Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

CFR l-a scos la vânzare pe Omrani. I-a stabilit preţul şi aşteaptă ofertă din China.


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
RauL47.

RauL47.

  'Nu căuta valoare, mândrie si figuri'


 • account_circle
  Moderator General
 • I have 1,586 Posts
 • My id is #11887
 • 26-January 17
 • 156 reputation points
 • RauL47.

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND

  PWJjMmI2ZTUwNGIxNDYxYWFmOTcwMDg2M2M3ODE5

   

   

  Telenovela Omrani părea că a luat sfârşit duminică, atunci când CFR Cluj a anunţat că atacantul francez a semnat prelungirea contractului pe încă 3 ani de zile.Veste excelentă pentru fanii Campioanei României! Billel Omrani a semnat pentru încă trei ani cu CFR Cluj”, a anunţat campioana pe site-ul oficial.
   
  La numai zi de la anunţul prelungirii contractului, Bogdan Mara a spus la Digi Sport că atacantul francez este de vânzare. Mai mult, directorul sportiv al formaţiei din Gruia i-a stabilit şi preţul lui Billel Omrani: peste 2,5 milioane de euro.
   
   
  "De o săptămână există discuții pentru Omrani, așteptăm o ofertă concretă. Nu a venit până acum. A existat o mică discuție, dar nu a fost ceva serios sau care să ne intereseze. Pleacă doar în condiții extrem de favorabile. Doar dacă vine o ofertă foarte mare, peste 2,5 milioane de euro. Există o ofertă de 2 milioane, dar am refuzat-o", a spus Bogdan Mara la Digi Sport, în emisiunea "Fotbal Club".
   
  Se pare că oficialii campioanei vor să obţină bani pe Billel Omrani din China, acolo de unde în conturile clubului au intrat 2,6 milioane de euro, după transferul lui Kevin Boli. Fundaşul a ajuns la echipa lui Dan Petrescu, Guizhou Hengfeng. Se pare că aceasta ar putea fi destinaţia probabilă a lui Omrani, mai ales că Dan Petrescu a anunţat că îşi doreşte şi un jucător de atac.
   
  După cum se ştie, “Bursucul” l-ar fi vrut în China pe Ciprian Deac, însă mutarea nu s-a concretizat. Chinezii îl pot lua pe Omrani, în contextul în care suma cerută de CFR pentru atacantul său este una accesibilă pentru clubul chinez.
   
   


  • 0

  zmMXY3V.png

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up