fel ca în urmă cu un sezon. În cărți au fost și alte nume grele, precum cele ale lui Martin Ambros sau Tone Tiselj.

   

  "Sunt bucuros pentru încrederea pe care conducerea clubului CSM București o are în mine. Sunt de asemenea bucuros pentru faptul că am ocazia să fac parte din staff-ul tehnic al unei echipe atât de importante din handbalul european. Abia aștept să începem meciurile în fața suporterilor români. O să dau tot ce am mai bun pentru a obține cele mai bune performanțe cu CSM București!", a spus Magnus Karl Johansson.

   

  "Nu a fost o perioadă ușoară, căutările au fost intense și am avut pe listă mulți antrenori. Așa cum am mai spus, ne dorim stabilitate și continuitate la CSM București. Considerăm că Magnus Johansson este cea mai bună variantă în acest moment pentru echipa feminină de handbal și va avea tot sprijinul conducerii clubului în îndeplinirea obiectivelor", a spus Gabriela Szabo, directorul general de la CSM București.

   

  Actuala campioană a României și câștigătoarea Ligii Campionilor din 2016 are programată reunirea pe 16 iulie.

   

  sursa: digisport.ro  • 0

  aZT1ook.png

  UTYaEEF.png

  xr5poyC.png

  3YXVQqv.png

  UbXbTNQ.png

  mE9JCKk.png

  jG7eQT2.png

  gO8mDOc.png

  58nOZaF.png

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up