Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Ronaldo e șeful. Cărui jucător i-a luat numărul la Juventus


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
RauL47.

RauL47.

  'Nu căuta valoare, mândrie si figuri'


 • account_circle
  Moderator General
 • I have 1,586 Posts
 • My id is #11887
 • 26-January 17
 • 156 reputation points
 • RauL47.

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND

  aD0yNmFlN2U0Njc5MDY5NTFiMWEyNWRkZmY3NmFi

   

   

  Cristiano Ronaldo, care s-a transferat de la Real Madrid la Juventus, va purta același tricou la echipa torineză, numărul 7, care i-a aparţinut în sezonul trecut columbianului Juan Cuadrado.
   
  Juventus, care a acceptat să plătească în jur de 112 milioane euro clubului Real Madrid, cu tot cu bonusuri, pentru a obţine semnătura starului portughez, a anunţat sosirea atacantului pe pagina sa oficială, în care apare silueta sa, pe fondul numelui său, Cristiano, în care numărul 7 înlocuieşte litera T.
   
   
   
  Anunţul lui Juventus sugerează că Ronaldo va purta tricoul cu care a făcut istorie mai întâi la Manchester United, iar apoi la Real Madrid, club cu care a câştigat patru Ligii ale Campionilor şi tot atâtea Baloane de Aur, între cele 49 de trofee cucerite alături de madrileni (16 colective şi 33 individuale).
   
  Cuadrado va pierde astfel numărul 7, pe care l-a purtat în ultimele două sezoane, şi ar putea reveni la tricoul cu nr. 16, cu care a debutat la Juve, în sezonul 2015-2016.
   
  Când s-a transferat de la Sporting Lisabona la Manchester United, în 2003, portughezul a cerut tricoul cu numărul 28, cel pe care îl avea și la Sporting, însă Sir Alex Ferguson a văzut repede potențialul jucătorului și a decis să-i acorde numărul 7, unul cu greutate imensă în istoria "diavolilor". Staruri precum Eric Cantona și David Beckham l-au purtat înaintea portughezului.
   
  După transferul său de la Manchester United la Real, în 2009, tricoul cu numărul 7 de la United a fost purtat de Michael Owen timp de trei ani, apoi a fost vacant până în ianuarie 2018, când l-a primit Alexis Sanchez, jucătorul cu cel mai mare salariu din istoria "diavolilor".
   
  Când Cristiano Ronaldo a ajuns la Real, numărul 7 îi aparținea lui Raul, iar portughezul a primit numărul 9, purtat înainte de brazilianul Ronaldo Nazario. Apoi, la un an distanță, Raul i-a făcut cadou tricoul, după ce a părăsit Santiago Bernabeu. Din acel moment, Cristiano nu a mai cedat acel număr, pe care îl poartă inclusiv la echipa națională, al cărei golgheter all-time este. De altfel, atacantul de 33 de ani chiar spunea, legat de această cifră, că visul său este să aibă 7 copii.
   
  438 de meciuri a jucat Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid
   
   450 de goluri a marcat portughezul pentru "galactici"
   
   


  • 2

  zmMXY3V.png

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up